Få ekstra råderum i din økonomi med Spargo Finans

Er du presset på økonomien, og har du brug for ekstra råderum, så lad Spargo Finans hjælpe dig. Spargo Finans er en af de nyere låneudbydere i Danmark, der tilbyder dig at låne fra 10.000 DKK til 150.000 DKK til en fast lav rente.

Spargo Finans har L’EASY i ryggen, hvilket giver dig ro i maven. Selskabet bag, 3C Koncernen, står også bag det populære lånefirma DER Privat Finans, og du er derfor i trygge hænder, hvis du vælger et lån fra Spargo.

Fordele ved at låne fra Spargo Finans

Markedet for forbrugslån kan være svært at gennemskue, når du som forbruger har brug for en økonomisk håndsrækning. Det er blandt andet derfor, at vi her hos Memunti.dk dagligt arbejder med rådgivning til låneinteresserede danskere. Herunder finder du de mest fremtredne fordele ved at låne fra Spargo Finans:

 • Du kan låne mellem 10.000 – 150.000 DKK. Lånet kan optages uden at skulle stille sikkerhed.
 • Tilbagebetalingsperioden ligger mellem 1 – 10 år – du er med andre ord selv herre over, hvor hurtigt du ønsker at afbetale lånet.
 • Mulighed for at betale lånet ud når det passer dig, uden at det koster ekstra.
 • Svar på låneansøgning inden for én time, hvis blot ansøgningen sendes afsted indenfor den listede åbningstid.
 • Pengene vil stå til rådighed for dig på din konto senest 24 timer efter godkendt låneansøgning.
 • Din ansøgning er anynom, og du vil derudover ikke blive stillet spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til. Du kan derfor med ro i maven ansøge om et lån.

Som udgangspunkt har Spargo Finans endvidere en relativt lav rente i forhold til konkurrenterne på markedet. Vær dog opmærksom på den ÅOP (årlige omkostninger i procent), som du bliver tilbudt i selve lånetilbuddet.

Krav for at låne hos Spargo Finans

For at kunne blive taget i betragtning til en godkendt låneansøgning hos Spargo, bør du mindst opfylde nedenstående krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitor Registret.
 • Du skal som minimum være fyldt 20 år.
 • Din indkomst skal kunne dokumenteres (oftest vil firmaet blot se lønsedler)

Kan du sætte flueben ud for alle ovenstående krav, har du stor sandsynlighed for at få din låneansøgning godkendt. Husk endvidere at det er uforpligtende at søge om lån hos Spargo Finans – du bekræfter først låneaftalen, når du underskriver aftalen ved hjælp af dit NemID. Derfor kan du sagtens indsende din låneansøgning for blot at se, hvor meget et lån her vil koste.

Ansøg nemt om et lån hos Spargo

Låneansøgningen hos Spargo Finans er uhyre nem og ganske ligetil. Du skal blot igennem følgende steps:

 1. Udfyld alle relevante informationer på hjemmesiden.
 2. Indsend ansøgningen og vent i maks 1 time indenfor åbningstiden.
 3. Ved godkendt ansøgning skal du blot underskrive aftalen ved hjælp af dit NemID.
 4. Pengene vil herefter udbetales til din konto. Pengene vil stå der indenfor maksimum 24 timer, hvorefter du frit kan benytte pengene som ønsket.

Det er atter vigtigt at understrege, at du som låneansøger er 100% anonym.

Sammenlign priser på tværs af låneudbydere

Som nævnt tidligere i denne artikel, kan det være en jungle af finde ud af, hvilken låneudbyder der matcher dine behov. Derfor har vi blandt andet udarbejdet denne generelle låneguide, hvor du har rig mulighed for at filtrere efter dine behov. Herefter vil vores system automatisk vise de låneudbydere, der er interessante for dig at kigge nærmere på.

De vigtigste omkostninger at kigge på er ÅOP’en (årlige omkostninger i procent) og stiftelsesomkostningerne. Derudover er det vigtigt at kigge på, hvor hurtigt du kan få lov til at betale lånet tilbage – des hurtigere des bedre, da der derved ikke løber for mange renteomkostninger på.

Et kviklån kan være nødvendigt at tage, men der er ingen grund til at tage det dyreste lån. Derfor gør vi en dyd ud af at rådgive dig på bedst mulig vis. Du kan eksempelvis se vores låne FAQ, hvor alle de ofte stillede spørgsmål om lån (og de dertilhørende svar) er at finde.

Hav en handlingsplan klar til tilbagebetaling af lånet

Efter at lånet er taget, skal du naturligvis have in mente, at der skal betales tilbage. Det er derfor en god idé at udarbejde et budget, så du derved hver måned betaler lånet tilbage, når du har fået det nødvendige rådighedsbeløb. Mange falder desværre i fælden, hvor de ikke får betalt lånet tilbage, hvilket i sidste ende kan koste i dyre domme. Find blandt andet inspiration til budgettering i vores blog om lån.

Sidder du inde med spørgsmål om Spargo Finans, andre låneudbydere eller lån helt generelt, så stiller vi naturligvis vores ekspertise til rådighed. Læs blandt andet mere om os her og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på vej mod en mindre økonomisk presset situation.