Står du og mangler en kassekredit, så kan Nordcredit meget vel være dén låneudbyder, som du leder efter. Virksomheden tilbyder nemlig ikke lån, men giver dig derimod mulighed for at optage kredit med månedlige tilbagebetalinger. Med en yderst hurtig udbetalingstid og nogle favorable vilkår er Nordcredit en stærk udbyder af lån, for dig der står og mangler et ekstra rådighedsbeløb.

Nordcredit er en dansk kreditvirksomhed, som samarbejder med det finske selskab Lainasto. Du er derfor sikret en god service med dansk kundekontakt, hvis der løbende skulle opstå spørgsmål.

Fordele ved at optage en kassekredit hos Nordcredit

Du har uden tvivl hørt om begreberne sms lån og kviklån. Disse lånetyper har deres helt egne kendetegn. Det er dog ikke det samme, som Nordcredit tilbyder. Her tilbydes der derimod en online kassekredit, som kan have store fordele for dig som forbruger.

Når du vælger at åbne en kassekredit hos Nordcredit, betyder det blot, at du har ekstra penge til rådighed (op til 15.000 DKK). Det vil sige, at du til hver en tid vil kunne overføre det beløb, som du har behov for, direkte til din konto. Det betyder også, at du udelukkende betaler renter og gebyrer for de penge, du vælger at trække ud af din online kassekredit.

Står du derfor jævnligt og mangler penge sidst på måneden, så kan en online kassekredit være en mulighed for ekstra luft i økonomien.

Vi har herunder listet nogle af de fordele, der er ved at vælge en kassekredit hos Nordcredit:

 • Du kan låne mellem 500 DKK og 15.000 DKK
 • Du kan som minimum afdrage 500 DKK om måneden (og maksimalt 2.000 DKK pr. måned)
 • Nem ansøgning med NemID – hele ansøgningsprocessen tager kun 5 minutter, hvorfor du hurtigt kan være igang med din kassekredit hos Nordcredit.
 • Du får pengene på kontoen samme dag – står du derfor akut og har brug for pengene, så har du en form for sikkerhedsnet i din online kassekredit.
 • Du betaler udelukkende renter og gebyrer for det beløb, som du tager ud af kassekreditten.

En kassekredit kan være rar at trække på, når det virkelig brænder på. Det er dog vigtigt at være opmærksom på lånets ÅOP og dertilhørende gebyrer. Vi anbefaler naturligvis, at du altid læser teksterne med småt, så du aldrig er i tvivl om, hvordan aftalerne er skruet sammen.

Sådan får du en kassekredit hos Nordcredit

Ønsker du at åbne op for en kassekredit hos Nordicnet, så kan du tage udgangspunkt i nedenstående guide. Det er heldigvis utroligt nemt og hurtigt, og vælger du at ansøge i tidsrummet 8 til 15 i hverdage, vil du allerede kunne have pengene på din konto samme dag.

 1. Du skal først og fremmest udfylde det online låneskema, som Nordcredit stiller til rådighed. Her indtaster du det beløb, som du ønsker kassekreditten skal lyde på. Derudover skal du indtaste dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, CPR-nummer og kontonummer.
 2. Efter at du har sendt din ansøgning, vil den blive vurderet af Nordcredits specialister. Disse vil enten godkende eller afslå din ansøgning. Processen plejer kun at tage nogle minutter, hvorfor du kan forvente svar relativt hurtigt efter at have indsendt låneskemaet online.
 3. Når din låneansøgning er godkendt, vil du have mulighed for at overføre det beløb, som du har behov for til din bankkonto. Hos Nordcredit betaler du udelukkende renter og gebyrer for det beløb, som du vælger at udbetale.

Som det kan ses af ovenstående 3-trins proces, så er det utroligt nemt og hurtigt at optage en online kassekredit hos Nordcredit. Processen behøver kun at tage 5 minutter, hvorefter du ofte vil have dit ønskede beløb til rådighed.

Disse krav skal du opfylde for at låne penge hos Nordcredit

Ligesom alle andre låneudbydere på det danske marked, så har Nordcredit nogle helt basale krav, som du skal opfylde for at kunne låne penge hos selskabet. Disse krav er dog relativt let overkommelige. Vi har herunder listet de absolut vigtigste krav.

 • Du skal som minimum være fyldt 21 år for at kunne åbne din online kassekredit.
 • Du skal naturligvis være i besiddelse af et NemID. Dette NemID skal benyttes i ansøgningsprocessen, og er derfor et krav.
 • Du skal have (og bo) på en dansk folkeregisteradresse.
 • Du skal være i besiddelse af et dansk telefonnummer. Dette benyttes blandt andet i ansøgningsprocessen.
 • For at kunne optage en kassekredit hos Nordcredit, skal du have en dansk bankkonto. Det er denne konto, som der vil blive udbetalt penge til.

Som det ses af ovenstående, så er det ganske overkommelige krav, der bliver stillet til dig som låntager. Disse krav er ganske normale på det danske lånemarked.

Brug Nordcredit til de små lån, når det brænder på

Nordcredit har med deres tilgang til tingene udviklet lånemarkedet. Du behøver kun betale renter og gebyrer for det beløb, som du rent faktisk ønsker at bruge fra din åbne kassekredit. Derfor er du også selv i kontrol over, hvor mange penge du løbende har behov for at låne.

Vi anbefaler dog, som vi også har nævnt tidligere, at du er opmærksom på ÅOP’en (de årlige omkostninger i procent). Den givne ÅOP vil nemlig give dig en idé om, hvor meget det skal koste at låne pengene.

Læg et økonomisk budget for tilbagebetaling af dit lån

Her hos Memunti.dk anbefaler vi altid danskere, der ønsker at låne penge online, at de lægger et budget for tilbagebetaling af lånet. Det kan nemlig være vanskeligt at overskue omkostningerne samt tilbagebetalingerne, hvis ikke der i forvejen lægges et budget. Et budget er med til at bevare overblikket samt lette tilbagebetalingsprocessen for dig.

Vælger du at udbetale et beløb fra din online kassekredit hos Nordcredit, så anbefaler vi, at du altid har en budgetteret plan klar for tilbagebetaling af lånet. På den måde kommer der ingen grimme overraskelser i fremtiden, og du kan problemfrit betale dit lån af.

Ønsker du at blive klogere på lån, så bør du kaste et blik på vores låne blog samt FAQ – her skriver vi ugentligt om nogle af de mange emner, som vi løbende eksponeres for i vores arbejde med rådgivning af danskere indenfor lån.