Få et økonomisk pusterum med Hotlån

Ønsker du at økonomisk pusterum, så kan et lån hos Hotlån være svaret på dit ønske. Hos Hotlån kan du nemlig låne alt fra 3.000 kr. og helt op til 75.000 kr. Det foregår alt sammen via deres hjemmeside, hvor du får svar på din låneansøgning efter blot 30 sekunder. I tilfælde af, at lånet godkendes, vil pengene stå på din NemKonto et splitsekund efter. Du har endvidere mulighed for at låne direkte fra mobilen, eftersom ansøgningsprocessen er simpel og nem.

Hvad kan Hotlån tilbyde?

 • Lån på alt mellem 3.000 kr. og op til 75.000 kr.
 • Løbetid på 12 – 72 måneder.
 • Nem, hurtig og anonym ansøgning.
 • Svar på låneansøgning indenfor 30 sekunder.
 • Udbetaling af lånet sker straks efter godkendt ansøgning.
 • Der skal ikke stilles nogen sikkerhed.
 • Der stilles ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til.

Værd at vide om Hotlån

Hotlån er en låneudbyder, der tilbyder forbrugslån til private. Et forbrugslån kan midlertidigt give lidt luft i økonomien, hvis det i en periode er presset med pengene. Hotlån er som nævnt en låneudbyder hvis kreditpartner er Ekspres Bank A/S. Med andre ord betyder det, at Ekspres Bank A/S udbyder de lån, der optages via Hotlån, som i dette tilfælde blot er et mellemled mellem kunden og Ekspres Bank.

Derudover er det godt at vide, at der hos Hotlån ikke stilles spørgsmålstegn til, hvad pengene skal bruges til. Du skal derfor ikke sidde og argumentere for, hvorfor det er vigtigt for dig, at få låneansøgningen godkendt. Derudover skal du med et forbrugslån af denne karakter ej heller stille nogen sikkerhed, som du normalt vis skal ved lånoptagelse i en bank.

Hotlån er en af de absolut hurtigste låneudbydere på markedet – med svartid på ansøgningen indenfor blot 30 sekunder og derefter lynhurtig eksekvering af pengeoverførslen (ved accepteret ansøgning), kan du lynhurtigt modtage pengene til lige præcis dét, som lånet var tiltænkt.

Sådan ansøger du om lån hos Hotlån

Ansøgningsprocessen er uhyre simpel, og kan både klares via computer, tablet eller mobil. Det eneste du skal sørge for er, at du sidder med dit NemID klar ved hånden. Dit NemID viser nemlig låneudbyderen, om du eksempelvis er i RKI eller tidligere har haft svært ved at betale en gæld tilbage til netop dén låneudbyder.

Ansøgningsprocessen er som følger:

 1. Udfyld ansøgningsskemaet på hjemmesiden. Her skal du skrive oplysninger såsom kontooplysninger, navn og adresse m.v.
 2. Log ind med dit personlige NemID. På den måde kan Hotlån hurtigt give dig respons på din låneansøgning.
 3. Afvent godkendelse af din ansøgning. Indenfor 30 sekunder bør du som tommelfingerregel have fået svar fra låneudbyderen om hvorvidt et lån kan optages. Accepteres lånet vil pengene stå på din personlige konto indenfor kort tid.

Fordelen ved at bruge NemID er, at Hotlån derved har mulighed for at give yderst hurtig respons på din ansøgning.

Krav for at optage kviklån hos Hotlån

Kravene for at få accepteret sin låneansøgning er ganske simple:

 • Du skal være fyldt mindst 18 år.
 • Du må ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit Information)
 • Du må ikke være registreret i Debitor Registret.
 • Du skal være bosiddende i Danmark og derved have dansk adresse.
 • Din årlige indtægt forventes at være 150.000 DKK som minimum.
 • Ønsker du at låne under 200.000 DKK, så kræves der fra Hotlåns side ingen dokumentation af lønseddel eller årsopgørelse.
 • Ønsker du at låne over 200.000 DKK, vil der blive krævet dokumentation i form af eksempelvis lønseddel eller årsopgørelse.

Som det ses af ovenstående, så er et kviklån hos denne låneudbyder ikke vanskeligt at få. Kravene er ganske simple og rimelige i forhold til det resterende marked.