Er du på nuværende tidspunkt på udkig efter en låneudbyder, der tilbyder dig at låne mellem 500 kr og 15000 kroner? Så er der stor sandsynlighed for, at Moment Lån er det helt rigtige selskab for dig. Herunder kigger vi nærmere på, hvem der står bag låneudbyderen. Derudover vil vi komme ind på nogle af de fordele, der er ved at benytte sig af det tilbud, som Moment Lån giver dig som låntager.

Låneudbyderen hører under Moment Solutions ApS, som har til huse i København. Det er en af de nyere spillere på markedet, og derfor vil du godt kunne opleve, at der her er nogle tilbud, du ikke vil kunne finde andre steder. Værd at bemærke er det lave lånebeløb, som der stilles til rådighed for låntagere. Det er ikke mange låneudbydere, der ønsker at udlåne 500 kroner. Mangler du derfor et minilån, så kan denne udbyder meget vel være det rette valg for dig.

Fordele ved at låne penge hos Moment Lån

Der findes en masse forskellige udbydere af lån, som ønsker at hive dig ind som kunde. Du er, som låntager, yderst attraktiv for disse låneselskaber, da de naturligvis ser muligheder for at tjene på den rente, som de tilbyder dig.

Derfor handler det for dig om at finde den låneudbyder, der tilbyder dig at låne det beløb, du har behov for – og gerne så billigt som muligt. Det kan være yderst svært at finde hoved og hale i de mange kviklån, der findes på markedet. Herunder gennemgår vi nogle af de fordele, der er ved at vælge Moment Lån.

 • Nem og overskuelig ansøgningsproces. Hjemmesiden er yderst brugervenlig, og du er aldrig i tvivl om, hvordan du gennemfører låneprocessen.
 • Mulighed for at låne beløb helt ned til 500 kroner. Er det derfor ikke det store lånebeløb, du har behov for, så kan Moment Lån være behjælpelige. Det maksimale lånebeløb er 15.000 kroner.
 • En relativt kort løbetid sikrer dig, at du kommer ud af gæld hurtigst muligt. (Dette kan dog også være en ulempe, hvis ikke du har mulighed for at tilbagebetale indenfor en kort tidsfrist)
 • Lynhurtig udbetaling af pengene.
 • Nem underskrift med dit NemID.
 • Moment Lån er hurtige til at kreditvurdere dig og vende retur med en godkendelse eller afvisning af din låneansøgning.

Som det ses af listen herover, så er der bestemt nogle væsentlige fordele ved at benytte sig af den service, som Moment Lån tilbyder. Efterspørger du derfor et mindre forbrugslån, så kan du med fordel kigge nærmere på, om dette kunne være din foretrukne partner.

Læg et budget inden du låner hos Moment Lån

Vi forsøger altid at få vores besøgende til at indse vigtigheden af, at man lægger et budget, før man låner penge online. Det kan nemlig godt vise sig, at man reelt set ikke har råd til at låne det lånebeløb, men i første omgang havde tiltænkt. Formår man ikke at betale sit lån af rettidigt, så kan det ende med at blive en meget dyr fornøjelse. Derfor bør man altid udarbejde et budget samt en tilbagebetalingsplan, så man kan holde overblikket.

Krav for at låne hos Moment Lån

Der er naturligvis nogle krav, du som låntager skal leve op til, før du kan få lov til at låne penge hos Moment Lån. Nogle af de væsentligste krav har vi listet herunder. Du skal være opmærksom på, at nedenstående krav er relativt gængse indenfor branchen.

 • Du skal som minimum være fyldt 20 år.
 • Du må ikke være registreret hos RKI.
 • Din adresse skal være en dansk folkeregisteradresse. Derudover skal du være dansk statsborger.
 • Du skal være i besiddelse af et NemID.
 • Du må ikke være hverken navne- eller adressebeskyttet.
 • Din bankkonto skal være dansk, ellers vil selskabet ikke kunne udbetale pengene til dig.
 • Du skal naturligvis have en aktiv e-mail samt et dansk telefonnummer, som du kan træffes på.

Kan du overholde ovenstående krav, så er der en stor sandsynlighed for, at du kan optage et kviklån hos Moment Lån.

Lån uden sikkerhed hos Moment Lån

En af fordelene ved Moment Lån er endvidere, at du ikke skal stille nogen former for sikkerhed for dit lån. Med andre ord stilles der ikke spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til, og der er ikke noget krav om, at du skal stille en bil, ejendom eller lignende som sikkerhed for lånet.

Omvendt er det ofte billigere at gå i banken at låne. Ved større lånebeløb vil banken højst sandsynligt kræve sikkerhedsstillelse. Er du dog ude efter et mikrolån, så kan Moment Lån være behjælpelige.

Er du interesseret i at lære mere om lån, så hop ind forbi vores blog, hvor du vil kunne læse meget mere omkring emnet.