Et lån på nettet kan optages mange forskellige steder. Du har sikkert stiftet bekendtskab med mange af de låneudbydere, der til dagligt poster mange penge i markedsføring på internettet samt via TV-reklamer. Det kan dog godt være svært at huske navnene på de mange forskellige udbydere, og det kan endvidere være endnu sværere at finde ud af hvilken udbyder, der bedst lever op til ens behov. På denne side gennemgår vi Zaplo, som er en af de større låneudbydere på nettet her i Danmark.

Zaplo er en del af selskabet 4finance ApS, der er en af de større udbydere indenfor kviklån på nettet. Ved at optage et lån hos Zaplo er du derfor sikker på, at du er i trygge hænder hos en udbyder, der lever op til alle de krav, som Finanstilsynet stiller overfor online låneudbydere.

Du har måske set Zaplo i en af de mange Tv-reklamer, som virksomheden har kørende. Der er god grund til, at Zaplo får så meget eksponering – med en fantastisk TrustPilot score kan virksomheden være stolt over det serviceniveau, der bliver lagt for dagen.

Fordele ved at låne hos Zaplo

Hvis du har læst vores artikler omkring andre låneudbydere såsom Alfalån og Modus Finans, så ved du også, at vi altid starter ud med at kigge på de fordele, der er forbundet med den givne låneudbyder.

Vores forhåbning er naturligvis, at vores artikler omkring de enkelte låneudbydere er med til at give dig et bedre af markedet. Derudover håber vi også, at du finder informationerne brugbare, så du ud fra disse kan træffe de rigtige beslutninger med dine egne behov in mente.

Nogle af de væsentligste fordele ved Zaplo er listet herunder.

 • Du kan låne fra 5000 kr til 25000 kr
 • Der bliver ikke stillet nogen spørgsmål. Med andre ord er det en ganske anonym proces, hvor du ikke stilles til ansvar for, hvorfor du har brug for lånet.
 • Ansøgningen er utrolig nem at komme igennem, og du er endvidere sikret lynhurtigt svar. Det eneste du skal sørge for, er at have dine kontaktoplysninger samt dit NemID klar.
 • Godkendelser kommer med det samme, og lånet udbetales lynhurtigt til den bankkonto, som du opgav i ansøgningen.
 • Du har mulighed for at lave ekstra betalinger, når der er plads til det i din økonomi, så du derved kan sænke omkostningerne forbundet med lånet. Det er ikke mange låneudbydere, der tilbyder dette.
 • Forhøjelse af lån er muligt, så længe du maksimalt går op til 25000 kr for det samlede lån.
 • Fantastiske anmeldelser på TrustPilot vidner om et højt serviceniveau.
 • Priserne er gennemskuelige, da Zaplo tilbyder samme rente til alle kunder. Du kan derfor trygt benytte dig af deres låneberegner, som straks vil fortælle dig, hvor dyrt dit lån kommer til at blive.
 • Zaplo er endvidere kendt for relativt korte løbetider – den korteste er 3 måneder.

Som det kan udledes af ovenstående liste, så er der bestemt nogle fordele ved at vælge Zaplo. Vi kom kort ind på det tidligere, men det er vigtigt at understrege, at de mange forskellige udbydere ikke just gør det nemmere for dig at træffe en beslutning. Derudover skal det ikke ”bare” være en beslutning – det skal være den helt rigtige. Derfor mener vi, at det er vigtigt, at vi som rådgivningsportal er med til at gøre markedet mere transparent for dig som låntager.

En af de ting, som vi altid anbefaler, er at udarbejde et budget samt en tilbagebetalingsplan, inden man optager et forbrugslån. Grunden til det er, at man meget nemt kan lade sin økonomi løbe løbsk, hvis ikke man har det nødvendige overblik.

Lader man først sin privatøkonomi løbe løbsk, mens man har forpligtigelser overfor et låneselskab i form af månedlige afdrag, så kan forbrugslånet pludselig ende med at blive meget dyrt. Det ønsker du naturligvis ikke, og derfor kan det være en rigtig god idé med både et budget, der skal gøre dig i stand til at gennemskue din egen økonomi samt en tilbagebetalingsplan, som ganske specifikt fortæller dig, hvornår du skal afdrage på dit lån samt beløbsstørrelsen på afdragene.

