Som en af Danmarks mest seriøse kreditformidlere har Selene Finans i sandhed slået igennem på det danske marked. I et tæt og seriøst samarbejde med Basisbank har Selene Finans i en årrække ageret som online kreditformidler, og kunderne er mere end tilfredse. Udover at have Basisbank, som en af Danmarks mest seriøse internetbanker, i ryggen, så har Selene Finans i den grad formået at etablere deres eget navn og gode ry.

Denne kreditformidler leverer altid en service i særklasse og formår på samme tid at holde en tæt og sikker kontakt til kunderne. Hvis du kunne tænke dig at lære lidt mere om en af Danmarks mest seriøse låneformildere, så vil følgende artikel med garanti vække din interesse.

Selene Finans gør det nemt for dig at låne penge

Så snart man som potentiel kunde tager et kig på Selene Finans’ hjemmeside, bliver man straks mødt af en gennemskuelig låneformidler, der ikke ønsker at pryde deres hjemmeside med unødvendige informationer. Du vil altid kunne finde de mest relevante informationer på ganske kort tid, således at du hurtigt og nemt kan træffe en velovervejet beslutning om et eventuelt lån.

Hos Selene Finans kalder de en spade for en spade, og du finder hurtigt frem til det, du leder efter. Ingen overvældende og utilregnelige tilbud – kun de allermest nødvendige informationer og en ekstraordinært hurtig låneproces.

Ønsker du derfor nemt og hurtigt at optage et forbrugslån online, så er Selene Finans et godt bud.

Ekstraordinær hurtig låneproces

Når du udfylder en ansøgning om et lån hos Selene Finans, så er det kun ganske simple oplysninger, du skal sende med. Disse oplysninger inkluderer for eksempel dit NemID og CPR-nummer. Når du har sendt dine oplysninger afsted sammen med din forespørgsel på et lånebeløb, så påbegyndes der automatisk en kreditvurderingsproces. Denne proces skal sikre, at Selene Finans har at gøre med seriøse kunder, der kan tilbagebetale et lån til den aftalte tid.

Denne proces tager ikke mere end et par minutter, og der vil efterfølgende komme et svar på din forespørgsel. Hvis du har fået godkendelse på at foretage lånet gennem Selene Finans, så er det sidste, du skal gøre, bare at skrive under på aftalen med din elektroniske signatur. Vi anbefaler dog altid, at man læser låneaftalen grundigt igennem, inden der skrives under med et NemID. Når underskriften er givet, kan du forvente, at dit ansøgte lånebeløb vil blive overført til din konto indenfor ti minutter.

Som kunde hos Selene Finans kan man altid være sikker på et højt niveau af professionalisme, og det samme gør sig naturligvis gældende hos Basisbank. Det er dog alligevel en rigtig god idé at være indforstået med de betingelser og vilkår, der gør sig gældende for det ansøgte lån. Hvis der skulle opstå spørgsmål eller uenigheder i låneaftalen, inden den er underskrevet, så anbefaler vi dig at kontakte Selene Finans med det samme. Her vil der altid sidde et veloplagt rådgivningsteam klar til at svare på dine spørgsmål.

Hvilke krav skal jeg opfylde som kunde hos Selene Finans?

Før at du kan ansøge om et lån på nettet, er der som regel nogle helt generelle krav, som du skal opfylde. Hvis ikke du opfylder kravene, kan du ikke se frem til at få dit ansøgte lånebeløb udbetalt. De generelle krav skal sikre at de kunder, der låner penge på nettet, er seriøse omkring deres lån. Kravene er ganske enkelt med til at filtrere useriøse kunder fra de seriøse.

Når man ansøger om et lån hos en låneformidler som Selene Finans, gælder der naturligvis også nogle regler for, hvornår man kan få godkendelse til et lån. Disse krav er naturligvis de selvsamme, som gælder for Basisbank. Nedenfor har vi oplistet de krav, der gør sig gældende hos Selene Finans.

Du kan ansøge om et lån hos Selene Finans, hvis du:

  • Er over 18 år gammel
  • Har et fastlønnet job
  • Ikke er indregistreret i et register for dårlige betalere
  • Bor i Danmark

Lån aldrig mere end du betale tilbage

Når du låner hos en hvilken som helst låneudbyder, er det vigtigt, at du altid kan betale tilbage på dit lån til de aftalte forfaldsdatoer. For at låneformidlere såvel som låneudbydere kan opretholde deres seriøse virksomhed, er du som kunde naturligvis forpligtet til at tage dit lån seriøst. Mislykkes dette, kan det få alvorlige konsekvenser fremadrettet. Derfor anbefaler vi altid, at du har gennemtænkt denne beslutning og har udarbejdet en realistisk tilbagebetalingsplan, inden du ansøger om et lån på nettet.