I sin spæde start var Banco Santander en af Spaniens mest populære banker. Tilbage i 1857 blev det, vi i dag kender som Santander Consumer Bank, grundlagt. Siden da er det gået rigtig stærkt for denne spanske bank. I dag kan banken nemlig kalde sig den største blandt landene, der gør brug af Eurovalutaen – også kaldet Eurozonen. Som en af de største banker i verden åbnede Santander en afdeling op i Danmark tilbage i 2007. Siden da er Santander blevet en af danskernes foretrukne internetbank. Hos Santander finder du et væld af muligheder foruden de populære forbrugslån. Her har du nemlig mulighed for at starte en opsparing, tegne forsikringer og få hjælp til oprettelsen af et billån.

Herunder kan du lære meget mere om banken Santander, og hvorfor den har vundet så stor popularitet rundt omkring i verden. Derudover kan du også læse mere om, hvilke fordele du får ud af at være kunde hos Santander, hvis du ønsker et lån på nettet.

Vælg imellem flere forskellige låntyper

Så snart du klikker dig ind på Santanders overskuelige hjemmeside, vil du blive mødt af et væld af fordelagtige tilbud. Hvis du søger et almindeligt forbrugslån, så har du muligheden for at vælge, hvilke fordele du helst vil tage del i. Hos Santander kan man nemlig selv vælge, hvilken lånetype samt lånebeløb man foretrækker. Vil man låne mere end 50.000 kr., kan man ansøge om et Privatlån Plus. Hvis man hellere foretrækker at låne et beløb på mindre end 50.000 kr., så skal man ansøge om et almindeligt Privatlån. Hvilke regler og særlige krav der gør sig gældende for disse to forskellige lånetyper, vil du kunne læse mere om senere i artiklen.

Santander har med deres brede udvalg af ydelser gjort det muligt for alle typer af kunder at optage et forbrugslån hos dem. Uanset om du mangler økonomisk fleksibilitet, til når sommerferien skal finansieres, eller når renoveringen af køkkenet skal finde sted, så kan Santander med garanti være behjælpelige.

Lav rente og ingen krav om sikkerhed

Hos Santander finder du en ekstraordinær lav rente på deres kviklån. Dette er klart en fordel for dig, der gerne vil optage et større lån, til når huset skal gennemgå en renovering, eller til når en ny bil skal finansieres. Derudover kræver Santander ikke en sikkerhed for dit lån. Det vil altså sige, at du kan ansøge om præcis det beløb, du mangler, uden at du behøver at sætte din bil eller hus som sikkerhed. Denne ekstra service er der mange online låneudbydere, der gør brug af. Husk dog altid på, at selvom der ikke er et krav om sikkerhed for et lån, så betyder det ikke, at der ikke er nogen risiko forbundet med et lån på nettet. Denne risiko bliver som oftest pålagt gebyrerne eller ekstraomkostningerne. Her er det altid en god idé at læse betingelserne for et lån på nettet, inden man udfylder sin ansøgning og sender den afsted.

Som kunde hos Santander skal du være…

  • Minimum 18 år gammel
  • Bosiddende i Danmark og have en dansk bankkonto
  • Indforstået med de særlige indkomstkrav

Som vi nævnte tidligere i denne artikel, så giver Santander deres kunder muligheden for at vælge, hvilken type af minilån de gerne vil optage. Hvad angår almindelige forbrugslån, så har Santander to muligheder at vælge imellem – Privatlån eller Privatlån Plus.

Når du som kunde hos Santander skal være indforstået med de særlige indkomstkrav, så er det i forhold til disse to typer af lån. For at du kan få lov at låne et Privatlån, skal din årsindtægt være på mindst 120.000 kr. Dette sker, fordi du, som låntager, skal være i stand til at tilbagebetale et lån på mindst 50.000 kr. Hvad angår Privatlån Plus, så skal du her have en årsindtægt på mindst 240.000 kr. – altså det dobbelte af hvad der kræves ved et Privatlån.

Endnu engang er det vigtigt at slå fast, at dette krav for indkomsten er alt afgørende for, om Santanders kunder kan tilbagebetale deres lån. Disse særlige indkomstkrav er, sammen med de andre krav og betingelser, med til at sikre, at Santander forbliver en seriøs låneudbyder med seriøse kunder. Slutteligt vil vi herfra anbefale dig altid at gennemtænke din beslutning, inden du optager et online lån. Husk på, at lån på nettet altid skal foretages med en stor portion ansvarlighed og seriøsitet.