Få en rentefri kredit i op til 30 dage hos Simbo – et af de nye danske låneselskaber, som hører under Capitolia-koncernen. Simbo er kendt for at være en af de hurtigste kviklånessider i Danmark, og du er derfor sikret en hurtig ekspedition samt service af højeste kvalitetsskuffe.

Er det et krav for dig, at du skal kunne have ro i maven, når du skal have optaget et forbrugslån på nettet, så slår vi her hos Memunti.dk et slag for, at du tager Simbo med i dine overvejelser. Med fantastiske kundeanmeldelser og høj kundetilfredshed er du her i trygge hænder.

Vi vil herunder komme nærmere ind på, hvilke fordele vi ser hos selskabet samt give dig lidt oplysninger om, hvad der bliver stillet af krav til dig som låntager.

Fordele ved at låne hos Simbo

Når du skal ud og foretage dig et lån på nettet, så er der naturligvis flere ting, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du sørge for at vælge en låneudbyder, der er veletableret på markedet, og som i forvejen har fået tilkendegivet gode anmeldelser af andre kunder. Du ønsker ikke at låne af et firma, som ikke har et godt ry blandt kunderne, da det i sidste ende kan gå ud over dig.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du undersøger markedet. Der findes et hav af forskellige udbydere af lån, og det kan være svært for dig som forbruger at overskue hvilken udbyder, som du bør vælge. Måske gør vi det lidt nemmere med denne artikel – vi har i hvert fald tilkendegivet nogle af de fordele, som der er ved Simbo herunder.

 • Du har mulighed for at få en kassekredit på op til 15.000 DKK
 • Mulighed for en rentefri kredit de første 30 dage
 • Ansøgningsprocessen tager kun 1 minut – du vil herefter lynhurtigt få at vide, om din ansøgning er blevet godkendt (10 sekunder efter vil du kunne have et svar)
 • Automatisk indberetning til SKAT – Simbo står for det hele.
 • Du betaler udelukkende en fast månedlig rente for din kredit. Der er derfor ikke nogen skjulte regninger eller gebyrer, som pludselig dukker op. Simbo går højt op i 100% gennemsigtighed, hvilket er en stor fordel for dig som kunde.
 • Udbetaling sker som hovedregel inden for kun 30 minutter – du vil derfor lynhurtigt kunne stå med pengene til rådighed på din konto!
 • Super nem betjening via din online brugerprofil. Her har du mulighed for at indfrie eller øge din kredit helt som du lyster.

Som det ses af ovenstående fordele, så kan Simbo meget vel være den rigtige lånepartner for dig, hvis du skal ud og have åbnet en kassekredit.

Krav for at låne hos Simbo

Ligesom hos alle andre låneudbydere i Danmark, så har Simbo naturligvis nogle krav til dig, for at kunne godkende din låneansøgning. Kravene er ikke specielt strikse, hvorfor de fleste uden problemer burde kunne låne hos selskabet.

Vi har herunder taget et nærmere kig på, hvad det er for nogle krav, som Simbo stiller til dig som låntager.

 • Du skal som minimum være fyldt 19 år, før du ansøger om et lån.
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal have en dansk bopælsadresse
 • Du skal have en dansk bankkonto samt et dansk telefonnummer. Har du ikke en dansk bankkonto, har selskabet ikke mulighed for at udbetale pengene til dig.
 • Du skal have et gyldigt og aktivt dansk NemID.
 • Du må hos Simbo ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Er du det, så kan du ikke få godkendt din låneansøgning hos Simbo.

Låneansøgningen sendes nemt og hurtigt afsted til Simbo, efter at du har udfyldt ansøgningen. Du skal blot logge ind med dit NemID og bekræfte, hvorefter pengene kan sendes afsted til din konto.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at et lånetilbud er uforpligtende. Modtager du derfor en godkendelse til en kredit, men fortryder du inden, at du har accepteret aftalen, så er du ikke forpligtet til at takke ja til låneaftalen.

Sammenlign nemt og hurtigt låneudbydere i Danmark

Vi har gjort det nemt for dig som låntager at sammenligne låneudbyderne, der ønsker dig som kunde. Der findes, som tidligere nævnt, et hav af forskellige udbydere, og det er derfor et utroligt svært marked at gennemskue. Vi har dog lavet en smart tabel, hvor du lynhurtigt kan danne dig et overblik over mulighederne. Derudover har du øverst oppe mulighed for at filtrere, så du udelukkende får vist de valgmuligheder, der har interesse for dig.

Skulle du sidde inde med en lyst til at lære mere om kviklån, mikrolån eller andre former for lån, så anbefaler vi dig at klikke rundt her på siden. Vi har endvidere lavet vores egen FAQ og blog, hvor vi løbende opdaterer med nyt indhold. Her vil vi berøre nogle af de emner, som vi oftest får stillet spørgsmål omkring i vores indbakke.