Står du med et brændende om ønske om noget, men mangler du lige det sidste rådighedsbeløb? Så kan et lån på nettet være dig behjælpeligt. På denne side har vi valgt at kigge nærmere på Lendme, der er en af de større aktører på det danske lånemarked. Vi giver en gennemgående introduktion af alle de låneudbydere, som vi samarbejder med, så vi kan skabe det bedst mulige fundament for dig, når den rette udbyder skal vælges.

Lendme er lidt anderledes en de andre udbydere, som vi samarbejder med. Her lader du nemlig bankerne konkurrere om dig. Deres eget slogan er, at du bør ”lade bankerne komme til dig”. Med det mener de, at de sætter en opgave i udbud blandt samarbejdende banker, hvor opgaven går ud på at give dig det absolut mest attraktive lån. Hos Lendme samarbejder de med mange af landets største banker såsom Nordea, Basisbank A/S og Express Bank. Du er derfor sikret at blive tilbudt et lån af en udbyder, som har en enorm erfaring indenfor området.

Fordele ved at låne penge online hos Lendme

Hvis du har læst andre af vores artikler omkring udbydere, så kender du helt sikkert til vores opbygning af disse. Vi ønsker at give dig så meget brugbar information som muligt indenfor kort tid. Derfor lægger vi altid ud med at kigge på de fordele, som der er ved at vælge en given udbyder. I dette tilfælde kigger vi nærmere på fordelene ved at låne online hos Lendme.

 • Du modtager tilbud fra forskellige banker, og derved kan du selv sammenligne priserne. Du skal dog udelukkende sende 1 tilbud!
 • Det er gratis at ansøge hos Lendme. Du kan derfor frit afvise samtlige lånetilbud fra bankerne, hvis du eksempelvis har fortrudt eller blot ikke synes, at tilbuddene er gode nok.
 • Ansøgningen tager ofte ikke mere end 2-5 minutter.
 • Mulighederne for lave renter kan være større hos Lendme kontra andre låneudbydere, som selv håndterer lånet.
 • Ønsker du at have en medansøger (eksempelvis din kæreste eller kone), så er dette muligt. Det kan være med til at øge chancerne for et billigere lån.
 • Du kan låne helt op til 300.000 DKK. Derudover skal du ikke godtgøre for, hvad pengene skal bruges til, eller hvorfor behovet for et lån er opstået.
 • Du skal ikke stille sikkerhed.
 • Der er mulighed for at optage mere eller mindre alle de populære lån såsom kviklån, forbrugslån og mikrolån.
 • Mulighed for at optage et samlelån.
 • Ansøgningen er uforpligtende og anonym.

Det ses hurtigt af ovenstående lange liste, at der er mange fordele ved at optage et online lån hos Lendme. Selskabet har valgt at gøre det lidt anderledes, end hvad man normal ser ude hos udbyderne i den danske lånebranche. Derfor mener vi også, at det er en ganske spændende aktør at gøre brug af, når der opstår et behov for et lånebeløb.

Krav for at låne penge hos Lendme

Selvom at Lendme i bund og grund blot giver dig tilbud fra forskellige banker, så er der også nogle krav, som du skal leve op til. Det er helt i tråd med, hvordan andre udbydere på markedet gør det. Vi har listet kravene herunder, så du lynhurtigt kan danne dig et overblik over, om det er muligt for dig at låne via Lendme.

 • Du skal som minimum være fyldt 23 år.
 • Du må, som hos langt de fleste andre låneudbydere, ikke være registreret i hverken Debitor Registret eller RKI.
 • Du skal være registreret i det danske folkeregister.
 • Du skal have et CPR-nummer.
 • Du skal kunne godkendes af de enkelte bankers kreditvurdering.
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse samt et dansk telefonnummer.
 • Du skal have en dansk bankkonto.
 • Du skal have et NemID – dette bruges til at godkende aftalen.

Det er nogle ganske almene krav, som Lendme stiller til dig som låntager. Kan du derfor sætte flueben ud for alle af ovenstående krav (med undtagelse af kreditvurderingen, denne kan du ikke i forvejen vide, om hvorvidt du kommer igennem eller ej), så er det blot at komme i gang med at udfylde ansøgningen og se, hvad du kan få lov til at lån til af rente.

Lån altid med omtanke

Her hos Memunti.dk slår vi altid et slag for, at man låner penge med omtanke. Det kan virke yderst fristende at optage et stort lån, da man derved kan få råd til drømmerejsen, et nyt TV eller en ny telefon. Det er dog farligt at se sådan på lån, og vi vil derfor rigtigt gerne råde danske låntagere til at optage lån med omtanke. Der kan opstå situationer, hvor det er nødvendigt – det må bare ikke blive til et dårligt forbrugsmønster.

Udarbejd realistiske budgetter for tilbagebetalingen

En af de ting, som vi altid anbefaler, er at udarbejde realistiske budgetter, inden man sætter sig ned og låner penge online. Et budget skal nemlig være med til at skabe et overblik over, hvordan ens økonomi reelt set ser ud, og hvordan man bedst muligt kommer ud af gælden igen. Har man 100% styr på, hvordan man tilbagebetaler lånet inklusiv de renter, der måtte løbe på, så kan et lån være relativt problemfrit. Er man blot indforstået med de omkostninger, som der følger ved at låne på nettet, og har man skabt sig det fornødne overblik, så mener vi, at online lån har visse fordele i forhold til at skulle låne direkte hos banker eller andre alternativer.

Lendme opdaterer endvidere også med jævne mellemrum deres blog med tips og tricks til, hvordan man undgår at bruge for mange penge.

Sammenligning af priser på lån med Lendme

Vi arbejder til dagligt med at sammenligne priser på tværs af de mange låneudbydere, der er i Danmark. Det er på sin vis det samme, som Lendme gør. Her skal du blot kun sende 1 ansøgning afsted, og så sørger Lendme for resten. Lever du derfor op til de førnævnte krav, så kan der være god idé i at vælge dette selskab. Derudover er det vigtigt at understrege, at du ikke behøver at acceptere nogen af de tilbud, som du får tilsendt. Det er ganske uforpligtende, og vil du derfor bare gerne se, hvad du eventuelt vil kunne låne til på nettet, så kan du blot udfylde ansøgningen og se, hvad din ÅOP ligger på.

ÅOP’en vil i mange tilfælde være den, der gør forskellen hos de fleste udbydere. Det er betegnelsen for årlige omkostninger i procent, og det er denne, som skal gøre hele lånebranchen mere gennemskuelig. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være stiftelsesomkostninger forbundet med optagelsen af et SMS lån, og denne omkostning skal du derfor også have med in mente, når du sammenligner lånetilbud.

Ansøg i dag og få svar indenfor kort tid

En af de store fordele ved online lån er, at man får et svar indenfor utroligt kort tid. Hos mange af udbyderne er det muligt allerede at få tilsendt et tilbud indenfor 5-15 minutter. Er du derfor nysgerrig efter at vide, om hvorvidt du kan låne til din drøm, så kan du blot udfylde en ansøgning og sende den afsted. Denne er ganske uforpligtende, og du vil relativt hurtigt kunne stå med et konkret tilbud, som du herefter kan opveje med dine egne præferencer og behov.

Her hos Memunti.dk håber vi, at du finder vores informative artikler interessante. Du kan vælge at læse mere om os her eller følge med inde på vores blog, hvor vi vil gøre vores bedste for at opdatere med nyttige artikler.