Alle kan stå med et behov for at låne pengene indenfor relativt kort tid. Det er blandt andet derfor, at lån på nettet er blevet utroligt populært blandt danskere. Det går nemlig uhyre hurtigt, og så er det fantastisk nemt. En af de låneudbydere, der kan være behjælpeligt med et hurtigt online lån, er Paymark.

Paymark er en relativt ny låneudbyder, som første gang så dagens lys i juni måned 2018. Man må dog ikke stemple denne udbyder som værende uerfaren. Det er nemlig L’Easy, der står bag dem, og derfor kan du være helt sikker på, at du med Paymark Finans har en yderst kompetent udbyder, som i højeste grad ved, hvordan man bør servicere sine kunder.

Vi har herunder taget et nærmere kig på udbyderen, så du kan danne dig et hurtigt overblik over, om det er den rette for dig.

Fordele ved at låne hos Paymark Finans

Først og fremmest har vi valgt at kigge lidt nærmere på de fordele, du har som forbruger, hvis du ender med at vælge Paymark som din foretrukne låneudbyder. Det kan være svært at skulle navigere igennem den store mængde udbydere, der i dag befinder sig på markedet. Derfor håber vi, at disse informative artikler omhandlende de enkelte låneudbydere er med til at skabe transparens i markedet for dig.

De mest fremtrædende fordele er listet herunder.

 • Du kan låne alt imellem 10.000 DKK og 150.000 DKK hos Paymark Finans.
 • Renten er relativt lav i forhold til konkurrerende udbydere på markedet.
 • Du kan tilbagebetale lånet i løbet af 12 til 120 måneder.
 • Din ansøgning vil blive besvaret indenfor blot 1 time – derfor er det en af markedets hurtige låneudbydere!
 • Din ansøgning er naturligvis uforpligtende – du skal derfor kun acceptere tilbuddet, hvis aftalen lever op til dine forventninger.
 • Du kan nemt og hurtigt få lov til at underskrive aftalen med dit NemID.
 • Der er naturligvis ikke nogen skjulte gebyrer – det hele vil stå på den aftale, som du modtager, når din låneansøgning er godkendt.

Ovenstående viser med klar tydelighed, at Paymark bestemt er en værdig kandidat inden for forbrugslån på nettet. Via vores sammenligningstabel vil du hurtigt kunne se, at dette er en af de billigere lån, som du har mulighed for at optage online.

For dog at få lov til at låne hos Paymark Finans, så kræver det naturligvis, at du som låntager lever op til de krav, som der stilles. Disse krav vil vi gennemgå herunder.

Krav for at optage et lån hos Paymark

Hvis du ønsker at optage et lån på nettet hos Paymark, så skal man leve op til nedenstående relativt simple og overkommelige krav.

 • Du skal som minimum være fyldt 20 år, før du kan få lov til at låne penge hos Paymark Finans.
 • Du må ikke være listet i hverken RKI eller Debitor Registret – dette krav går igen hos langt de fleste udbydere på markedet.
 • Du skal leve op til den kreditvurdering, som Paymark vil foretage af dig.
 • Du skal kunne dokumentere din årlige indtægt – dette er med til at sikre udbydere, at du er i stand til realistisk set at tilbagebetale lånet.
 • Du skal have et NemID.
 • Du skal have dansk bopæl samt et dansk CPR-nummer.

Lever du op til ovenstående krav, så kan du med fordel ansøge om lån hos Paymark, hvis du anser udbyderen som værende den rette for dig.

Det er dog vigtigt at huske på, at man altid skal være sikker på, at man kan betale sit lån tilbage. Derfor slår vi et slag for, at man altid tager tid ud af kalenderen til at lægge et budget, så man altid har det fornødne overblik over, hvordan ens personlige økonomi ser ud.