Selvom Kassekreditten på nogle områder stadig er ”den nye dreng i klassen”, hvad angår det danske online lånemarked, så har denne låneudbyder i sandhed slået igennem på deres gode service og gennemskuelige tilbud. Kunderne er særligt tilfredse med deres overskuelige håndtering af lån og gode rådgivning. Når du opretter en ansøgning på Kassekredittens hjemmeside, er du sikker på, at der vil blive taget rigtig godt hånd om din ansøgning og den efterfølgende låneproces.

Kassekreditten er ejet af Finans 247 ApS, som fungerer som en af Danmarks mest seriøse låneudbydere. Kassekredittens moderselskab er tilmed en del af Finanstilsynet. Dette samarbejde er dermed en garant for, at de forbrugslån, der bliver foretaget hos Kassekreditten, er nogle af de sikreste på det danske marked.

Slutteligt er det værd at nævne, at Kassekreditten samt moderselskabet Finas 247 ApS begge er danskejede virksomheder. Dette sikrer, at de lån du optager, er tilpasset de danske regler og krav. Hos Kassekreditten kan du altid forvente at blive mødt af et engageret rådgivningsteam, der sidder klar ved telefon og mail til at besvare dine spørgsmål.

Alt i alt kan Kassekredittens særlige fordele opsummeres således:

  • Overskuelige lån
  • God service og engageret rådgivning
  • Sikre lån og rimelige betingelser

Overskuelighed er nøgleordet

Kassekreditten har i særlig høj grad slået igennem på at være overskuelige og ikke mindst gennemskuelige i de ydelser, som de tilbyder deres kunder. Når man som potentiel kunde er på udkig efter et overskueligt lån på nettet, er det altså Kassekreditten, man bør søge til. Her er det nemlig kun overskuelige lån, der bliver tilbudt kunderne.

Du kan som minimum låne 3000 kr. og kan maksimalt låne op til 15000 kr. Dette spektre er noget mere overskueligt end de høje sekscifrede lånebeløb, andre lånevirksomheder tilbyder. Hos denne låneudbyder er du derimod sikret et overskueligt lånebeløb, som du vil kunne betale tilbage på, inden det forfalder.

Hos Kassekreditten finder du kun fleksible lån

Når du låner et beløb hos Kassekreditten, har du som udgangspunkt tolv måneder til at betale tilbage på lånet. Hos Kassekreditten lægger de ikke vægt på, hvorledes du formår at betale tilbage på lånet, så længe at det bliver gjort inden fristen. Med et lån hos denne låneudbyder skal du dog medregne indbetalingen af renter i løbet af de tolv måneder. Renterne kan du dermed betale af løbende, mens det fulde beløb for lånet skal tilbagebetales, inden de tolv måneder er gået. Hvordan du gør dette, er helt op til dig.

Udover at du selv er herre over, hvorledes du betaler af for dit lån, så er det muligt hos Kassekreditten at tilbagebetale lånet på mange forskellige måder. Har du for eksempel den danske betalingsapplikation kaldet MobilePay, så kan du med fordel betale dine renter af med denne, når du er på farten. Det er en stor fordel, at man hos Kassekreditten kan betale sine månedlige renter af på mange forskellige måder. Alt dette sætter på denne måde fleksibilitet og overskuelighed i højsædet.

Sådan fungerer Kassekredittens låneproces

Før du kan få dit ansøgte lånebeløb tilsendt til din konto, må du gennemgå en simpel men nødvendig proces. Før du kan sende din ansøgning afsted til Kassekredittens dygtige team, er du nødt til at indhente nogle få men nødvendige oplysninger om dig selv. Som kunde hos Kassekreditten er det nødvendigt, at du giver adgang til din e-skat profil. Denne oplysning er afgørende for, om du kan låne det ønskede beløb eller ej.

Din e-skat profil viser oplysninger om dine seneste indtægter og årsopgørelse. Disse oplysninger spiller en vigtig rolle, når låneudbyderen skal kreditvurdere dig. Når kreditvurderingen har fundet sted, vil du få tilsendt en mail med et svar på din ansøgning. Hvis din kreditvurdering ikke lever op til dit ansøgte lånebeløb, så vil du som regel få tilbudt et mindre lånebeløb.

