Robotlån tilbyder hurtige, nemme og digitale lån

Med et lån hos Robotlån får du et nemt, hurtigt og ikke mindst digitalt lån, hvor alle låneansøgninger underskrives elektronisk med NemID. Desuden sker ca. 98 % af alle godkendelser af låneansøgning automatisk hos Robotlån, hvorfor du kan forvente hurtigt svar på din ansøgning. Der går derfor heller ikke længe, før du kan have de lånte penge til rådighed på din bankkonto. Der er derfor rigtig mange gode grunde til at overveje et lån hos Robotlån.

Hvad kan Robotlån tilbyde?

  • Lån mellem 3.000 kr. og 75.000 kr.
  • Løbetid mellem 12 og 78 måneder
  • Brug af NemID til at underskrive alle låneaftaler digitalt
  • Automatisk godkendelse/afslag på 98 % af alle låneansøgninger
  • Svar på din ansøgning inden for 10 sekunder
  • Udbetaling af lånet samme dag eller senest dagen efter

Værd at vide om Robotlån

Robotlån A/S udbyder låneprodukter udbudt af Basisbank A/S. Basisbank er Danmarks eneste bank, der fungerer 100 % som internetbank og har siden år 2000 tilbudt diverse former for indlån eller udlån. De er en af de få banker på det danske marked der har et indlånsoverskud, hvilket muliggør finansiering af blandt andet forbrugslån formidlet af dem. Robotlån er ikke en del af Basisbank, men fungerer i stedet som formidler af deres låneprodukter.

Lån mellem 3.000 kr. og 75.000 kr. hos Robotlån

Vælger du et lån hos Robotlån, har du mulighed for at låne mellem 3.000 kr. og 75.000 kr. Du vælger samtidig selv, hvor lang løbetid du ønsker for lånet. Her har du mulighed for at vælge en løbetid på mellem 12 og 78 måneder. På Robotlåns hjemmeside finder du en låneformular, hvor du kan vælge dit ønskede lånebeløb og løbetid og samtidig se, din månedlige ydelse, lånets ÅOP, debitorrenten, kreditomkostninger samt det samlede tilbagebetalingsbeløb for det valgte lån. Disse beregninger er dog kun vejledende og skal ses som en hjælp, der kan gøre det nemmere for dig at vælge det helt rette lånebeløb og løbetid.

Lån med NemID hos Robotlån

Alle lån hos Robotlån skal alle låneaftaler underskrives digitalt med NemID. Hvis du ikke ønsker at bruge NemID til at optage et lån, kan du desværre ikke låne hos dem, da det er en forudsætning hos dem. Heldigvis er der kun fordele forbundet med at bruge NemID i forbindelse med optagelse af lån. Det er nemlig både nemt, hurtigt og sikkert at bruge NemID til at låne penge, på samme måde som du i forvejen bruger NemID til alt lige fra e-BOKS til netbank, SKAT eller din kommunes selvbetjening osv.

Hos Robotlån bruges NemID til at underskrive låneaftalen elektronisk, hvorefter du straks vil modtage svar på din ansøgning. Herefter er det eneste du mangler at godkende aftalen elektronisk og få pengene udbetalt til din valgte bankkonto. Det bliver ikke meget nemmere end det.

Robotlån benytter automatisk godkendelse af låneansøgninger

98 % af alle låneansøgninger har i dag ikke behov for manuel behandling. Derfor har Robotlån valgt at automatisere godkendelsen af alle deres låntageres låneansøgninger. Rent praktisk betyder det for dig, at du vil kunne få svar på din ansøgning med det samme, hvis du vælger at låne penge hos Robotlån. Typisk går der ikke mere end 10 sekunder, før din ansøgning godkendes eller afvises, og du vil også modtage en e-mail vedrørende svaret på din ansøgning. Det betyder samtidig også, at du vil kunne få svar på din låneansøgning døgnet rundt uafhængigt af Robotlåns åbningstider.

I visse tilfælde kan en ansøgning dog indeholde oplysninger, som gør det nødvendigt at blive behandlet manuelt. Her kan du forvente, at din ansøgning vil blive behandlet i løbet af 15 minutter, såfremt du har ansøgt inden for Robotlåns åbningstid – mellem kl. 8.00 og 21.00 på alle hverdage og mellem kl. 10.00 og 17.00 på lørdage og søndage.

Hvem kan optage et lån hos Robotlån?

Det er ikke svært at optage et lån hos Robotlån. Der er dog visse krav til dig som låntager, som du skal opfylde for at kunne ansøge om et lån hos Robotlån. For det første er det et krav, at du skal være fyldt 18 år og dermed være myndig. Desuden må du hverken være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. Foruden det skal du også have en indkomst på over 150.000 kr. årligt før skat, hvis du ønsker at optage et lånet.

I tilfælde af at du får afslag på din ansøgning, skal du være klar over at afslag ikke begrundes hos Robotlån. Sørg derfor for at du opfylder alle krav, inden du ansøger. Når du søger om et lån kan du gøre det alene eller sammen med en samboende over 18 år. Det er ikke et krav at du søger sammen med en anden, men det vil i de fleste tilfælde være nemmere at få bevilget lånet, hvis I er to myndige samboende, der ansøger om et lån sammen.