SparXpres er en af de absolut sikreste steder, du kan vælge at optage et lån online hos. I Danmark har vi et hav af låneudbydere, som alle ønsker at tilbyde dig lån på nettet – er du dog interesseret i at optage dit lån hos en erfaren samarbejdspartner med mange års erfaring, så er SparXpres det helt rigtige valg.

SparXpres ejes og drives til dagligt af den danske bank Spar Nord Bank. Siden 1991 har selskabet bag formidlet lån til private, og du er derfor sikret en yderst kompetent låneudbyder. Derudover tilbyder virksomheden nogle ekstra services såsom økonomisikring, som man ofte ikke ser blandt danske låneudbydere.

Fordele ved at låne penge hos SparXpres

Som vi nævnte indledningsvist på denne side, så er SparXpres drevet af Spar Nord Bank, hvilket er en stor fordel for dig som låntager. Du kan nemlig med ro i maven vide, at du optager et lån hos en af Danmarks største banker. Med deres mere end 70 filialer i hele Danmark, kan du med ro i maven optage et lån her.

Vi har listet nogle af de mest fremtrædende fordele op herunder.

 • Du har mulighed for at låne mellem 5.000 DKK og 50.000 DKK.
 • Du bestemmer helt selv, om du ønsker at tilbagebetale dit lån henover 12, 24, 48 eller 60 måneder. Dette øger fleksibiliteten for dig som låntager.
 • Du ansøger nemt, sikkert og hurtigt online. Dette foregår blandt andet ved hjælp af dit NemID, hvilket sikrer dig en endnu hurtigere ansøgningsproces.
 • Der bliver ikke stillet spørgsmålstegn til, hvad du skal bruge pengene på. Du er derfor ikke tvunget til at forklare, hvad du står og skal bruge pengene til, som det ofte er tilfældet hos bankerne.
 • Du har mulighed for at tilvælge en økonomisikring, hvis du ønsker at sikre din økonomi, så ikke lånet løber løbsk, hvis uheldet skulle være ude, og du pludselig ikke kan tilbagebetale lånet som planlagt.
 • Pengene udbetales direkte til din NemKonto.
 • Du har mulighed for at forhøje dit igangværende lån (også kaldt en låneforhøjelse)

Som det ses af ovenstående, så er der nogle klare fordele ved at vælge SparXpres frem for konkurrerende låneudbydere.

Med fordelene in mente er det dog altid vigtigt at kigge nærmere på de årlige omkostninger i procent på lånet (ÅOP’en). Derved vil du kunne udregne, hvor store udgifterne for lånet vil være.

Disse krav skal du opfylde for at kunne låne hos SparXpres

SparXpres har nogle ganske beskedne krav sammenlignet med andre låneudbydere. Vi har listet nogle af de vigtigste krav herunder.

 • Du skal som minimum være fyldt 18 år for at kunne låne hos SparXpres
 • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret.
 • Din årlige indkomst skal som minimum være 125.000 DKK før SKAT, hvis du ønsker at låne 50.000 DKK. Ønsker du derimod blot at låne 5.000 DKK, er der ikke krav til en årlig indkomst.
 • Du skal være i besiddelse af et NemID for at fuldføre ansøgningsprocessen.

Ovenstående krav er ganske beskedne i forhold til nogle af de alternative låneudbydere, som der findes på markedet. Er du derfor på jagt efter det bedste kviklån udbudt i Danmark, så kan SparXpres meget vel være det helt rigtige valg.

Sådan ansøger du om et lån hos SparXpres

Hele låneprocessen er uhyre simpel hos SparXpres. Du udfylder blot ansøgningsskemaet online, hvorefter du hurtigt vil modtage et svar på din låneansøgning (svar kommer som hovedregel indenfor 24 timer). Når din ansøgning er blevet godkendt, og du har underskrevet aftalen, så vil pengene automatisk sendes til din NemKonto. Pengene står der ofte samme dag.

Når du modtager dit lånetilbud, anbefaler vi dig, at du nærlæser aftalen. Denne vil nemlig fortælle dig hvor mange penge, du skal tilbagebetale. Derved kan du se, hvad dine omkostninger i forbindelse med lånet lyder på.

Her hos Memunti.dk anbefaler vi altid, at man lægger et budget, når man optager lån online. Det er nemlig vigtigt at have en plan for, hvordan ens lån betales tilbage, så man ikke ender ud i en skidt situation, hvor det optagede lån ikke kan tilbagebetales. Med et nøje tilrettelagt budget er det dog muligt at komme udenom disse problemer.

Ønsker du at blive klogere indenfor lån, så anbefaler vi dig at læse vores FAQ om lån. Her besvarer vi alle de hyppigst stillede spørgsmål, som vi hver dag modtager i vores indbakke.