Tilbage i 2014 revolutionerede Lånio på det danske lånemarked. Denne låneportal hjælper hver dag mange danskere med at finde frem til de mest relevante lånetilbud. Det gør de ved hjælp af deres særlige koncept kaldet ”Lån penge smart”. Siden deres start i 2014 har Lånio i sandhed fået en fortjent plads på det danske online lånemarked. Denne låneportal har slået igennem på at være hurtige, professionelle og enkle i deres markedsføring. Hos Lånio er der ikke noget, der står skrevet med småt – deres vision er ganske enkelt at hjælpe danskerne med at finde de bedste og mest relevante lånetilbud.

Dette er Lånios vision for det danske lånemarked

For at forstå hvorfor den store popularitet for Lånios ydelser er opstået, er det ideelt at starte ud med, hvad denne låneportals grundlæggende visioner går ud på. Da Lånio, som nævnt, startede op tilbage i 2014, så var det online lånemarked præget af for stort et tidsspild, når låntagerne ville ansøge om et lån. Dengang kunne den generelle låneproces skitseres på følgende måde:

  • Potentielle kunder sendte et væld af ansøgninger ud til de danske banker.
  • Kunderne havde ingen garanti for, at deres ansøgning ville blive godkendt.
  • Konkurrencen mellem bankerne var ikke længere tilstede.

Sådan fungerede det også i de fysiske banker, og det var her, at Lånio greb ind. Det online lånemarked blev netop oprettet grundet den store efterspørgsel på fleksible lån og hurtige svartider. Tilbage i 2014 var dette desværre ikke tilfældet på det online lånemarked. Det er her, at Lånios visioner kommer ind i billedet.

Da Lånio startede op som en online låneportal, var det med den hensigt at skabe en hurtigere låneproces for kunderne. Det skulle igen være muligt at optage et lån på nettet uden at skulle igennem lange svartider og mange afslag. Derfor oprettede Lånio sig som en såkaldt markedsplads for lån på nettet. I takt med at denne låneportal vandt indpas på det danske marked, kom der mere konkurrence fra bankernes side af. Endeligt var det bankerne, der gerne ville konkurrere om kunderne fremfor det omvendte eksempel, som det blev forklaret tidligere.

Sådan hjælper Lånio danskerne med at optage online lån

Visionen fra Lånios side er altså helt klar – bankerne skal igen have lov at konkurrere om de danske kunder. Denne konkurrence vil ultimativt føre til bedre lånetilbud, som du, som låntager, kan nyde godt af.

Det er dog ikke kun Lånios visioner for det danske online lånemarked, der er klar og tydelig for kunderne – det er deres lånekoncept også! Som det er blevet nævnt, så går denne låneportals koncept ganske enkelt ud på at låne penge smartere. Dette koncept har de i sandhed formået at føre ud i livet. I dag kan alle potentielle kunder besøge Lånios hjemmeside og få dannet sig et godt overblik over, hvilke banker og dertilhørende lånetilbud der vil passe bedst til dem. Måden, hvorpå Lånio til dagligt hjælper danskerne med at optage et lån på nettet, kan skitseres på følgende vis:

  • Kunderne indtaster deres oplysninger på Lånios hjemmeside.
  • På baggrund af disse oplysninger vil der automatisk blive sendt op til tre tilbud til kunden.
  • Kunden vælger det bedste og mest relevante tilbud.

På denne måde sørger Lånio for at skabe et hurtigt overblik over, hvilke lånetilbud der er på det danske lånemarked i dag. Alt det kræver er et par enkelte oplysninger fra den potentielle låntager. Disse oplysninger inkluderer naturligvis et lånebeløb samt løbetiden for dette.

Dernæst udfylder kunden oplysninger om sig selv, som de online låneudbydere også ville have krævet i deres respektive ansøgningsskemaer. Hernæst vil der blive sendt relevante tilbud til kunden, som herefter kan begynde at sammenligne de forskellige tilbud. Slutteligt er det op til kunden selv at tage en beslutning om, hvilken låneudbyder vedkommende vil underskrive en låneaftale med.

Du har udvalgt det bedste lånetilbud – hvad nu?

Hvis du som ovenover beskrevet har valgt at gøre brug af Lånios smarte portalsystem og har udvalgt dig et relevant tilbud, er det nu tid til at kontakte den respektive låneudbyder. Det er vigtigt at fastslå ,at Lånio ikke er en låneudbyder, der udbetaler dit lånebeløb. Lånio er en markedsplads for forbrugslån på nettet og kan derfor kun viderestille dig til lånevirksomhederne. Er der derfor spørgsmål til selve låneaftalen, så er det selve lånevirksomheden, du skal gå til.

Når du har gjort brug af Lånios smarte og enkle ansøgningsskema, koster det dig ikke en krone. Lånios service til kunderne er helt gratis og ganske uforpligtende.

Lånetilbuddene passer ikke til mit budget – hvad gør jeg nu?

Det er klart, at det ikke er alle potentielle kunder, der kan optage et lån på nettet. Det kræver både en god økonomi og en stor portion ansvarlighed, for at kunne gennemføre et lån og tilbagebetale det til de aftalte forfaldsdatoer. Hvis ikke de lånetilbud, du får tilsendt, kan matche med din nuværende indkomst og budget, så vil vi råde dig til ikke at optage et lån på nettet. I stedet kan du på Lånios hjemmeside finde en masse gode råd til, hvordan du får din privatøkonomi tilbage på rette kurs.

På deres respektive blog finder du en masse inspirerende blogindlæg med konkrete råd til, hvad du kan gøre for at komme på fode igen. Det er vigtigt at notere sig, at et lån ikke kan rette op på en økonomisk krise – det skal dine egne indtægter kunne gøre. For at du ikke ender ud i økonomiske problemer, anbefaler vi dig at tage et kig på disse gode råd, som Lånio tilbyder deres kunder.