Et lån på nettet behøver ikke at være svært at optage. Det er UnoFinans et rigtigt godt eksempel på. Er du ude efter en låneudbyder, som med erfaring i branchen kan tilbyde dig den service, som du har behov for, så er denne udbyder et rigtigt godt bud. Vi vil i det følgende kigge nærmere på, hvad UnoFinans er for en låneudbyder samt komme ind på nogle af de fordele, der er ved at vælge dem.

UnoFinans er ejet af det velkendte firma HG Finans, der samarbejder med Basisbank A/S. Som du kan se ud fra navnene, så er det bestemt nogle af de store spillere på dette lånemarked, der står bag UnoFinans, og du kan derfor være sikker på, at dit forbrugslån vil blive optaget et sted, hvor du er i trygge hænder. Med mulighed for at låne helt op til 75.000 kroner, er der her rig mulighed for at låne til lige præcis det, som du står og har behov for.

Vi vil i det følgende gennemgå nogle af de fordele, der er ved at vælge UnoFinans. Derudover vil vi liste nogle af de krav op, der vil blive stillet til dig som låntager. Slutteligt vil vi komme med vores gode råd til, hvordan du bør forholde dig til kviklån, så du forhåbentlig låner med det rette fundament i bagagen.

Fordele ved at låne penge hos UnoFinans

Har du overvejet at låne penge hos UnoFinans, så kender du unægtelig allerede til nogle af de fordele, der vil blive nævnt herunder. Vi vælger dog alligevel at liste dem op, da vi dagligt har en masse læsere, der er førstegangslåntagere, og derfor kan det være rart at se, hvorfor den ene låneudbyder kan være bedre end den anden.

 • Du kan låne mellem 3.000 kr og 75.000 kroner.
 • Du vælger selv løbetiden på lånet. Her har du mulighed for at vælge en løbetid på mellem 12 måneder og 72 måneder.
 • Indenfor bare 30 sekunder får du svar retur på din låneansøgning. Det fås næsten ikke hurtigere i Danmark!
 • Du vil naturligvis være 100% anonym, når du låner igennem UnoFinans.
 • Er du interesseret i hurtig udbetaling af lån? Så vil det følgende glæde dig. UnoFinans tilbyder nemlig allerede at udbetale dit lån næste hverdag. Du vil derfor indenfor meget kort tid stå med pengene på din konto.
 • Nem og sikker underskrift ved hjælp af NemID.
 • Du har lov til at betale hele lånet ud, lige når det passer dig.

Det er tydeligt at se af ovenstående, at UnoFinans (med HolmeGruppen ApS i ryggen) er en stor konkurrent til det resterende af markedet. Det er ikke mange andre lånesider, der kan hamle op med disse fordele, og derfor forstår vi godt, at du overvejer at optage et minilån via denne udbyder.

Krav til dig som låntager for at låne hos UnoFinans

Der stilles naturligvis også nogle krav til dig som låntager, når du ønsker at låne penge hos UnoFinans. Vi gennemgår nogle af de væsentligste krav herunder, så du hurtigt kan se, om det overhovedet er aktuelt for dig at optage lån her.

 • Du skal som minimum være fyldt 18 år, før du kan blive taget i betragtning som låntager.
 • Du skal kunne dokumentere en fast indtægt. Størrelsesorden berettes der ikke om.
 • Du må ikke være registreret i RKI. Der tilbydes derfor ikke lån trods RKI.
 • Du skal have en fast bopælsadresse i Danmark. Derudover skal du naturligvis have et telefonnummer og en aktiv e-mailadresse.
 • Du skal accepteres og godkendes efter at selskabet foretager en kreditvurdering af dig. Denne vurdering laves ud fra de oplysninger, som du oplyser i ansøgningsprocessen.

Det er med andre ord ikke de store krav, som UnoFinans stiller til sine fremtidige låntagere. Derfor er dette selskab også et af de mere populære blandt danske låntagere.