Opfyld både store og små drømme med et lån hos Lånlet

Vælger du at ansøge om et lån hos Lånlet, har du mulighed for at opfylde både store og små drømme. Du kan nemlig låne mellem 7.000 kr. og 75.000 kr. afhængigt af, hvad du går og drømme om. Du kan være helt tryg ved at låne penge hos Lånlet, der fungerer som låneformidler for Basisbank A/S, som har mange års erfaring på det danske online lånemarked. Samtidig har du mulighed for at skabe ekstra tryghed for dig og din familie ved at få en tryghedsforsikring med dit lån.

Hvad kan Lånlet tilbyde?

 • Lån mellem 7.000 kr. og 75.000 kr.
 • Løbetid mellem 12 og 72 måneder
 • Basisbank fungerer som stabil udbyder bag Lånlet
 • Mulighed for at få en tryghedsforsikring
 • Underskriv lånet med NemID
 • Ingen krav om at stille sikkerhed
 • Ingen behov for forklaring af formålet med lånet

Hvad er Lånlet?

Med et lån hos Lånlet er det dig som låntager der er i fokus. Det er både nemt og hurtigt at låne penge hos Lånlet, hvor du kan forvente at få svar på din ansøgning med det samme og lånet udbetalt allerede næste dag. Lånlet har ikke behov for at vide, hvad du ønsker at bruge lånet til, og du skal heller ikke kunne stille sikkerhed for lånet. Dog er det vigtigt for Lånlet, at du låner penge med omtanke, hvorfor alle ansøgninger gennemgår en grundig kreditvurdering. Skulle Lånlet vurdere, at din økonomiske situation ikke kan holde til det lån, som du har ansøgt om, kan du opleve at få afslag. Du kan derfor være sikker på, at Lånlet ikke lader dig låne mere, end hvad de mener er ansvarligt for dig og din økonomi.

Basisbank fungerer som stabil udbyder bag Lånlet

Vælger du at låne penge hos Lånlet, er det faktisk Basisbank A/S der låner dig pengene. Det er fordi Lånlet er låneformidler for Basisbank. Basisbank er en danskejet internetbank, der har base i København, og som kan bidrage med erfaring og stabilitet. Med en stabil udbyder som Basisbank bag Lånlet kan du være helt tryg ved at ansøge om et lån hos Lånlet.

Lånlet tilbyder lån mellem 7.000 kr. og 75.000 kr.

Hos Lånlet har du mulighed for at låne penge til at opfylde både store og små drømme. Du kan nemlig låne mellem 7.000 kr. og 75.000 kr. Så uanset om du har brug for penge til et nyt køkken, en ny bil, et nyt TV eller noget helt andet, så har du gode muligheder for at opfylde din drøm med et lån hos Lånlet. Samtidig kan du selv vælge lånets løbetid. Du har mulighed for at vælge en løbetid på mellem 12 og 72 måneder, således at du kan vælge en løbetid, der passer til netop dine behov og din økonomi.

Få en tryghedsforsikring med dit lån hos Lånlet

Når du optager et lån hos Lånlet har du mulighed for at få en tryghedsforsikring med dit lån. Med en tryghedsforsikring hos Lånlet kan du sikre, at din økonomi ikke bliver mere belastet end højst nødvendigt i tilfælde af at der sker noget med dig. I et sådan tilfælde vil tryghedsforsikringen overtage betalingen af dine låneydelser. Du kan altså give dig selv og din familie økonomisk tryghed ved at tegne en tryghedsforsikring hos Lånlet. Er du interesseret i en tryghedsforsikring hos Lånlet kan du tilvælge det, når du ansøger om et lån hos Lånlet. Forsikringspræmien udgør 6 % af dit låns månedlige ydelse og vil blive opkrævet samtidig med lånets månedlige ydelse.

Helt konkret dækker Lånlets tryghedsforsikring i tilfælde af:

 • Dødsfald
 • Ufrivillig arbejdsløshed
 • Uarbejdsdygtighed som følge af en ulykke eller akut sygdom
 • Hospitalsindlæggelse for selvstændige erhvervsdrivende

Ved dødsfald og varig total uarbejdsdygtighed som følge af akut sygdom eller ulykkestilfælde vil tryghedsforsikringen sørge for, at restgælden på lånet indfries med det samme. Forsikringen kan dog maksimalt dække for 480.000 kr. Ved midlertidig total uarbejdsdygtighed som følge af akut sygdom eller ulykkestilfælde, ufrivillig arbejdsløshed og hospitalsindlæggelse for selvstændige erhvervsdrivende vil den månedlige betaling være sikret i op til 12 måneder med helt op til 40.000 kr. om måneden.

Ansøg om et lån og få svar inden for 15 minutter hos Lånlet

Når du ansøger om et lån hos Lånlet, får du altid hurtigt svar på din ansøgning. Ansøger du i deres åbningstid, kan du nemlig forvente at få svar inden for maksimum 15 minutter. Lånlet har åbent hver mandag til fredag mellem kl. 8.00 og 21.00 og alle weekender mellem kl. 10.00 og 17.00.

Selve ansøgningsprocessen er nem og hurtig. Du kan dog også selv sørge for, at det ikke tager lang tid at ansøge ved at have de relevante informationer klar, når du starter ansøgningen. Når du skal ansøge hos Lånlet har du brug for dit CPR-nummer og kontonummer samt NemID, da det skal bruges til at logge på e-skat for at godkende ansøgningen. Det kan også være en fordel at have fundet din seneste lønseddel frem, da du i ansøgningsformularen vil blive spurgt lidt ind til din økonomiske situation.

Hvem kan låne hos Lånlet?

Det er nemt at få et lån hos Lånlet. Lånlet har nemlig kun få krav til deres låneansøgere, som skal opfyldes for at kunne optage et lån hos dem. For det første skal du være fyldt minimum 18 år og have fast bopæl i Danmark. Samtidig er det vigtigt for Lånlet at du har en fast indtægt, og at du hverken er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Fordele og ulemper ved et lån hos Lånlet

Hvis du overvejer at optage et lån hos Lånlet, kan det være en stor hjælp at se på både fordele og ulemper. Her får du en liste med fordele og ulemper ved et lån hos Lånlet, så du nemmere kan få overblik over lånet.

Fordele

 • Forholdsvis lav rente: hos Lånlet kan du få en debitorrente på helt ned til 9,99 %.
 • Stabil udbyder bag lånet giver tryghed: med Basisbank som den stabile udbyder bag Lånlet, kan du trygt ansøge om et lån her.
 • Mulighed for at få en tryghedsforsikring med lånet: når du ansøger kan du tilvælge en tryghedsforsikring, der kan give dig og din familie økonomisk tryghed i tilfælde af akut sygdom eller ulykkestilfælde.
 • Lån uden at stille sikkerhed: Lånlet har ingen krav om at du skal være i stand til at stille sikkerhed for lånet.
 • Brug lånet præcis som du ønsker: der er ingen behov for at du forklare lånets formål, og du kan derfor selv frit vælge, hvad pengene skal bruges til.

Ulemper

 • Forholdsvis høj ÅOP: Lånlets lån har en ÅOP på mellem 15,5 – 32,7 %, hvilket er i den høje ende for online lån som dette.
 • Skal ansøge i åbningstiden for at få hurtigt svar: du kan forvente svar inden for 15 minutter, såfremt du ansøger i åbningstiden. Ansøger du uden for åbningstiden kan du forvente en del længere ventetid.