Et lån på nettet behøver ikke at være svært at optage. Det er Leasy Minilån et fremragende eksempel på. Hvis du er ude efter en lånudbyder, som i høj grad har låntageren i centrum, og hvor der er et bagvedliggende maskineri, der er velfungerende, så kan Leasy Minilån meget vel være det helt rigtige valg for dig.

Bagved Leasy Minilån står, som du uden tvivl nok har gættet, L’EASY. Du er derfor sikret en udbyder, der har været på markedet i mange år, og som ved hvordan kunder skal behandles. Du som låntager er naturligvis interesseret i at finde en lånudbyder, som kan give dig en god service, og her er Leasy Minilån et godt bud.

Som udgangspunkt har du her mulighed for at låne imellem 5.000 kr og 15.000 kr. Det skal endvidere understreges, at du ikke skal stille sikkerhed ved denne type lån. Denne type mikrolån er ekstremt populær i Danmark, og så længe man har øje for eventuelle konsekvenser ved lån af penge på nettet, så kan det være en god måde låne til det, som man står og mangler.

Fordele ved at låne penge hos Leasy Minilån

Vælger du at gøre brug af denne service fra LEASY, som de kalder et minilån, så er der naturligvis nogle fordele, som vi vil fremhæve herunder. Vi vil dog også anbefale dig at læse videre, da vi vil komme ind på nogle af de forbehold, du skal tage dig, når du som ny låntager skal ud og finde den rigtige låneudbyder.

  • Lånets størrelse vælger du selv, så længe du holder dig mellem 5000 kroner til 15000 kroner.
  • Løbetiden vælger du også selv. Her har du mulighed for at vælge mellem 12 måneder og 36 måneder.
  • Du har mulighed for at betale lånet ud, når du gerne vil. Derfor vil der ikke blive pålagt et indfrielsesgebyr, hvis du ønsker at indfri lånet før tid.
  • Selskabet reklamerer med lynhurtigt svar på ansøgninger, der sendes ind via deres hjemmeside.
  • Ansøgningen kan nemt og hurtigt gennemføres ved hjælp af en smartphone, tablet eller computer.
  • Du skal ikke stille sikkerhed for dit minilån. Hele processen går derfor ekstremt hurtigt, og du vil indenfor 24-48 timer have pengene udbetalt til din konto.
  • Du kan nemt underskrive låneaftalen med NemID. Ønsker du dog at underskrive i fysisk format, så tilbyder Leasy Minilån at sende et fysisk brev med posten, som du har mulighed for at sætte din signatur på og derefter returnere.

Der er derfor nok fordele at tage fat i, hvis man sidder med overvejelserne om at vælge Leasy Minilån som sin fremtidige lånuddbyder. Man skal dog også have in mente, at lån på nettet er relativt dyre i forhold til eksempelvis et banklån eller et SU-lån. Du bør derfor gøre dig nogle overvejelser om hvorvidt et lån på nettet er det rette for dig, eller om du skal kigge andre veje. Uanset hvad er det altid en god idé at have lavet et budget, så du har et overblik over din egen privatøkonomi, da det mindsker chancerne for, at du pludselig ikke kan betale lånet tilbage som først antaget.

Er du ikke selv i stand til at lave et budget, så anbefaler vi, at du tager fat i et familiemedlem eller en ven, der vil kunne hjælpe dig igennem processen. På den måde sikrer du dig, at dit lån hos Leasy Minilån optages med fundamentet på plads.

Find de bedste priser på minilån

Her på Memunti.dk går vi utroligt højt op i, at du som besøgende på vores side kan bruge tiden bedst muligt. Derfor har vi været ude og sammenligne priserne på minilån, så du lynhurtigt kan få dig et overblik over, hvilken udbyder der passer bedst til dig. Hvad end du er ude efter et SMS lån, mobillån eller forbrugslån, så står vi klar til at hjælpe dig på rette vej.

Vi skal dog understrege, at vi bestemt mener, at du skal undersøge dine mulige alternativer til lån, før du vælger et lån på nettet. Der kan være penge at spare ved at gå andre veje, men det afhænger naturligvis af, om det er en mulighed for dig.

Vil du lære mere om online lån, så kan du med fordel besøge vores blog, hvor vi jævnligt deler vores viden omkring emnet.