Er du på udkig efter en danskejet låneudbyder med masser af erfaring og god service? Så er den 100% danskejede låneudbyder kaldet Folkelånet lige præcis det låneselskab, du har eftersøgt. Folkelånet er ejet af det danske Finans 247 ApS og er derfor en af landets sikreste låneudbydere. Finans 247 er nemlig registreret hos Finanstilsynet, hvilket garanterer kunder hos Folkelånet, at deres lån er godkendt på danske betingelser.

Hos Folkelånet har du mulighed for at låne et beløb på alt mellem 3000 kr. til 25.000 kr. Dette låneinterval er nøje udtænkt fra Folkelånets side af, idet det er de mellemlange kviklån, som danskerne efterspørger. Hvis du er en af dem, der er løbet ind i uforudsete udgifter, så kan du roligt tage et kig på siden her og blive inspireret til, hvordan du låner et beløb på nettet.

Hvad kan folkelånet tilbyde deres kunder?

Det danske lånemarked er i dag større end nogensinde. Hver dag bliver der åbnet op for nye lånetyper, mens nye låneudbydere får lov at se dagens lys. Dette er naturligvis kun en fordel for dig som låntager, idet lånemarkedet indbyder til intern konkurrence mellem låneselskaberne. Dertil kan du også altid regne med, at der bliver arbejdet på højtryk for at finde nye og smartere lånetyper hver dag. Dette er din garanti for, at et forbrugslån på nettet altid vil være simpelt og nemt at finde ud af.

Grundet lånemarkedets størrelse i dag kan det dog være svært for nye som gamle låneudbydere fortsat at være kundernes foretrukne. Det er her, det gælder om for den enkelte lånevirksomhed at skille sig ud fra mængden. Dette kan gøres ved at være først med nye låntyper, tilbyde særlige lånetilbud eller holde fast i at erfaring er den største fordel.

Når det kommer til Folkelånet, så formår de hvert år at skille sig ud fra mængden ved at tilbyde det, kunderne vil have. Det lyder simpelt, men når Folkelånet samtidig gør deres kunder opmærksomme på deres sikre låneprocedure samt troværdige grundlag, så er det ikke mærkeligt, at denne låneudbyder formår at forblive på toppen af lånemarkedet.

Folkelånet kan tilbyde deres kunder følgende:

  • Troværdigt og sikkert grundlag.
  • Et efterspurgt låneinterval.
  • Frihed til den enkelte kunde.

Når Folkelånet kan tilbyde frihed til den enkelte kunde, så menes der, at denne låneudbyder hverken har krav på, at der bliver stillet sikkerhed for lånet ej heller, at den aftalte løbetid er fastlagt. Denne form for fleksibilitet af et online minilån, vil vi sætte fokus på i næste afsnit.

Derfor er et fleksibelt online lån at foretrække hos Folkelånet

Det kræver et vis overskud fra låneudbyderens side af at kunne være fleksible med deres lånetilbud. Som vi nævnte ovenover, så er tilbyder Folkelånet deres kunder stor fleksibilitet, hvad angår løbetiden for lånet. Dette betyder ganske enkelt, at hvis du som låntager har fået betalt for den uforudsete udgift og herefter fået mulighed for at betale lånet tilbage med det samme, så er der ingen hindring for, at du kan indfri dit lån før den aftale forfaldsdato. Dette giver en enorm frihed til dig som kunde, idet du ikke behøver at gå og gemme på dine penge, indtil løbetiden er udløbet.

Derudover stiller Folkelånet ikke krav om sikkerhed for de lån, der bliver optaget hos dem. Dette betyder, at du ikke behøver at stille din bil, dit hus eller andre værdiggenstande som sikkerhed for dit lån. Dette giver også en vis form for frihed, som er en værdi, Folkelånet vægter højt.

Fordelene ved et fleksibelt lån kan skitseres på følgende vis:

  • Du bestemmer selv, hvornår du vil betale hele lånebeløbet tilbage, så længe det er inden forfaldsdato.
  • Du behøver ikke at sætte dine værdigenstande som sikkerhed.
  • Du skal ikke angive, hvad det lånte beløb skal bruges til.

Folkelånet opfordrer til ansvarlighed

Folkelånet er en seriøs lånevirksomhed med tætte forbindelser til Finanstilsynet. Dette sikrer alle kunder en sikker låneprocedure fra start til slut. Ligeså vel som Folkelånet er seriøse og ansvarlige omkring deres lån, således forventer de også, at deres kunder er det. Der bliver ikke lagt skjul på, at et lån på nettet kun kan blive en realitet, hvis låntager er yderst ansvarlig omkring processen og er i stand til at betale af på sit lån. For at være sikre på, at Folkelånet kun tilbyder deres ydelser til seriøse og ansvarlige kunder, har de opsat nogle generelle betingelser for deres låntagere. Disse betingelser kan du læse mere om nedenfor.

Sådan kan du få lov at optage et lån hos Folkelånet

Folkelånet har opstillet følgende krav til deres kunder:

  • Kunden skal være minimum 21 år gammel.
  • Kunden skal have dansk bopæl og CPR-nummer.
  • Kunden skal give adgang til sin E-skat profil.

Folkelånet fastslår, at disse krav er essentielle for, at man kan optage et lån hos dem. Derudover vil disse informationer også blive brugt, når der skal foretages en kreditvurdering af den enkelte kunde. Hvis denne kreditvurdering stemmer overens med Folkelånets betingelser, har kunden mulighed for at optage et lån.