Leasy har i de seneste mange år slået igennem på at levere elektronik til danskerne for yderst fordelagtige priser. Leasy har nemlig specialiseret sig på, at alle skal have mulighed for at investere i nyt og smart elektronik uanset økonomisk status. Af denne grund kan du altså bestille det nyeste elektronik hos Leasy og derefter betale for det i små månedlige rater.

Denne måde at betale for dyr elektronik og hvidevarer på, er i sandhed Leasy’s bedste kendetegn. Udover at tilbyde computere og mobiler til overkommelige priser, har Leasy også slået igennem på at tilbyde kontantlån til danskerne. Med over 30 års erfaring og et højt niveau af tryghed er kunderne mere end tilfredse.

Hvad kan jeg forvente som kunde hos Leasy

Som kunde hos Leasy kan du forvente 100% tryghed. Leasy holder hele tiden en nær kontakt til deres kunder og gør derfor alt for at forbedre selv de mindste komplikationer. Dette er din garanti for en seriøs og ansvarsbevidst lånevirksomhed. Som kunde hos denne lånevirksomhed kan du forvente, at der er nogle helt faste punkter på dagsordenen, som der aldrig bliver ændret på. Disse punkter gælder som følgende:

  • 100% tryghed
  • Mere end 30 års erfaring på markedet
  • Ingen ubehagelige overraskelser

Når du låner penge hos Leasy, er det dig, der bestemmer, hvad disse penge skal bruges til. Dette blander Leasy sig ikke i, og på denne måde er du altid sikret 100% tryghed. Derudover kan du altid forvente en service i topkvalitet, idet virksomheden har 30 år på bagen på det danske marked. Slutteligt vil du aldrig opleve ubehagelige overraskelser. Du bestemmer altid selv ydelsen samt løbetiden for lånet, således at du kan få det hele til at hænge sammen i dit budget.

Send din ansøgning afsted og forvent et hurtigt svar

Når du sender din ansøgning afsted til Leasy, kan du altid forvente et hurtigt svar. Når du udfylder ansøgningen, er det dog vigtigt, at du i forvejen har overvejet dine krav for lånet. Du kan nemlig hos Leasy selv bestemme, hvor lang en løbetid samt hvilken ydelse lånet skal have. Dette foreslår vi, at du forinden har overvejet og sat ind i dit budget, således at du er sikker på, hvorledes du kan betale af på lånet i fremtiden.

Få hjælp til budgettet

På Leasy’s hjemmeside finder du, udover et væld af gode lånetilbud, en særlig skabelon til et budget. Dette tilbyder Leasy som noget ganske særligt til deres mange kunder, for at de kan få lavet et realistisk budget. Derudover hjælper budgettet også med at finde ud af, hvilken type forbrugslån, der vil passe bedst ind i privatøkonomien.

Vi anbefaler på det varmeste at tage dette budget i brug, hvis du overvejer at optage et minilån. Det er nemlig altid vigtigt at finde ud af på forhånd, hvorledes et lån kan betales tilbage. Denne service, som Leasy tilbyder, er ikke noget, der findes hos alle andre låneudbydere. Derfor kan vi herfra klart anbefale dig at tage et kig på de tilbud, denne virksomhed tilbyder.

Ønsker du at lære mere om kviklån? Så bør du hurtigst muligt kaste et blik på vores FAQ samt vores blog om lån. Her gør vi vores bedste for konstant at opdatere dig med relevant indhold, som du kan benytte dig af, når du eksempelvis skal vælge, om et Leasy kontantlån er det rette valg for dig.