Står du med behov for et hurtigt og mindre forbrugslån, så er Turbolån højest sandsynligt det bedste bud på en låneudbyder i Danmark, der giver de absolut hurtigste lån indenfor denne kategori. Som navnet antyder, så bliver lånebeløbet hos Turbolån udbetalt yderst hurtigt efter godkendt ansøgning.

Mantraet er enkelt; des hurtigere des bedre. Derfor er lånet både hurtigt at optage, og kan endvidere tilbagebetales inden for en kortere tidshorisont end hos de fleste andre låneudbydere på markedet.

Fordele ved at optage lån hos Turbolån

Vi har herunder opsummeret nogle af de største fordele, der er ved at vælge Turbolån som sin låneudbyder:

 • Du kan låne fra 100 DKK op til 10.000 DKK. Det er derfor mindre lån, end hvad du finder hos eksempelvis Alfalån.
 • Lånebeløbet udbetales ekstremt hurtigt til dig efter godkendt låneansøgning.
 • Låneansøgningen besvares straks – du finder derfor hurtigt ud af, om din låneansøgning er godkendt eller afvist.
 • Tilmelder du et betalingskort til din låneaftale, har du mulighed for at få en lavere rente. (Dette skyldes, at den månedlige ydelse dermed kan trækkes automatisk)
 • Du har mulighed for at låne pengene i 120 dage (ca. 4 måneder).

Som det ses af ovenstående, så er Turbolån er godt alternativ på markedet, hvis du blot har brug for et mindre forbrugslån. Derudover er dit lån anonymt, og du skal derfor ikke bekymre dig om at skulle argumentere for, hvad du ønsker at bruge pengene til. Det kan ofte være en grænseoverskridende ting, hvilket du slipper for her.

Sådan optager du et lån hos Turbolån

Det er nemt og simpelt at optage et lån hos Turbolån. Vi har herunder forsøgt at give dig et bedre indblik i, hvor nemt det er:

 1. Først og fremmest skal du oprette dig som bruger. I oprettelsen som bruger på hjemmesiden opgiver du de nødvendige informationer, som selskabet skal bruge i forbindelse med at godkende din låneansøgning. Derudover kan du herinde se, hvor meget du har lånt, hvor meget du har tilbagebetalt samt hvilket beløb du nu skylder.
 2. Når din konto er oprettet, har du mulighed for at oprette en låneaftale. Du vil her have alle oplysninger tilgængelige, så du kender til de nøjagtige omkostninger, der vil være i forbindelse med lånet. Alle lån underskrives nemt og hurtigt med NemID.
 3. Når låneansøgningen er godkendt, vil selskabet sende pengene til din konto umiddelbart efter. Pengene bør stå på din konto straks efter (i enkelte tilfælde kan der dog gå op til 24 timer).

At optage et lån hos Turbolån er hverken svært eller kompliceret – du har endvidere altid et godt overblik over, hvor meget du har tilbagebetalt og skylder via overblikket på din konto. Det er en stor fordel for dig, der måske ikke altid har det bedste økonomiske overblik.

Krav for lån af penge hos Turbolån

Ligesom med fordelene for selskabet, har vi også opsummeret de vigtigste krav for et lån af penge hos Turbolån:

 • Du skal som minimum være fyldt 20 år.
 • Der tilbydes ikke lån til personer, der står som dårlige betalere i RKI eller Debitor Registret.
 • Det er et krav, at du er dansk statsborger og dermed har et dansk CPR-nummer.
 • Du skal være bosiddende i Danmark og må ikke være navne- eller adressebeskyttet.
 • For at kunne underskrive låneaftaler, skal du være indehaver af dit eget personlige NemID.
 • Du skal være indehaver af et telefonnummer samt en mailadresse, som du kan tilgå (og som dermed er aktiv).
 • Din bankkonto skal være dansk – det er denne konto, som vi vil udbetale lånebeløbet til, så snart din låneansøgning er godkendt.

Ovenstående betingelser er relativt simple og ganske lig de fleste andre låneydbydere på markedet.

Brug Turbolån til de små forbrugslån

Det kan knibe sidst på måneden, og det kan her være en life-saver med et forbrugslån. Turbolån er smart, da der kun tilbydes mindre forbrugslån og dermed er tilbagebetalingsperioden tilsvarende kort. Du kan derfor hurtigt se dig ud af lånet, når først det er optaget. En god idé er dog naturligvis at tilbagebetale lånet på hurtigst mulig vis, for ikke at der løber for mange renteomkostninger derpå.

Det er dog altid klogt at gøre op med sig selv, om forbrugslånet er nødvendigt, og om de påløbne omkostninger kan svare sig i forhold til det, som beløbet skal benyttes til.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at understrege, at Turbolån er ansvarlige i deres långivning.

Sammenlign lån på tværs af udbydere

En god idé er altid at sammenligne omkostningerne for lån hos de forskellige udbydere. Det kan hurtigt tage en hel eftermiddag, hvis du selv skal igennem samtlige udbydere i Danmark – det er imidlertid ikke nødvendigt, da vi har gjort arbejdet for dig. Hvad end du er interesseret i et kviklån, SMS lån eller minilån, så har vi udarbejdet en tabel med alle de vigtigste informationer, så du kan træffe den rigtige beslutning.

Spørgsmål til låneudbydere og lånetyper

Sidder du inde med spørgsmål om nogle af de enkelte låneudbydere, som vi her på siden har skrevet om? Eller har du et presserende spørgsmål til de forskellige lånetyper, der i dag bliver tilbudt på nettet? Så er der naturligvis også hjælp at hente her. Vi rådgiver dagligt danskere inden for området, hvorfor vi også har udarbejdet følgende Ofte Stillede Spørgsmål, hvor vi har samlet alle de gængse spørgsmål. Derudover gør vi en dyd ud af at blogge om lån, hvor du uden tvivl vil kunne finde interessante emner, der giver dig en bedre viden og forståelse indenfor området.