GoKredit er et af de nyere danske låneselskaber, som har slået sig ned på at tilbyde danskere et nemt og hurtigt lån. Alt kan klares på nettet, hvorfor det er en utrolig nem proces. Derudover tilbyder GoKredit nogle ganske fine vilkår i forhold til konkurrerende låneudbydere – derfor kan dette meget vel være din fremtidige lånepartner.

GoKredit er et danskejet selskab stiftet i år 2015. Selskabet er ejet af to personer (Christina Trauboth og Zeltite Cimermane), der tidligere har været i lånebranchen, men som ønskede at gå på markedet med et lettere tilgængeligt produkt. Det er blandt andet derfor, at GoKredit er helt transparente med deres låneaftaler – du vil derfor ikke komme ud for nogle grimme overraskelser.

Fordele ved at optage lån hos GoKredit

Hos GoKredit er du sikret et højt serviceniveau samt en virksomhed, der har kompetencerne i orden. Det kan være en jungle at skulle navigere igennem de mange låneudbydere, der ønsker at få dig som kunde – derfor er det en fordel at finde en udbyder, der udelukkende ønsker at lave transparente låneaftaler.

 • Mulighed for et kreditbeløb på mellem 3.000 DKK og 10.000 DKK.
 • Nem og hurtig ansøgningsproces – alt kan klares fra computeren, telefonen eller din tablet.
 • GoKredit giver også mulighed for at optage et kviklån. Lånebeløbet her ligger på mellem 3.000 DKK og 6.000 DKK.
 • Du ansøger med dit NemID, hvilket sikrer dig en nem, sikker og smertefri låneproces.
 • Der bliver ikke stillet spørgsmålstegn til, hvad du skal bruge pengene på. Du er med andre ord ganske anonym, og din ansøgning vil altid være fortrolig.
 • Du har altid mulighed for at tilbagebetale lånet før tid.

Som det ses af ovenstående, så er der rig mulighed for at få en god aftale igennem hos GoKredit. Hvad end du ønsker en kassekredit, eller du ønsker at optage et mindre kviklån, så har du muligheden her.

Hos GoKredit er der følgende krav til dig som låntager

Ligesom hos alle andre låneudbydere i Danmark, så er der nogle specifikke krav til dig, hvis du ønsker at optage et lån hos GoKredit. Vi har herunder listet nogle af de mest fremtrædende krav, så du hurtigt kan vurdere, om dette selskab har potentiale til at blive din lånepartner.

 • Du skal som minimum være fyldt 25 år og maksimum 69 år.
 • Du skal være i besiddelse af et dansk CPR-nummer.
 • Du skal have dansk folkeregisteradresse – du må ikke have hemmelig adresse.
 • Det er ikke muligt at optage kredit eller lån hos GoKredit, hvis du står listet i RKI eller Debitor Registret som dårlig betaler.
 • Når du vælger at ansøge hos GoKredit, så vil selskabet ud fra dine informationer kreditvurdere dig. Et krav er naturligvis, at du lever op til GoKredits krav.
 • Du skal være i besiddelse af et dansk telefonnummer. Derudover skal du have en e-mail adresse, som du kan kontaktes på.
 • Du skal have et NemID samt en gyldig NemKonto. Det er her, hvor dine penge vil blive udbetalt til. Din NemID vil du skulle bruge, når du skal underskrive låneaftalen efter godkendt låneansøgning.

Kravene listet ovenfor er ikke strengere end de krav, som du vil finde hos de fleste låneudbydere i Danmark. Du kan derfor med ro i maven vælge GoKredit, hvis du ønsker en stærk og kompetent lånepartner.

Her hos Memunti.dk anbefaler vi dog altid, at man nærstuderer det lånetilbud, der fremsendes efter godkendt låneansøgning. Det er uhyre vigtigt, at du ved præcis hvilke omkostninger, som der løber på lånet. Derudover er det vigtigt, at du har budgetteret og planlagt din tilbagebetaling af lånet. En nøje tilrettelagt budgetplan er nemlig med til at sikre, at du ikke betaler unødvendigt høje gebyrer for at have lånt pengene.

Brug pengene på lige præcis det du drømmer om

Uanset hvad du ønsker at bruge dit ekstra økonomiske rådighedsbeløb, så kan du med ro i maven vide, at GoKredit ikke kommer og spørger ind til det. Du kan derfor bruge pengene på lige præcis det, som du går og drømmer om, så længe du holder dine aftaler om tilbagebetaling.

Mange vælger at optage et kviklån eller åbne en online kassekredit, når der skal rejses. Har du derfor længe haft en drøm om at komme til en given destination, men har manglet de økonomiske midler, så er det en mulighed via online lån. Det er dog atter vigtigt at huske på, at det kan være en dyr fornøjelse rent omkostningsmæssigt, hvorfor vi endnu engang understreger, at du bør have planlagt din tilbagebetaling og budgetteret denne.

Sammenlign nemt og hurtigt priserne på lån

Her hos Memunti.dk rådgiver vi dagligt mange hundrede danskere indenfor lån på nettet. Vi er en rådgivningsportal, og derfor forsøger vi at give et så nemt og overskueligt billede af, hvad det koster at låne online. Vi har derfor udviklet en sammenligningstabel, så du lynhurtigt kan filtrere potentielle låneudbydere udfra dine behov og præferencer. Vi har endvidere lavet en guide til dig udfra hvert enkelt lånebeløb, som du har mulighed for at optage lån for.

Ønsker du at blive endnu klogere indenfor emnet, så kan vi henvise til vores FAQ sektion. Her svarer vi med jævne mellemrum på alle de mest gængse spørgsmål, som vi i dagligdagen modtager. Du vil her kunne blive klogere på termer såsom ÅOP, renter og afdrag.

Skulle du selv sidde inde med spørgsmål omkring lån eller de enkelte låneudbydere, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi rådgiver i forvejen et hav af danskere, hvorfor vi hellere end gerne vil tage os tid til at give dig et råd eller to med på vejen!