Har du behov for at optage et online lån, så kan det være rart at vide, hvad du har af muligheder. Her på siden gennemgår vi alt fra lånetyper såsom kviklån og forbrugslån til låneudbydere såsom Letfinans. Det gør vi, da vi mener, at det er vigtigt, at du træffer dine beslutninger omkring online lån ud fra et velinformeret grundlag.

Letfinans er en af de låneudbydere, som rigtigt mange danskere kender til. Med en god TrustPilot score er det endvidere et firma, der yder en god service. Hele idéen med Letfinans er at kunne modtage personlige tilbud om lån fra forskellige banker i Danmark. Med andre ord er det en nem og hurtig måde at sammenligne lån på. Derudover tilbyder Letfinans også samlelån.

Det er gratis at ansøge om lånetilbud, og derfor kan du med fordel tage et nærmere kig på Letfinans. Herunder gennemgår vi nogle af de væsentlige faktorer, som der kan være gode for dig at vide.

Fordele ved at benytte sig af LetFinans

Firmaet Letfinans holder til dagligt til i Vestergade 3 i København. Herfra kontoret arbejder man hver dag på at kunne yde en god service overfor de brugere, der benytter sig af deres service. Med både et telefonnummer og en chat kan du nemt og hurtigt komme i kontakt med en specialist, hvis du skulle have spørgsmål til lån.

Processen hos Letfinans er ganske nem. Vi har herunder ridset de væsentligste steps op, som du skal igennem, hvis du ønsker at benytte dig af deres service til at sammenligne lån.

  • Du skal først og fremmest udfylde den formular, som står til rådighed på hjemmesiden. Når denne er udfyldt, så har du sendt en ansøgning afsted. Dette tager ikke mere end 2 minutter, og det er naturligvis ganske gratis.
  • Dernæst vil Letfinans sørge for at distribuere denne ansøgning ud til relevante banker, der har historik for at låne ud til låntagere som dig. Disse tilbud fra bankerne vil blive sendt videre til dig, så du i ro og mag kan gennemgå dem.
  • Slutteligt er det op til dig at vælge, hvad for et lånetilbud du ønsker at tage imod. Her er det vigtigt, at du læser tilbuddene grundigt igennem, så du ved præcis, hvad du går ind til.

Som du kan se ud fra ovenstående liste, så er det bestemt ikke svært at gøre brug af Letfinans. Du skal blot pille et par minutter ud af kalenderen, så sørger de for at klare resten for dig.

Disse lånebeløb kan du ansøge om med Letfinans

Hos Letfinans tilbyder man at sammenligne tilbud på en langt række forskellige lånebeløb. Ligesom vi her hos Memunti gennemgår lån på 15.000 kroner og lån 1000 kroner, så kan man via Letfinans også ansøge om et hav af forskellige lånebeløb.

Ligesom vi skriver i vores guides til de enkelte lånebeløb, så skal man være opmærksom på, at et lån ofte bliver noget dyrere, når lånebeløbet stiger. Det siger naturligvis sig selv, da risikoen øges for låneudbyderen. Derudover vil omkostningerne stige, da renter er en procent af lånebeløbet.

Der kan være mange penge at spare ved at benytte sig af Letfinans

En af dine fordele som låntager er, at du kan spare en masse penge, hvis du vælger at sammenligne forskellige lånemuligheder. Ligesom vi her på siden er specialister i at sammenligne lån, så er Letfinans det også. Hos dem sørger de dog for, at din ansøgning distribueres ud til forskellige banker, så du lynhurtigt modtager konkrete tilbud fra disse, som du kan sidde og sammenligne.

Hvis du har besluttet dig for, at du ønsker at optage et minilån, og hvis du er sikker på, at det skal optages via nettet, så kan du med fordel gøre brug af sådanne services, hvor der sammenlignes på tværs af udbydere. Ligesom det er tilfældet med handel af varer, så er der ofte også penge at spare, hvis man sørger for at kigge på priser fra forskellige udbydere af mobillån

Få den nødvendige viden om lån på nettet hos os

Her hos Memunti går vi meget op i, at vi leverer kvalitetsindhold til dig som læser. Derfor kan du hos os læse et hav af artikler på vores blog. Derudover arbejder vi løbende på at kunne udarbejde en FAQ, som har til hensigt at hjælpe de besøgende, der ikke er sat så godt ind i lånebranchen endnu.