Krav til at låne hos Zaplo

Der er naturligvis nogle krav, du som låntager skal leve op til, før du kan få lov til at optage et mikrolån på nettet. Hos Zaplo er kravene ikke ret strenge, og der er derfor stor sandsynlighed for, at du lever op til disse. Vi vil herunder list de væsentligste krav, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, om du er i stand til at ansøge om et lån hos Zaplo.

 • Du skal som minimum være fyldt 20 år, før du kan låne hos Zaplo.
 • Du skal have en folkeregisteradresse, der er dansk, og du må endvidere hverken have navne- eller adressebeskyttelse.
 • Du skal have et dansk telefonnummer, som kan bruges, hvis der skal tages kontakt til dig.
 • Du skal have en dansk bankkonto, ellers vil pengene ikke kunne udbetales til dig.
 • Du skal være i besiddelse af et aktivt NemID – dette bruges til at underskrive låneaftalen.

Kan du indfinde dig med ovenstående krav, så er der en stor sandsynlighed for, at du kan låne hos Zaplo.

Krav er noget, som alle låneudbydere sætter til låntagerne. Derudover er det værd at nævne, at Zaplo ikke tillader lån til personer, der står registreret i Debitor Registret eller RKI. Det er de færreste udbydere, der tilbyder dette, og vi anbefaler naturligvis heller ikke, at man optager lån trods RKI.

Sådan tilbagebetaler du et lån hos Zaplo

Er du interesseret i at vide, hvordan du helt konkret kan tilbagebetale dit lån hos Zaplo, så har du følgende valgmuligheder.

 • Du kan enten vælge at lade Zaplo hæve pengene på dit kort automatisk. Dette medfører en automatisk trækning hver måned på dit kort tilsvarende det beløb, du skal afdrage.
 • Du kan lave manuelle betalinger med dit betalingskort – her går du ganske simpelt ind på din Zaplo konto og går til betaling, hvorefter du blot skal skrive dine kortoplysninger ind, ligesom det ville have været tilfældet ved online shopping.
 • Du kan også lave ganske almindelige bankoverførsler via din netbank. I dette tilfælde skal du blot sende dine afdrag på lånet til det oplyste reg- og kontonummer.
 • Den sidste mulighed er en ældre en af slagsen, men dog stadig mulig. Du kan betale via gironummer i banken eller posthus.

Det er derfor ganske nemt at tilbagebetale lånet til Zaplo. Vi anbefaler, at man lader låneselskabet hæve pengene selv, så du er sikker på, at du ikke pludselig skulle glemme et afdrag. Det kan nemlig gå hen og blive rigtigt dyrt, hvis du glemmer at betale rettidigt tilbage på dit lån.

Sammenlign lån på tværs af hele lånebranchen med Memunti!

Vi er en rådgivningsportal, der med flere år i branchen har specialiseret os indenfor lån på nettet. Vi har derfor fulgt udviklingen på markedet nøje, hvorfor vi bestemt mener, at vi er i stand til at rådgive indenfor mange forskellige aspekter af lån. Det er vigtigt at understrege, at det bestemt ikke er sikkert, at et kviklån, forbrugslån eller mikrolån er det rette valg for dig. Vores forhåbning er, at du træffer dén beslutning, der er bedst egnet til dig, efter at have læst vores informationer omkring låntyper.

Der findes alternativer til at låne på nettet, som du naturligvis også bør overveje. Banken låner også penge ud, og du vil højst sandsynligt også have en kredit, du kan gøre brug af, når det brænder på. Alle alternativer har sine fordele og ulemper, og det er vigtigt, at du opvejer disse.

Selvom online lån er nemme og hurtige at optage, så er det bestemt ikke nogen hemmelighed, at de ofte ender med at være et af de dyrere alternativer. Det skyldes den relativt høje ÅOP, som disse typer lån ofte har. ÅOP står for ”årlige omkostninger i procent”, og det er dén procent, du skal holde ganske nøje øje med, når du sammenligner lån på tværs af lånebranchen.

Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne priserne på lån. Med vores tabel kan du hurtigt se hvilke udbydere, der lever op til dine krav samt hvilken, der er billigst. Du skal naturligvis ikke betale flere omkostninger end højst nødvendigt, og derfor håber vi, at du kan benytte vores tabel til at finde frem til den bedste låneudbyder. Ud fra ovenstående artikel sidder du måske med overvejelserne om Zaplo, og i så fald kan du med rette sammenligne Zaplo med andre lån her.