Kunne du tænke dig en lynhurtig udbetaling af dit online lån til de små uforudseligheder i hverdagen? Så er Nova Finans den låneformidler, som du skal gå til. Her får du altid hurtigt svar på din ansøgning, og pengene vil blive udbetalt straks efter. Her kan du være sikker på, at din ansøgning vil blive fulgt helt til dørs af en seriøs og kompetent låneformidler. Med Basisbank, der står for finansieringen af dit lån, kan du også være helt sikker på, at der bliver taget godt hånd om dig som låntager.

Hvis du sidder i en situation, hvor du hurtigt har brug for økonomisk hjælp til at få færdiggjort din garage, betalt dyrelægeregningen eller noget helt tredje, så gør du klogt i at læse med videre herunder. Nedenfor har vi nemlig gjort vores bedste for at informere dig om de mange fordele, du kan få del i ved at gå til Nova Finans, når du skal optage et lån på nettet.

Nova Finans – en seriøs låneformidler

Nova Finans har, som nævnt, et tæt samarbejde med den danske Basisbank. Basisbank står dermed for finansieringen af lånet, hvor Nova Finans står for formidlingen af dette. Her har vi altså at gøre med en seriøs samarbejdsaftale, der lader dig som låntager være tryg og sikker i din beslutning om at optage et lån på nettet. Herunder kan du se et par af de særlige tilbud, som Nova Finans udbyder.

  • Et lån op til 75.000 kr.
  • Hurtig svar på ansøgning og efterfølgende udbetaling.
  • Ingen krav for sikkerhed på lånet.

Hos Nova Finans kan du få lov til at optage et hurtigt lån fra 3000 kr. til 75.000 kr. Dette er ganske særligt, idet de større lån normalt ikke afvikles så hurtigt, som Nova Finans ellers tilbyder det. Her kan du være sikker på, at du hurtigt får svar på din ansøgning, og dermed om dine oplysninger stemmer overens med Nova Finans’ krav og betingelser for deres låntagere. Alt vedrørende krav og betingelser til låntageren kan du læse meget mere om senere i artiklen. Er din ansøgning blevet godkendt, vil du kunne forvente at få dit lån udbetalt med det samme. Hvad du bruger pengene på, skal du ikke stilles til ansvar for – Nova Finans ønsker blot at hjælpe dig igennem låneprocessen på en enkel og effektiv måde. Sidst men ikke mindst, vil du ikke skulle stille en sikkerhed for dit lån. Dette er en stor fordel for dig, idet det betyder, at du ikke behøver at stille din bil eller dit hus som sikkerhed. 

Disse krav skal du overholde hos Nova Finans

Som med så mange andre låneformidlere og låneselskaber, så stiller Nova Finans også krav til deres låntagere. Dette er ikke til at komme udenom, når man snakker online lån såvel som lån i en fysisk bank. Forskellen er dog bare, at kravene hos Nova Finans er ganske rimelige og til at forstå. Herunder har vi oplistet de krav, som Nova Finans stiller deres låntagere, og som sikrer, at det kun er seriøse låntagere, der sender en låneansøgning afsted igennem Nova Finans.

Låntagere hos Nova Finans skal overholde følgende krav:

  • Være minimum 18 år.
  • Have fast bopæl i Danmark.
  • Ikke have sit navn og oplysninger stående i RKI eller Debitor Registret.
  • Have en fast indkomst, der kan dokumenteres for.

Ovenstående krav er ganske enkle og til at forstå. Som nævnt tidligere, så er de til for at sikre, at det kun er seriøse og samarbejdsvillige låntagere, der optager lån igennem Nova Finans. De oplistede krav er gængse på det danske online lånemarked, og du vil derfor kunne forvente at finde disse hos mange andre låneformidlere såvel som låneselskaber også.

Det siger kunderne om Nova Finans

Nova Finans har formået at levere en ekstraordinær service til kunderne, og det kan mærkes. Tidligere låntagere roser Nova Finans blandt andet for deres hurtige og sikre håndtering af et lån, der gør det muligt for den almindelige dansker at låne et beløb ganske problemfrit. Når de online lån bliver hurtige at afvikle, så stiger interessen for dem naturligvis også. Dette må man sandelig sige, at Nova Finans er lykkedes med på bedste vis, og kunderne er oprigtigt begejstrede for det. Har du derfor et mindre renovationsprojekt eller andet, der godt kunne trænge til lidt økonomisk hjælp udefra, så kan vi herfra foreslå dig at tage et kig på de mange fordele, som du får ved at være kunde hos Nova Finans.