Ønsker du at låne penge online, hvor det gerne må gå hurtigt? Så er du landet det helt rigtige sted – hos Wandoo har du nemlig mulighed for at låne op til 15.000 kr. Derudover vil du opleve, at udbetalingen til din konto allerede kan komme indenfor 15 minutter. Med andre ord har du her en uhyre stærk låneudbyder, som gør det ekstra nemt for dig som låntager.

Bag Wandoo står Wandoo Finance Group, som til dagligt holder til i Polen. Dermed er selskabet en del af en større koncern, som tilbyder hurtige kviklån til flere lande i Europa. Du er derfor sikret en troværdig låneudbyder, som har gjort sig mange erfaringer inden for lånebranchen. Derudover vil du hurtigt opleve, at deres hjemmeside er yderst brugervenlig, hvilket blot er en fordel for dig, som ønsker at få optaget mikrolånet hurtigt.

Fordele ved at låne penge hos Wandoo

Som du nok allerede har opdaget, så gør vi en dyd ud af at gå hver enkelt låneudbyder efter i sømmene. Det gør vi ved både at kigge på de fordele og ulemper, som der er ved den enkelte udbyder. Dernæst kigger vi også på hvilke krav, du som låntager skal kunne opfylde, for at gøre dig forhåbninger om, at din låneansøgning godkendes af det givne selskab.

Lægger vi ud med at kigge på nogle af de fordele, der er ved at låne hos Wandoo, så ses følgende.

 • Du har mulighed for at låne alt mellem 500 DKK og 15.000 DKK.
 • Selskabet tilbyder kredit til dig, som lige står og mangler det sidste beløb.
 • Du kan vælge kun at betale afdrag eller renteudgifter.
 • Efter blot 15 minutter vil du kunne have pengene på din konto. Det er med andre ord et af de hurtigste låneselskaber i branchen.
 • Der er ingen skjulte gebyrer – alt vil fremgå af den låneaftale, som du vil modtage, hvis din ansøgning godkendes.
 • Ønsker du at forlænge din kredit, så er det muligt hos Wandoo.

Ovenstående fordele er bestemt værd at tage med sig, når overvejelserne går på, hvilken låneudbyder man bør vælge. Omvendt skal du huske på, at forbrugslån online ofte er dyre at optage rent omkostningsmæssigt. Det kan dog være den eneste løsning, hvis man pludselig står og mangler penge. Vi anbefaler altid, at man får lagt et budget, så man holder et overblik over, hvordan man skal tilbagebetale det givne lån samt dertilhørende renteudgifter.

Krav for at optage et lån hos Wandoo

Som det er tilfældet ved samtlige andre låneudbydere, så er der naturligvis nogle krav til dig som låntager, som du skal opfylde for at gøre dig forhåbninger om en accept af låneansøgningen.

Vi har gennemgået nogle af de væsentligste krav herunder, så du nemt og hurtigt kan danne dig det fornødne overblik over, om Wandoo er det rigtige valg for dig.

 • Du skal som minimum være fyldt 20 år, og du må ikke være ældre end 65 år gammel.
 • Det er meget vigtigt, at du ikke er registreret i hverken Debitor Registret eller RKI. Hvis du er det, vil din ansøgning ikke kunne godkendes.
 • Du skal have et dansk CPR-nummer samt et NemID. NemID benyttes til nemt at underskrive låneaftalen.
 • Folkeregisteradresse samt bopæl skal være i Danmark, for at du kan få udbetalt et lån fra Wandoo.
 • Du skal naturligvis have en dansk bankkonto, ellers kan pengene ikke udbetales til dig.
 • Du skal kunne godkende Wandoos kreditvurdering af dig.

Udover ovenstående skal du være i besiddelse af en aktiv e-mailadresse samt et dansk telefonnummer. Lever du op til alle disse krav, kan du godt gøre dig forhåbninger om, at din låneansøgning godkendes. Husk dog på, at kreditvurderingen af dig skal foretages, før din ansøgning kan godkendes eller afvises. Dette tager dog få minutter, hvorfor Wandoo er en af de hurtigste udbydere.

Sammenlign låneudbydere inden du træffer dit valg

Der kan være mange penge at spare ved at vælge den rigtige låneudbyder. Her hos Memunti har vi gennemgået nogle af de største låneudbydere såsom DER Finans, Robotlån og Turbolån. Det har vi gjort, for at kunne give dig det nødvendige overblik samt de essentielle informationer, som du har brug for, når du ønsker at sammenligne de forskellige udbydere.

Er du interesseret i at lære mere omkring lån på nettet, så hop et smut forbi vores blog, hvor vi jævnligt vil opdatere med nyheder og relevante informationer.