Ønsker du at optage et hurtigt lån på nettet, hvor du som låntager får yderst hurtig respons på din låneansøgning, så kan Prima lån meget vel være det helt rigtige valg for dig. Vi vil her på siden gennemgå dine fordele ved at vælge Prima lån som din låneudbyder. Derudover vil vi komme med anbefalinger, som du kan drage nytte af, når du skal finde det optimale lån til dine behov.

Prima lån (som hører under Better Rates A/S) er en kreditformidler, hvorfor lån optaget via dette selskab fuldføres af BASISBANK A/S. Du er derfor sikret en yderst kompetent og velfungerende lånepartner, hvis du vælger at lade Prima lån være din lånepartner.

Lån op til 75.000 kr hos Prima lån i dag

Har du behov for et ekstra rådighedsbeløb, så kan du hos Prima lån i dag låne op til 75.000 kr. Det foregår alt sammen på internettet, hvorfor du her nemt og hurtigt kan optage dit ønskede lån.

Løbetiden har du selv mulighed for at påvirke direkte på hjemmesiden. Her kan du nemt vælge, om du ønsker at tilbagebetale over en kort eller lang periode. Hvert valg har sine fordele, hvorfor du bør gøre op med dig selv, om du ønsker at tilbagebetale hurtigt eller ej.

Fordele ved at låne hos Prima lån

Vi har herunder listet nogle af de fordele, du som låntager har, hvis du vælger Prima lån som din lånepartner.

 • Du kan låne mellem 7.000 DKK – 75.000 DKK
 • Hele låneprocessen foregår online, hvilket gør hele processen nemmere og hurtigere for dig som låntager.
 • Du bestemmer selv din løbetid – du har mulighed for at vælge mellem 12 måneder og 72 måneder.
 • Ansøgning foregår nemt ved hjælp af dit NemID.
 • Med Basisbank A/S i ryggen er du sikret en yderst robust lånepartner. Basisbank er en af de største danske online banker.
 • Mere end 28.000 ansøgere har allerede optaget et lån hos Prima lån – du er derfor sikker på, at professionalismen er i højsædet.
 • Mulighed for godkendelse af låneansøgning allerede samme dag – du er derfor sikret en yderst hurtig behandlingstid.
 • Anonym ansøgning
 • Direkte udbetaling af pengene til din konto. Pengene vil stå på din konto indenfor maksimalt 2 hverdage.

Som det ses af ovenstående liste, er der en lang række fordele ved at benytte sig af Prima låns tilbud. Ønsker du at modtage et gratis lånetilbud fra dette selskab, kan du blot udfylde informationerne på deres hjemmeside. Dernæst vil du (ved godkendt låneansøgning) modtage et tilbud, som du enten kan vælge at acceptere eller afvise. Du er ikke tvunget til at takke ja til tilbuddet, hvorfor du blot kan se dette som et uforpligtende lånetilbud.

Disse krav skal du opfylde, for at låne hos Prima Lån

Et forbrugslån hos Prima Lån kan være det helt rigtige valg for dig, hvis du lever op til de krav, som selskabet stiller overfor sine lånetagere. Alle låneudbydere i Danmark har nogle krav, for at man som låntager kan godkendes. Vi har herunder listet de krav, der gør sig gældende for Prima lån.

 • Du skal som minimum være fyldt 21 år
 • Du skal som minimum tjene 150.000 DKK pr. år (dette beløb er før SKAT).
 • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal naturligvis udfylde din låneansøgning med de korrekte oplysninger.
 • Du skal have en fast bopæl i Danmark – og dermed også en dansk folkeregisteradresse.

Lever du op til ovenstående relativt simple krav, så kan du allerede i dag ansøge om et lån og få svar indenfor kort tid. Husk dog altid at tilbuddet du modtager er uforpligtende, så du altid blot kan afvise denne, hvis du skulle gå hen og fortryde.