Hvis du søger en ansvarlig låneudbyder, der tager deres ydelser alvorligt, så er Kvikto den låneudbyder, du skal gå til. Her får du nemlig en 100% danskejet udbyder, der har formået at skabe et sikkert og trygt sted at optage lån på nettet. Her er du sikker på, at du blive hjulpet godt på vej med dit lån helt fra din personlige kreditvurdering til lånets afvikling.

Kvikto er en udbyder ejet af Finans 247 ApS. Dette er en vigtig detalje at bide mærke i, da der hos Finans 247 gælder de danske betingelser for optagelse af et lån. Her kan du altså altid være sikker på, at dit lån er godkendt af de danske betingelser, og der vil altid blive taget hånd om dit lån med stor ansvarlighed fra Kvikto’s side af.

Sådan kan du optage et lån hos Kvikto

Hvis du på nuværende tidspunkt sidder og skal betale en dyr tandlægeregning med penge, du ikke har budgetteret med, så kan du passende overveje, om et forbrugslån på nettet er noget for dig. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvordan man optager et kviklån hos Kvikto, så fortsæt endelig din læsning her i afsnittet. Hvis du dog fortsat er i tvivl om, hvorvidt et online lån er den rigtige beslutning for dig og din økonomiske situation, så henviser vi til vores afsnit længere nede i artiklen.

Selve låneproceduren for Kvikto er simpel og nem at gå til. Herunder kan du se vores guide til, hvordan du ansøger om et lån.

 • Udfyld den elektroniske låneansøgning med relevante oplysninger om dig selv.
 • Vælg et lånebeløb og dertilhørende løbetid.
 • Send din ansøgning afsted, og forvent at få et svar straks efter.
 • Stemmer din kreditvurdering overens med Kviktos betingelser, kan du underskrive låneaftalen med dit NemID.

Vær opmærksom på følgende krav fra Kvikto

Kvikto har, som alle andre låneselskaber, retten til at forholde sig kritisk til hvem, der vælger at optage et lån hos dem. Der gælder nemlig nogle helt specifikke og ufravigelige krav, som enhver låntager hos Kvikto skal opfylde for at kunne optage et lån. Disse krav er blevet udarbejdet med henblik på at sikre sig, at det kun er de mest ansvarlige kunder, der optager et lån, og som også formår at tilbagebetale det til tiden. Hvis du er interesseret i at vide, hvilke krav der bliver stillet til Kviktos låntagere, så tag et kig på vores overskuelige liste nedenfor.

 • Låntager skal være fyldt 21 år.
 • Låntager skal give adgang til sin E-skat profil.
 • Låntager skal have dansk bopæl.
 • Låntager må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Er et lån på nettet altid den rette beslutning?

Det er ikke altid, at et lån på nettet kan komme dine økonomiske problemer i hverdagen til livs. Hvis du vælger at optage et minilån på nettet, fordi du gang på gang oplever, at kontoen står i nul, så vil vi fraråde dig at optage et lån, idet det altid skal være dine egne indtægter, der skal betale for de faste udgifter, du måtte have. Har du omvendt akut brug for kredit, fordi du lige er blevet tilsendt en dyr tandlægeregning eller din bil skal til reparation, så kan det være en god idé at søge hjælp udefra, hvis ikke dit budget kan holde til dyre udgifter som disse.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt et lån på nettet er en den rette beslutning for dig, så kan du passende kaste et blik på vores to lister herunder, der giver dig et klart billede af, hvornår man kan tillade sig at optage et lån på nettet, og hvornår man ikke kan. Med de nedenstående eksempler har du mulighed for at vurdere, om du er i stand til at betale af på dit lån hos Kvikto.

Det er en god idé at optage et lån hos Kvikto hvis:

 • Du har en stabil økonomi og en fast indkomst.
 • Du har et godt overblik over dit budget.
 • Du har en god og overskuelig tilbagebetalingsplan for dit lån.

Det er ikke den rette beslutning at optage et lån hos Kvikto hvis:

 • Du ikke har en fast månedlig indkomst.
 • Der er huller i dit budget, som du ønsker, at et online lån skal udfylde.
 • Du har ikke mulighed for at udarbejde en fornuftig tilbagebetalingsplan for dit lån.