Hvis du er ude og lede efter en troværdig lånudbyder, der i branchen er kendt som en god og stabil udbyder, så kan Nordic Lån meget vel være den rette udbyder for dig. Selvom der her er tale om en af de nyere udbydere på dette marked, der efterhånden har en masse forskellige låneudbydere i sig, så er du stadig i sikre hænder, da det er 3C Group, der står bag selskabet.

Hvis ikke du har hørt om 3C Group før, så har du uden tvivl hørt om de firmaer, der ellers er med i det, der i daglig tale er kendt som Leasy Koncernen. Med andre ord hører Nordic Lån under samme selskab, som til dagligt driver DER, Leasy og Spargo Finans. Du kan derfor vide dig sikker på, at der her er tale om en seriøs udbyder med et bagland, der har mange års erfaring indenfor branchen.

Fordele ved at låne hos Nordic Lån

I forbindelse med din søgen efter det rette selskab at låne fra, så er du naturligvis interesseret i at høre, hvad fordelene er hos de enkelte. Vi har, her hos Memunti, mange års erfaring indenfor lånebranchen, og vi er derfor også klar over, hvad potentielle låntagere er ude efter af informationer, når der skal indhentes tilbud på kviklån eller forbrugslån.

Hos Nordiclån er du som sagt sikret en service, som du ikke vil finde mange andre steder. Vilkårene er endvidere rigtigt fine, når man sammenligner dem med konkurrerende låneudbydere.

Vi har listet nogle af de mest fremtrædende fordele op herunder, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvorfor Nordic Lån kan være den rette partner for dig, når du skal optage et minilån.

  • Selskabet reklamerer med, at du hos dem får en fast lav rente.
  • De reklamerer endvidere med, at du får lov til at betale en fast månedlig ydelse. Derudover har du mulighed for at betale hele lånet ud, når du får lyst. Skulle du derfor pludselig have et større rådighedsbeløb, som kan være med til at gøre dig gældsfri, så er det en mulighed.
  • Nem ansøgningsproces via hjemmesiden – dette kan både klares via en computer, tablet eller mobil.
  • Svartiderne er korte – du får med andre ord hurtigt svar på, om du kan optage et lån eller ej hos Nordiclån.
  • Udbetaling sker, som hovedregel, senest dagen efter, at du har underskrevet din låneaftale.
  • Underskrift sker med NemID, hvilket gør hele processen langt nemmere for dig som låntager.
  • Du har hos Nordic Lån mulighed for at låne alt imellem 10.000 kroner til 50.000 kroner. Lånet kan have en løbetid på mellem 12 måneder og 80 måneder – dette er op til dig at bestemme.

Som det kan ses af listen herover, så er der bestemt mange fordele, som der er værd at fremhæve omkring NordicLån. Vi gør dog også en stor dyd ud af at fortælle, at et online lån måske ikke er det rette for alle mennesker. Det er vigtigt, at du har styr på din privatøkonomi, så du altid er sikker på, at du kan betale lånet af. Et forbrugslån på nettet er endvidere kendt for at være et af de dyrere alternativer, hvorfor du med fordel også kan afsøge andre alternativer til lån, inden du beslutter dig for at optage et på nettet.

Sammenligning af lån kan spare dig for en masse penge

Vores klare mål er, at du kan spare penge ved at gøre brug af vores tjenester. Vi forsøger at sammenligne lånpriser på tværs af markedet, så du altid kan finde frem til den billigste løsning indenfor online lån. Igen vil vi dog understrege, at det er et af de dyrere alternativer, hvorfor du med fordel kan se, om du eksempelvis har mulighed for i stedet at optage et SU-lån eller et lån via banken.