Ønsker du at optage et lån, hvor der er lynhurtig udbetaling, og hvor du har mulighed for at få de første 60 dage rentefrit? Så kan Nupp meget vel være det helt rigtige valg af låneudbyder for dig.

Vi vil herunder komme nærmere ind på hvilke fordele, der er i forbindelse med at vælge Nupp. Derudover vil vi komme ind på nogle af de fordele og ulemper, som der er, når du vælger at optage et lån på nettet. Med flere års erfaring indenfor emnet, vil du, efter at have læst denne artikel, være markant klogere på området.

Nupp er en dansk låneformidler for Basisbank A/S – en af de absolut største online banker i Danmark. Vælger du derfor at optage dit lån hos Nupp, så kan du være sikker på, at servicen er i top. Basisbank A/S står bag en stor del af de forskellige online låneudbydere, og de har derfor masser af erfaringer indenfor området.

Fordele ved at optage et lån hos Nupp

Der findes en masse låneudbydere, og selvom du måske har et godt overblik over de mest populære, så kan de forskellige ofte noget helt unikt. Derfor har vi herunder gennemgået nogle af de mest fremtrædende fordele, du som låntager har ved at optage dit lån hos Nupp.

 • Lån fra 1.000 DKK og op til 6.000 DKK – denne låneudbyder tilbyder små men yderst hurtige lån.
 • Lånet er rentefrit de første 60 dage – denne fordel finder du ikke mange andre steder ude i branchen!
 • Du har mulighed for at betale tilbage henover 14, 16 eller 38 måneder. Det er derfor helt op til dig, hvor hurtigt du ønsker at betale lånet tilbage.
 • Du har mulighed for at bruge pengene præcis som du vil. Nupp stiller ikke spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene på, eller hvad grunden er til, at du bliver nødt til at optage et kviklån. Derudover behandles din ansøgning med fuld fortrolighed, og du er derfor 100% anonym.
 • Du behøver ikke at stille nogle former for sikkerhed, når du vælger at låne hos Nupp.

Som du kan se af ovenstående liste, så er dette en stærk kandidat til en foretrukken låneudbyder på markedet. Med den øgede popularitet i den online lånebranche, er der helt naturligt kommet et hav af nye selskaber, som ønsker at låne danskerne penge. Her gælder det om at filtrere de dårlige fra – det er blandt andet det, som vi har gjort med vores sammenligning af lån online. Her har vi udelukkende valgt at vise de bedste alternativer i Danmark, så du ikke skal til at bruge tid og energi på at filtrere. Derudover har du selv mulighed for at filtrere resultaterne efter egne præferencer og behov.

Krav til at optage et lån på nettet hos Nupp

Ligesom hos alle andre låneudbydere i Danmark, så har Nupp naturligvis nogle krav til dig som låntager. Disse krav er dog relativt simple og ganske overkommelige. De minder i høj grad om de krav, som resten af låneudbyderene i Danmark har, og de burde derfor ikke komme som nogen overraskelse.

For at gøre det så overskueligt som muligt for dig, har vi herunder listet de krav, som Nupp har til deres låntagere.

 • Du skal som minimum være fyldt 19 år, når du sender din låneansøgning afsted.
 • Du skal have en fast bopæl i Danmark, ellers har du ikke mulighed for at optage et online lån hos Nupp.
 • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have en fast indtægt – hvor stor denne skal være, er ikke specificeret yderligere i selskabets betingelser.
 • Du skal have et aktivt dansk telefonnummer samt en aktiv e-mailadresse.
 • For at kunne underskrive låneaftalen, skal du have et NemID.
 • Du skal have et dansk CPR-nummer for at kunne udfylde låneansøgningen.

Ovenstående krav er ganske normale. Opfylder du disse, kan du højst sandsynligt godt få udbetalt et lån hos Nupp. Husk dog at lånetilbuddet, som du modtager efter at din låneansøgning er godkendt, ikke er bindende. Du kan derfor stadig nå at afvise tilbuddet, hvis du når at ombestemme dig eller blot ønskede at se, hvordan lånetilbuddet kunne se ud. Mange tror fejlagtigt, at sådan et lånetilbud er bindende – derfor gør vi en ekstra indsats for at fortælle, at det ikke er tilfældet.

Sådan optager du et lån hos Nupp

Er du klar til at optage et lån hos Nupp, så kan du se frem til at modtage lånebeløbet inden for ganske kort tid. Nupp er nemlig kendte for at udbetale dit lånebeløb indenfor få minutter. Står du derfor akut og har brug for pengene, så kan denne låneudbyder meget vel være den rette.

Processen ved at optage et lån hos Nupp er ganske enkel. Du skal blot taste det beløb ind, som du ønsker at låne. Dernæst skal du opgive de personlige oplysninger, som selskabet skal bruge af dig. Det vil oftest være navn, adresse, CPR-nummer, bankoplysninger m.v. Dernæst vil din låneansøgning gennemgås.

Inden du optager et lån online, anbefaler vi dog altid, at man får lagt et overskueligt og realistisk budget samt dertilhørende tilbagebetalingsplan, så man aldrig er i tvivl om, hvordan man får betalt lånebeløbet tilbage. Har du ikke en betalingsplan, kan det gå hen og blive rigtigt svært at betale de månedlige ydelser, hvilket kan ende i en utroligt skidt situation. Derfor lyder vores klare anbefaling, at du danner dig et overblik over tilbagebetalingsmulighederne, inden du sætter dig fast på at låne pengene online.