Har du akut behov for et kviklån, så kan Vivus meget vel være den låneudbyder, du har ledt efter. Her er det første lån nemlig rentefrit de første 30 dage, hvilket er en stor fordel for dig, der ikke ønsker at betale store udgifter i forbindelse med dit lån.

Vivus har eksisteret siden 2012, og er derfor en af de erfarne låneudbydere på markedet. Med mere end 100.000 kunder i Danmark er det derudover en af de låneudbydere, du i høj grad kan stole på. Det kan være en jungle at finde den rette udbyder, og derfor kan det være en god idé at tage udgangspunkt i dem, der har flere år på bagen.

Lån hos Vivus foregår via 4finance, som ejer varemærket og dermed håndterer lånene. Med afdelinger i 17 lande og mere end 5 mio. kunder på verdensplan, er det atter et godt argument for, at du hos Vivus er i trygge hænder.

Lån rentefrit de første 30 dage hos Vivus

En af de store fordele hos Vivus er, at du de første 30 dage får lov til at låne op til 6.000 kr rentefrit. Indenfor blot 1 minut vil du kunne have pengene stående på din konto, og det er blandt andet derfor, at Vivus er blevet en af de foretrukne online låneudbydere i Danmark.

Vi har herunder listet nogle af de mest fremtrædende fordele ved at optage kredit hos Vivus

 • Du har mulighed for at låne alt mellem 100 kr til 12.000 kr. Der er dermed tale om en form for minilån.
 • De første 6.000 kr kan du rentefrit låne de første 30 dage.
 • Utroligt nem og hurtig ansøgningsproces. Det tager ikke mange minutter at ansøge om et lån hos Vivus, og udbetalingstiden er nede på under 1 minut, når først du er blevet godkendt.
 • Du skal ikke godtgøre for, hvad pengene skal bruges til. Der bliver med andre ord ikke stillet spørgsmål til, hvorfor du har behov for pengene.
 • Vivus reklamerer kraftigt med, at der ikke er nogen skjulte renter og gebyrer. På låneaftalen vil alle disse fremgå tydeligt, så du aldrig er i tvivl om, hvad din omkostning på lånet bliver.
 • Nem ansøgning med NemID – det sikrer en hurtig behandlingsproces for dig som låntager.
 • Stor organisation bag låneudbyderen, hvilket giver dig en stor sikkerhed.

Står du derfor og mangler et hurtigt forbrugslån, hvor du gerne vil være sikker på, at låneudbyderen er af høj kvalitet, så kan Vivus meget vel være det rigtige valg.

Krav for at optage et lån hos Vivus

Der er naturligvis nogle krav for, at du kan optage et lån hos Vivus. Ligesom hos alle andre låneudbydere, så er disse krav et minimum, som du skal opfylde, for at din låneansøgning kan blive godkendt.

Vi har listet disse krav herunder, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, om du har mulighed for at låne hos selskabet.

 • For at optage et lån hos Vivus, så skal du som minimum være fyldt 20 år.
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler. Det betyder, at du ikke må stå i RKI registret eller Debitor Registret.
 • Din bopæl skal være dansk.
 • Du skal være dansk statsborger.
 • Det er vigtigt, at du ikke har navne- eller adressebeskyttelse.
 • For at kunne gennemgå selve låneansøgningen samt acceptere et eventuelt lånetilbud, så skal du have et NemID.
 • Det er et krav, at du har en aktiv e-mail adresse.
 • Du skal have et telefonnummer, som er dansk. Det skal derfor starte med landekoden +45.
 • Din bankkonto skal være dansk – ellers kan pengene ikke udbetales til dig.

Kan du tjekke samtlige af ovenstående krav af, så er du godt på vej mod at kunne optage en kassekredit hos Vivus. På baggrund af dine oplysninger vil selskabet foretage en kreditvurdering af dig, hvorefter din låneansøgning enten vil afvises eller accepteres.

Bliver din låneansøgning accepteret, så vil du umiddelbart efter modtage et lånetilbud, som du har mulighed for enten at acceptere eller afvise. Det er vigtigt at huske på, at lånetilbuddet er uforpligtende. Ønsker du derfor ikke eller fortryder du, så har du til hver en tid ret til at afvise tilbuddet.

Kassekredit hos Vivus

Vivus er et af de bedst kendte låneselskaber i Danmark. Du har sikkert set en af deres mange reklamer før i fjernsynet. Det har også gjort, at de har opnået en status som en af kundernes favoritsteder at låne fra. Med en fremragende TrustPilot score og mere end 3.000 anmeldelser i Danmark, er det blot et tegn på, at selskabet gør noget helt rigtigt.

En af de services, som Vivus vinder stort på, er deres rentefrie kredit på op til 6.000 kr de første 30 dage. Det giver kunderne en mulighed for at komme godt i gang med deres nye lån, uden at skulle tænke på renter og gebyrer de første 30 dage.

Det er derudover vigtigt at understrege, at du hos Vivus altid kan indfri din kassekredit før tid. Det kan være, at du pludselig får et større rådighedsbeløb, end du først havde troet, og derfor ønsker at få lånet ud af verden.

Sammenlign lån på tværs af udbydere

Vi lever til dagligt af at rådgive omkring lån på nettet. Derfor kender vi også til alle de udfordringer, som danskere sidder med, når de skal vælge hvilken låneudbyder, der skal stå for deres lån. Det er mere eller mindre en jungle at navigere igennem, og vi har derfor sat det som vores mål, at der skal være så stor gennemsigtighed som muligt.

Vi har derfor udarbejdet en sammenligningstabel, hvor du ganske nemt og hurtigt får et udvidet overblik over, hvad de enkelte selskaber kan tilbyde dig, og hvad omkostningerne cirka vil blive. Disse omkostninger kan dog godt variere lidt afhængigt af, hvem der ansøger om lånet. Du vil dog stadig have en ret god idé om prisniveauet.

Vores lånsammenligner kan du finde her. Vær gerne opmærksom på dine muligheder for at filtrere øverst på siden. Det er en super smart funktion, som gør det muligt for dig at filtrere efter egne ønsker og behov. På den måde får du kun eksponeret de lånemuligheder, der rent faktisk har interesse for dig. Det sparer dig en masse tid, og det tillader os at yde en ekstra god service overfor dig.

Gode råd inden du optager et lån

Vi er ansvarlige lånerådgivere, og vil derfor også gerne give dig nogle gode råd til, hvad du skal tænke over, inden du optager et lån. Mange danskere optager nemlig lån på de helt forkerte grundlag, hvilket i sidste ende kan resultere i stor gæld. Det ønsker vi ikke for nogen af vores besøgende, og derfor har vi herunder givet nogle af vores råd.

Først og fremmest anbefaler vi altid, at du får lavet et budget over, hvordan du ønsker at tilbagebetale lånet. Kig gerne på den indkomst, du hver måned kan sætte til side, til når lånet skal betales tilbage. Uden en reel plan for, hvordan du få betalt lånet retur, kan det være svært at overskue.

Tænk derudover på, om det du skal låne til er noget, som der er så vigtigt for dig, at du vil optage et lån med dertilhørende omkostninger. Det kan være en god idé at overveje tingene 2 gange.

Er du dog kommet frem til den beslutning, at du ønsker at optage lånet, så kan Vivus meget vel være det rigtige sted at gå til. Har du spørgsmål til lån, eller ønsker du at blive klogere inden for området, så anbefaler vi dig at tage et kig på vores udførlige FAQ og blog.