Låneprocessen hos Kassekreditten er gjort så enkel som muligt, således at alle interesserede kunder kan være med. Dette betyder dog ikke, at låneudbyderen er ligeglad med, hvilken kreditvurdering hver enkel kunde får. Det er vigtigt, at alle kunder er i stand til at betale deres kviklån tilbage i rette tid. Der opfordres altid til, at potentielle kunder har overvejet beslutningen grundigt, inden der ansøges om et lån på nettet.

Kassekreditten er ikke interesseret i useriøse kunder, der ikke kan holde deres aftale med låneudbyderen. Af denne grund ligger der nogle helt klare og ufravigelige krav, som alle kunder skal opfylde. Du kan læse mere om disse krav længere nede i artiklen.

Læs altid det med småt, når du optager kviklån online

Uanset om du låner et mindre beløb i banken eller hos en online lånevirksomhed, er det altid en god idé at læse det med småt på låneaftalen. Det er alfa og omega, at du er indforstået med de generelle betingelser, der gør sig gældende for et hvilket som helst mikrolån. Derudover anbefaler vi herfra, at du altid har lavet et grundigt research arbejde, inden du beslutter dig for, hvilken låneudbyder du vil sende en ansøgning til. Her kan du med fordel sammenligne de bedste låneudbydere i Danmark og finde ud af, hvilken udbyders tilbud og ydelser der passer bedst til dine behov.

Når det er sagt, så er det altid en glimrende idé at overveje, hvilke fordele og ulemper der gør sig gældende ved et online lån. Et lån på nettet åbner op for, at det lånte beløb kan blive tilsendt indenfor få minutter. Når du låner et beløb på nettet, vil der heller ikke blive spurgt ind til, hvad pengene skal bruges til. Denne information kan du holde for dig selv. Du kan slutteligt også altid selv bestemme, hvorledes du vil betale det lånte beløb tilbage.

Det er de færreste online lånevirksomheder, der sætter spørgsmålstegn ved, hvordan du tilbagebetaler et lån, så længe at det bliver gjort inden for den aftalte tidsramme. Slutteligt vil du som regel ikke blive bedt om at stille nogen form for sikkerhed for dit lån på nettet. Dette er en stor fordel, hvis man, for eksempel som ung studerende, ikke har nogle værdigenstande, der kan stilles som sikkerhed for et lån.

Der vil dog altid komme nogle ulemper i forbindelse med optagelse af et lån på nettet. Når der som nævnt ovenover, ikke bliver stillet krav om sikkerhed for et lån på nettet, så betyder det ganske enkelt, at der vil blive påregnet en større risiko for lånet. Dette vil komme til udtryk ved højere omkostninger eller en højere rente. Når der tilmed ikke bliver spurgt ind til, hvorledes du vil betale tilbage på dit lån, så er det fordi, at de online lånevirksomheder kun tilbyder deres ydelser til seriøse kunder. Disse kunder skal selv kunne stå til ansvar for at få betalt af på lånet indenfor den aftalte tidsramme.

Der er altså både fordele og ulemper ved et lån på nettet, og det gælder derfor om at afgøre med sig selv, om et lån på nettet er den rette beslutning.

Se her hvilke krav du skal opfylde som kunde

Som vi nævnte tidligere i artiklen, så er der nogle krav, man skal opfylde, før at der kan komme et svar tilbage på en ansøgning om et lånebeløb. De nedenstående krav er specifikke for Kassekreditten, og du vil derfor kunne finde andre krav hos andre låneudbydere. Kravene og betingelserne for online lån varierer alt afhængig af, hvilken låneudbyder du går til.

Kravene for et lån hos Kassekreditten ser således ud:

  • Du skal være minimum 21 år.
  • Du skal kunne give adgang til din e-skat profil.
  • Dit navn skal ikke være indregistreret som værende dårlig betaler.

Kassekreditten gør en dyd ud af at indgå låneaftaler med seriøse danske kunder. For at seriøsiteten og alvoren bliver sat i højsædet hos alle kunder, er Kassekreditten nødt til at nedfælde nogle specifikke krav, der ultimativt vil hjælpe med at filtrere de seriøse kunder fra de useriøse. Dette gøres blandt andet ved at sætte aldersgrænsen for et lån op og kræve, at kunderne kan gøre rede for deres årsopgørelse og seneste indtægter.