Står du med behovet for et lån på op til 50.000 kroner, så er Laanebanken måske den rette låneudbyder for dig. Her på siden sammenligner vi lån iblandt langt de fleste af de låneudbydere, der befinder sig på det danske marked. Herunder gennemgår vi Laanebanken, hvor vi blandt andet vil se på nogle af de fordele, der er forbundet med at vælge denne udbyder.

For at give dig et billede af, hvem Lånebanken reelt set er, så hører de under SparXpress paraplyen, som siden 1991 har formidlet og tilbudt lån til låntagere. Derfor er du her sikker på, at du indgår en aftale med et yderst kompetent selskab.

Fordele ved at låne hos Lånebanken

Skal du bruge imellem 5.000 kroner og 50.000 kroner, så kan du med fordel tage et nærmere kig på, hvad Lånebanken har at byde på af minilån og forbrugslån. Er du endvidere indstillet på at tilbagebetale dig lån henover en løbetid på mellem 12 måneder og 60 måneder, så bør du læse videre.

Vi har listet nogle fordele op herunder. Vi understreger dog, at der kan være endnu flere fordele ved at låne hos Lånebanken, end dem der står beskrevet herunder. Det afhænger af dine egne præferencer og behov.

  • Du kan låne imellem 5000 og 50000 kroner via nettet.
  • Hurtigt svar på låneansøgningen.
  • Hurtig udbetaling af lånebeløbet til din bankkonto – allerede efter 3 hverdage vil dit lånebeløb stå til rådighed på din konto.
  • Underskriv nem din aftale med NemID.
  • Løbetid mellem 12 og 60 måneder – du bestemmer helt selv, hvor lang tid der skal gå, før du har betalt hele dit lån af.
  • Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån.

Hvis du kan indfinde dig med ovenstående fordele hos Laaneebanken, så kan det meget vel være den rette udbyder for dig. Vi understreger dog vigtigheden af, at du tænker dig godt og grundigt om, inden du springer ud i et lån på nettet. Det er et af de dyrere alternativer sammenlignet med andre former for lån, hvilket du naturligvis skal være opmærksom på.

Krav for at låne hos Lånebanken

Ligesom det er tilfældet hos alle andre låneudbydere, så er der nogle helt specifikke krav, som du skal leve op til, hvis du ønsker at optage dit forbrugslån hos Laanebanken. Vi har listet nogle af de væsentligste herunder.

  • Laanebanken kræver at alle låntagere som minimum er fyldt 23 år.
  • Du skal endvidere kunne påvise en årlig indkomst på minimum 125.000 DKK.
  • Der tilbydes ikke lån trods RKI. Er du derfor listet i RKI, så er dette ikke en låneudbyder for dig.
  • Lånebanken skal kunne godkende dig som låntager efter at have udarbejdet en kreditvurdering af dig.

Er ovenstående ikke for meget at forlange, så er du godt på vej til at kunne optage et kviklån hos Lånebanken. Alternativt kan du tjekke andre udbydere ud såsom AlfaLån og ModusFinans.

Ønsker du at blive klogere indenfor denne branche, så har vi udarbejdet en blog til formålet. Her vil vi dele vores viden samt tips og tricks til, hvordan du skaber det bedste fundament for dig selv, når du skal ud og låne penge på nettet.