Hvis du på nuværende tidspunkt søger efter et mindre lån, som kan optages hurtigt, og hvor alt kan klares online, så kan vi varmt anbefale at kigge nærmere på Lendon. Her har du nemlig mulighed for at låne op til 20000 kr.

Derudover går udbetalingen utroligt hurtigt, så du aldrig skal vente unødvendigt lang tid på pengene. Det kan være et af de problemer, som du oplever hos andre låneselskaber. Hos Lendon er du som forbruger i fokus, og derfor er den hurtige udbetalingstid en af de ting, som selskabet har taget til sig.

Lendon drives til dagligt af selskabet Creamfinance Denmark ApS, som har været aktivt siden 2015. Der er derfor tale om en virksomhed, som har et bagland, der har været med helt fra starten af online kviklåns tid.

Derudover kan du med sikkerhed vide, at du hos Lendon er i fokus. Selvom der er tale om et mindre selskab, så kan det sagtens være en fordel, da du derved har mere at skulle have sagt, end hvis du vælger en af de online låneudbydere, hvor du blot er én af mange andre låntagere.

Hos Lendon har du en del forskellige muligheder for at anskaffe dig de penge, som du står og mangler. Det kan både ske via en kassekredit og et kviklån. Hvad der er bedst for dig, afhænger fuldstændigt af den situation, som du står i. Begge låntyper har sine fordele og ulemper. Disse vil vi herunder gennemgå. Derudover vil vi guide dig igennem, hvordan du optager et lån hos Lendon. Selvom det kan virke relativt intuitivt, så er det altid en fordel at få tingene ridset op, så man danner sig det nødvendige overblik.

Fordele ved at låne hos Lendon

Lendon er et af de populære selskaber i Danmark, når der er tale om online forbrugslån. Det skyldes deres fine vilkår samt tilgangen til hurtige udbetalinger.

Står du lige nu med nogle overvejelser, om hvorvidt du skal låne eller ej, så kan det hjælpe at se nogle af de fordele, som Lendon tilbyder. Der er nemlig mulighed for at låne gratis første gang, du benytter dig af deres service. Denne fordel samt en masse andre bliver herunder gennemgået.

 • Hos Lendon kan du låne op til 20000 kr. Ønsker du dog et minilån, så kan du maksimalt få 15000 udbetalt.
 • Der stilles ikke spørgsmålstegn til, hvad du skal bruge pengene på. Du vil endvidere heller ikke skulle stilles til ansvar for, hvorfor du har behov for at låne.
 • Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån.
 • Lånet optages yderst hurtigt. Derfor har du her nogle af de samme fordele, som du har ved de klassiske SMS lån.
 • En af de store fordele ved Lendon er, at de første 30 dages lån er gratis! Det vil med andre ord sige, at nye kunder har muligheden for at optage et lån på op til 6000 kr. Betales dette lån tilbage indenfor de første 30 dage, så vil man ikke skulle betale nogen gebyrer eller renter. Dette ses ikke ret ofte blandt låneudbyderne i Danmark. (Gælder dog kun ved det første lån)
 • Der er naturligvis ikke nogen skjulte omkostninger hos Lendon. Du vil få alle omkostninger oplyst i den låneaftale, som du vil modtage, når din ansøgning er blevet godkendt.
 • Allerede eksisterende kunder kan optage et afdragslån. Dette lån vil lyde på mellem 5000 kr til 20000 kr. (Dog gælder det gratis lån, som vi har gennemgået tidligere i denne liste over fordele, også som værende et ”tidligere” lån)

Ovenstående er et klart bevis på, at Lendon er en udbyder, der er værd at holde øje med. Skal du låne op til 6000 kr på nuværende tidspunkt, og er der tale om et hurtigt minilån, hvor du har mulighed for at betale beløbet tilbage indenfor de første 30 dage, så bør du uden tvivl overveje et gratis lån hos Lendon.

Husk at lægge et budget!

Vi anbefaler altid, at man tænker sig nøje om, før man optager et lån på nettet. Har man nemlig ikke styr på sin egen privatøkonomi, og har man ikke udarbejdet en specifik tilbagebetalingsplan, så kan der opstå problemer, som i sidste ende kan have økonomiske konsekvenser.

Et budget behøver bestemt ikke være svært at lægge. Får du blot listet dine indtægter og udgifter i et Excel ark (eller Google Sheets – det er ganske gratis, hvis du har en Gmail!), så er du allerede langt. Ud fra nogle ganske simple udregninger kan du se, hvad dit månedlige rådighedsbeløb er.

Det er vigtigt, at du prioriterer denne øvelser, da den kan være med til at sikre, at du ikke ender i en situation, hvor dine renter og gebyrer bliver større end selve lånet. Online kviklån er ikke billige at optage, hvis man kigger på ÅOP’en, og derfor er der bestemt ingen grund til, at du gør det dyrere for dig selv ved ikke at have lagt et budget.

Ovenstående gør sig naturligvis også gældende, hvis du optager et lån i banken eller blot bruger af kreditten på dit dankort. Uanset hvor du skal låne penge, så er det altid en god idé at danne sig et overblik over sin privatøkonomi.

Sådan optager du et lån hos Lendon

Det er ganske nemt at optage lån hos Lendon. Ligesom det er tilfældet hos langt de fleste andre låneudbydere på det danske marked, så bliver du mere eller mindre ført igennem hele processen ganske autmatisk.

 • Du skal først og fremmest indtaste det beløb, som du ønsker at låne.
 • Du vil herefter blive spurgt om dit fulde navn, CPR-nummer, bankoplysninger samt diverse andre informationer, som låneudbyderen skal bruge for, at de kan foretage en kreditvurdering af dig.
 • Når ansøgningen er afsendt, vil selskabet gennemgå denne. Derefter vil din ansøgning enten godkendes eller afvises.
 • Bliver din låneansøgning godkendt, så skal du beslutte dig for, om du vil underskrive denne. Det sker via NemID og er derfor utroligt nemt. Det tager få minutter at godkende en låneansøgning.

Afhængigt af hvilken type lån du har optaget, så vil dit lån relativt hurtigt efter blive udbetalt til den bankkonto, som du oplyste i ansøgningsprocessen. Som du kan se af ovenstående proces, så er det bestemt ikke nogen svære steps, som du skal igennem. Derfor tager det også kun få minutter at ansøge om et mikroån hos Lendon.

Hvilke krav skal jeg opfylde, for at jeg må låne hos Lendon?

Hos alle låneudbydere i Danmark er der en række krav, som du skal opfylde, før din ansøgning kan komme i betragtning til et lån. Herunder kan du se nogle af de gængse krav, som der findes på markedet, og som også gør sig gældende hos Lendon.

 • Du skal som minimum være 21 år samt have et gyldigt CPR-nummer, der er dansk.
 • Din bopælsadresse skal være dansk.
 • Du skal kunne kontaktes via e-mail og mobil – derfor skal du have private udgaver af begge.
 • Din bankkonto skal være dansk – ellers kan pengene ikke udbetales til dig.
 • Du skal naturligvis have et NemID, så du kan underskrive låneaftalen.

Det er ikke de store krav, man behøver at opfylde, for at optage et lån hos Lendon. Derfor er denne låneudbyder også en af de mest populære i Danmark. Overvejer du derfor et mindre lån, så bør Lendon bestemt overvejes.