Få råd til dine drømme med Minifinans

Hos Minifinans har du mulighed for at få et hurtigt og nemt lån uden at skulle stille nogen former for sikkerhed, som det ville have været tilfældet, hvis du var gået til din bank. Minifinans tilbyder lånebeløb på alt mellem 500 DKK til 12.000 DKK. Det er derfor, som navnet antyder, små forbrugslån, du kan optage hos Minifinans.

Minifinans hører under Finans 247 ApS, og er derfor blot et brand tilhørende moderselskab. Lånet finansieres derfor af Finans 247 ApS.

Hvad kan Minifinans tilbyde?

Hos Minifinans kan du yderst nemt optage et lån online. For at give dig det bedst mulige overblik over, hvad Minifinans kan tilbyde dig som låntager, har vi udarbejdet nedenstående liste:

 • Minifinans tilbyder dig at låne alt mellem 500 DKK og 12.000 DKK. Du kan dog maksimalt låne 4.000 DKK som førstegangslåner hos virksomheden.
 • Du får svar på din låneansøgning med det samme!
 • Udbetalingen af lånebeløbet foregår hurtigt og nemt.
 • Kort låneperiode – du låner pengene i minimum 5 dage og maksimum 30 dage. Det er derfor en kort tilbagebetalingsperiode, som kommer dig til gode ift. ÅOP’en.

Har du derfor brug for et mindre lån, hvor tilbagebetalingsperioden er kort, og udbetalingen foregår nemt og hurtigt, så er Minifinans er godt valg af låneudbyder til dit kviklån.

Hvilke krav har Minifinans?

Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvilke krav de forskellige låneudbydere har. Vi har derfor lavet nedenstående liste med de vigtigste krav, som Minifinans sætter til dig som låntager.

 • Du skal som minimum være fyldt 21 år.
 • Du skal have dansk bopæl og dermed dansk adresse.
 • Du må som person ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit Information)
 • Du skal have en privat NemKonto samt NemID (NemID skal benyttes i forbindelse med underskrift af låneaftalen)
 • Du skal være dansk statsborger og derved have et dansk CPR-nummer.
 • Du skal være indehaver af et dansk telefonnummer.

Ovenstående krav er ganske gængse på det danske lånemarked. Minifinans har derfor helt normale krav til dig som låntager.

Derudover er det vigtigt at understrege, at det er uforpligtende at sende sin låneansøgning afsted. Er du derfor blot nysgerrig efter at vide, hvordan en eventuel låneaftale vil se ud for dig, kan du blot udfylde ansøgningen og se den fremsendte aftale an. Det er ikke et krav, at du underskriver låneaftalen.

Nem og hurtig proces hos Minifinans

Hos Minifinans er det nemt og hurtigt at låne et givent beløb. For at give dig de bedste forudsætninger, har vi herunder gengivet selve processen for et lån hos virksomheden.

 1. Udfyld ansøgningen med dine oplysninger. Du vil blandt andet blive spurgt efter dit konto og registreringsnummer til banken – det er udelukkende så låneudbyderen kan udbetale lånebeløbet til din konto!
 2. Send ansøgningen afsted og vent et øjeblik, hvorefter du vil modtage svar hvad end ansøgningen er godkendt eller afslået.
 3. Aftalen skal nu underskrives – dette gøres nemt og hurtigt ved hjælp af dit NemID.
 4. Dit lånebeløb vil, efter godkendt ansøgning og underskrift, blive udbetalt til den oplyste bankkonto. Pengene vil være til rådighed inden for kort tid.

Det er vigtigt at huske på, at Minifinans er et hurtigt minilån. Du skal derfor betale lånet tilbage inden for kort tid.

Brug Minifinans til hurtige kviklån

Minifinans er en god låneudbyder at vælge, hvis du ønsker et hurtigt kviklån med hurtig tilbagebetaling. Du vil ikke være gældsat i unødvendig lang tid, og har du blot brug for pengene i en kort periode, så vil denne låneudbyder være det rigtige valg.

Hos mange andre låneudbydere, vil tilbagebetalingsperioden være mellem 12 og 72 måneder. På den måde vil flere renter løbe på lånet, hvorfor det vil gøre udgifterne markant højere for dig.

Du kan herunder se en video af, hvad Minifinans kan tilbyde dig:

Det er altid en god idé at være opmærksom på ÅOP’en (Årlige Omkostninger i Procent) samt stiftelsesomkostningerne for lånet.

Ønsker du at låne mere end 12.000 DKK, så kan du enten vælge at finde en anden låneudbyder, eller blot låne pengene over flere omgange hos Minifinans.

Sammenlign altid priser på lån, inden du vælger låneudbyder!

Der findes et hav af låneudbydere på det danske marked. Det er dog en god ting for dig som låntager – det presser nemlig priserne på lånene ned, hvorfor du har mulighed for at finde det billigste lån ved at sammenligne priserne fra låneudbyderne. Vi har heldigvis gjort det uhyre nemt for dig at sammenligne udbydere – alt forarbejdet er gjort for dig her, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over dine muligheder. Øverst på siden har du mulighed for at filtrere efter dine ønsker, hvorefter vores system vil finde de bedste tilbud til dig.

Lån penge online uden at stille sikkerhed

At låne penge online kan have mange fordele. Du behøver først og fremmest ikke stille hus, bil eller lignende som sikkerhed. Derudover skal du ikke sidde foran en bankrådgiver og fortælle, hvad du ønsker at bruge pengene til. Ved et online lån bliver der ikke stillet spørgsmål, hvorfor du med tryghed i maven kan ansøge om lånebeløbet uden at skulle godtgøre for dit behov.

Din ansøgning bliver endvidere behandlet med fuld fortrolighed, og du er derfor anonym som låntager.

Har du spørgsmål til Minifinans eller lån generelt, så kan det være en rigtig god idé at læse vores FAQ om lån. Vi rådgiver dagligt rigtigt mange mennesker indenfor området, hvorfor dit spørgsmål højst sandsynligt allerede er blevet stillet. Vi gør derudover en dyd ud af at blogge om lån. På vores blog vil du finde spændende emner inden for området, hvor du uden tvivl vil kunne lære et og andet!