Oplev en af markedets hurtigste udbetalinger af lån hos Kronelån

Kronelån er en af de hurtigste låneudbydere på markedet til at udbetale lånebeløbet til dig som låntager. Med hurtig udbetaling samme dag er Kronelån en af de absolut førende udbydere hvad angår udbetalingsservice af lån. Der er derudover rig mulighed for at tilpasse lånet, så det passer til dine behov – og så tilbyder Kronelån endvidere at indberette dine renteomkostninger automatisk til SKAT. Med sine nytænkende idéer og services er Kronelån et innovativt bud på din næste låneudbyder.

Hvad kan Kronelån tilbyde dig?

Lånemarkedet kan være en jungle at navigere sig igennem. Der kommer nye udbydere til for hver dag der går, og regler samt vilkår kan være svære at gennemskue. Derfor har vi herunder gjort det nemt for dig at se, hvad Kronelån helt konkret kan tilbyde dig som låntager.

 • Lånebeløbet Kronelån tilbyder er mellem 100 DKK og 15.000 DKK.
 • Yderst hurtig udbetaling – på blot 30 minutter kan du have pengene til rådighed på din konto!
 • Du får altid 1 måned gratis lån hos Kronelån. Låner du eksempelvis pengene i 30 dage, vil det være gratis (ingen renteomkostninger). Låner du i 3 måneder, så vil 3. måned være gratis for dig (ingen renteomkostninger i den 3. måned af perioden).
 • Du får automatisk rentefradrag hos SKAT – Kronelån vil automatisk sørge for at indberette dine renteafgifter til SKAT, så du derved får det retmæssige fradrag.
 • Løbende kredit på dit lån – betal lånet tilbage når du vil. Du skal blot sørge for at betale de månedlige renteomkostninger.
 • Nem ansøgningsproces – Hvis blot du har dit NemID klar, så kan ansøgningsprocessen tage under 5 minutter!

Selvom Kronelån er en af de nyere låneudbydere i Danmark, så er de på rekordtid blevet yderst populære grundet ovenstående unikke tilbud af services. Er du derfor på udkig efter et hurtigt forbrugslån, så er dette et oplagt valg.

Hvilke krav har Kronelån?

For at kunne optage et lån hos Kronelån, skal du naturligvis opfylde nogle krav. Kravene er dog ganske almindelige i lånebranchen. Vi har herunder listet de vigtigste krav:

 • Du skal være fyldt minimum 19 år.
 • Du må ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit Information).
 • Du skal have dansk bopæl og dermed et folkeregisteradresse i Danmark.
 • Du skal godkendes af kreditvurderingen foretaget af Kronelåns specialister.
 • Du skal være indehaver af en aktiv e-mail samt et dansk telefonnummer.
 • Du skal være indehaver af et NemID for derved at kunne underskrive låneaftalen.

Ser ovenstående krav rimelige ud i forhold til din profil, så kan du allerede have dit lånebeløb udbetalt til din konto indenfor 30 minutter!

Fleksibel afbetaling hos Kronelån

Hos Kronelån har du mulighed for at tilbagebetale det optagede lån helt efter egne præferencer. Med en yderst fleksibel afbetalingsordning kan du nemlig selv bestemme, hvornår du ønsker lånet tilbagebetalt. Så længe den månedlige renteomkostning betales, har du ubegrænset løbetid på dit lån. Er det derfor økonomisk presset enkelte måneder på året (eksempelvis i december måned, hvor der skal handles julegaver), så kan du blot vælge at nøjes med renteomkostningerne i stedet for et afdrag.

Ansøg nemt og hurtigt om lån hos Kronelån

En låneansøgning sendes nemt og hurtigt via Kronelåns låneformular. Du skal igennem følgende steps, hvorefter lånebeløbet (ved godkendt ansøgning) udbetales til dig via straksoverførsel:

 1. Vælg først og fremmest det ønskede lånebeløb (mellem 100 DKK og 15.000 DKK).
 2. Udfyld ansøgningen med dine informationer.
 3. Send ansøgningen afsted og afvent svar på låneansøgningen. (Du vil allerede modtage svar indenfor få sekunder!)
 4. Ved godkendelse skal du underskrive låneaftalen. Dette gøres nemt og hurtigt ved hjælp af NemID.
 5. Efter underskrevet aftale vil beløbet overføres via straksoverførsel. Du vil derfor modtage beløbet få minutter senere.

Som det ses af ovenstående, så er ansøgningsprocessen hurtig, nem og smertefri. Din ansøgning er derudover fortrolig, og du ansøger derfor helt anonymt. Det er endvidere vigtigt at understrege, at der ikke stille spørgsmålstegn til, hvad du ønsker at benytte lånebeløbet til.

Har du generelle spørgsmål til optagelse af lån online, så har vi samlet de mest gængse spørgsmål i vores låne FAQ. Her vil du kunne finde en liste over de mest populære spørgsmål, som vi i tidernes løb har besvaret. Vi lever blandt andet af at rådgive danskere indenfor lån online, hvorfor dit spørgsmål højst sandsynligt er besvaret i FAQ’en.