Få mere luft i økonomien med et lån hos Modus Finans

Modus FInans

Hvis du ønsker mere luft og råderum i din økonomi, vil et lån hos Modus Finans være det helt perfekte valg for dig. Hos Modus Finans kan du få et lån efter dine behov, hvor du selv frit kan vælge et lånebeløb helt op til 50.000 kr., en løbetid på mellem 12 og78 måneder, og hvor du har mulighed for at få to afdragsfrie måneder hvert år i lånets løbetid. Ansøg i dag – det er både nemt, sikkert og hurtigt at optage et lån hos Modus Finans.

Hvad kan Modus Finans tilbyde?

  • Lån mellem 10.000 kr. og 50.000 kr.
  • Løbetid mellem 12 og 78 måneder
  • Mulighed for to afdragsfrie måneder om året
  • Svar på din ansøgning inden for en time
  • Udbetaling af lånet senest dagen efter
  • Lån uden at stille sikkerhed

Værd at vide om Modus Finans

Som en del af L’EASY A/S har Modus Finans fokus på at tilbyde attraktive og nemt tilgængelige forbrugslån, der kan give dig mere luft i økonomien. Hos dem kan du låne penge på din måde. At låne penge hos dem er både nemt, sikkert og hurtigt, og du vælger selv, hvor meget du vil låne samt hvor længe. Desuden kan du frit vælge to afdragsfrie måneder, som giver dig masser af luft og frihed i din økonomi.

Når du låner penge ved dem, bestemmer du helt selv, hvad du vil låne penge til. Du kan nemlig låne penge uden at stille sikkerhed for lånet, og de er heller ikke interesseret i lånets formål. På den måde får du frihed til at gøre, hvad du vil med et lån hos dem. De eneste krav til dig som låntager er, at du ikke er registreret i RKI, og at du opfylder de samlede kriterier for en kreditvurdering, som Modus Finans laver over alle ansøgere.

Modus Finans tilbyder lån på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr.

Hos Modus Finans kan du optage et lån på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. og med en løbetid på mellem 12 og 78 måneder. Du vælger helt selv, hvor mange penge du vil låne, samt hvor lang en løbetid du ønsker med lånet. Dog skal du være opmærksom på, at det endelige lånebeløb samt din rente på lånet i sidste ende afhænger af en individuel kreditvurdering.

Du vil derfor kunne se den præcise årlige og effektive rente for netop dit lån på den låneaftale, som de sender til dig, efter du har ansøgt om et lån. Deres rente ligger på alle lån fra 9,9 % til 26,08 %.

Få to afdragsfrie måneder om året hos Modus Finans

Med to afdragsfrie måneder om året giver lånet mere luft og råderum i din økonomi. Når du ansøger om et lån hos Modus Finans har du mulighed for frit at vælge to afdragsfrie måneder om året. De valgte måneder er de samme hvert år i lånets løbetid. Vælger du eksempelvis januar og juni som dine afdragsfrie måneder, kan du ikke vælge nogle andre måneder senere i lånets løbetid. Er du ikke interesseret i de to afdragsfrie måneder, har du selvfølgelig fri mulighed for at fravælge dette tilbud. Vælger du ikke to afdragsfrie måneder med dit lån, så vil lånet fungere som et almindeligt lån med månedlige afdrag.

Enkelt og nemt at optage et lån hos Modus Finans

Det er både enkelt og nemt at optage et lån hos Modus. Det eneste du skal gøre er at følge tre simple trin, hvorefter du hurtigt og sikkert kan optage et lån.

Trin 1 – indtast dine personlige oplysninger

Her skal du indtaste dine personlige oplysninger såsom bopæl, bankkonto, navn og beskæftigelse.

Trin 2 – log ind med NemID

Ved brug af NemID kan du både nemt og sikkert låne penge hos Modus Finans. Desuden medvirker det til, at de kan give dig et hurtigt svar på din ansøgning.

Trin 3 – afvent hurtigt svar på din ansøgning

Ansøger du inden for deres åbningstider, kan du forvente svar på din ansøgning i løbet af 1 time.

NemID sikrer hurtig udbetaling

Når du optager et lån hos Modus Finans, kan du selv vælge om du vil underskrive lånet med NemID eller på den mere traditionelle måde, hvor du får låneaftalen sendt med posten på papir. Fordelen ved at vælge at underskrive lånet med NemID er, at du kan få pengene udbetalt samme dag eller dagen efter, at de har godkendt lånet.

Vælger du derimod at underskrive låneaftalen fysisk, vil pengene først blive udbetalt, når Modus Finans har fået den underskrevne kontrakt retur. Det er derfor kun en fordel at underskrive låneaftalen med NemID, hvis du ønsker at få lånet udbetalt så hurtigt som muligt.

Fordelen ved et forbrugslån hos Modus Finans

Med et lån hos Modus Finans kan du være sikker på at få lånet udbetalt hurtigt. På trods af at et lån hos Modus Finans på mange måder minder om et kviklån, da det er hurtigt både at ansøge om samt få udbetalt lånet, er der alligevel en fordelagtig forskel. Et lån hos dem er nemlig ikke et kortfristet lån, da du kan vælge en løbetid på mellem 12 og 78 måneder. Det betyder, at du, modsat kortfristede lån med en løbetid på under tre måneder, ikke behøver at vente 48 timer før lånet kan udbetales. I stedet kan du allerede få lånet udbetalt samme dag eller senest dagen efter, at lånet er blevet godkendt.