Ferratum Kredit – få dit lån tilsendt efter blot 45 minutter

Med deres 13 års erfaring indenfor faget har det finske selskab, kaldet Ferratum Group, vundet kundernes tillid, når det kommer til at låne penge på nettet. Denne store tillid ses tydeligt på diverse anmeldelseshjemmesider som for eksempel TrustPilot. Her roser de danske kunder Ferratum Kredit til skyerne for deres hurtige og sikre behandling af kviklån.

Særlige fordele som kunde hos Ferratum Kredit

Som kunde hos Ferratum Kredit får du et væld af fordele. Hos Ferratum Kredit kan de blandt andet prale af én af landets hurtigste svartider for din ansøgning om et lån. Dertil har denne låneudbyder gjort det utroligt nemt for dig som kunde at navigere rundt på deres hjemmeside. Dette er en kæmpe fordel, idet du ikke behøver at bruge en masse tid på at finde diverse ansøgningsformularer og reglementer frem. Her har Ferratum Kredit gjort det simpelt at finde frem til præcis den type forbrugslån, du leder efter.

Udover den hurtige behandling af din ansøgning om et lån, kan du også forvente, at pengene hurtigt og nemt triller ind på din konto. Efter at du har sendt din digitale signatur afsted,  tager den resterende proces ca. 45 minutter. Dette er en af de hurtigste behandlingstider, man finder hos danske lånevirksomheder.

Slutteligt er det også væsentligt at nævne, at Ferratum Kredit, som noget ganske særligt, tilbyder deres kunder, at de kun betaler renter og afdrag for det beløb, de rent faktisk gør brug af. Det vil sige, at du ikke er forpligtiget til at betale af på hele det beløb, du i første omgang låner, men altså kun det beløb, du rent faktisk bruger fra din NemKonto.

Hvordan ansøger jeg om et lån hos Ferratum Kredit?

Når du skal ansøge om et lån hos Ferratum Kredit, er processen forenklet, så alle kan være med. Du går allerførst ind på deres respektive hjemmeside og udfylder deres særlige ansøgningsskema. Her skriver du dine oplysninger ind samt det ønskede lånebeløb, og efter fem minutter kan du forvente et svar.

Når du har fået et svar fra virksomheden, er du nu klar til at underskrive ansøgningskontrakten. Det er meget vigtigt, at du er fortrolig med, hvad der står i denne kontrakt. Sørg derfor for at læse kontrakten grundigt igennem, inden du underskriver med din digitale NemID signatur. Hvis der opstår spørgsmål undervejs, så tøv endelig ikke med at kontakte virksomheden.

Hvilke betingelser skal jeg opfylde for at låne penge?

For at du kan låne hos Ferratum Kredit, er der nogle særlige betingelser, du skal overholde. Disse betingelser gælder som følgende:

  • At du er mindst 21 år
  • At du har en dansk adresse samt cpr-nummer
  • At du kan tilkendegive en fast indkomst

For et mere detaljeret regelsæt anbefaler vi dig at besøge den respektive lånevirksomheds hjemmeside. Generelt gælder det dog for Ferratum Kredit, at de ikke blander sig i, hvad du bruger pengene på. Det er dog vigtigt for dem at vide, at du er i stand til at betale lånet tilbage, og af denne grund skal de ovenstående krav overholdes.

Sammenlign lån på nettet med Memunti.dk

Her på siden er vi eksperter indenfor lån på nettet. Derfor har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at hjælpe dig som låntager, når der skal optages et minilån. Vi har sammenlignet priser på tværs af hele branchen, så du lynhurtigt kan finde frem til den låneudbyder, der har det bedste tilbud til dig ud fra din alder samt det lånebeløb, du ønsker at låne. Ønsker du at lære mere omkring dette, så tag et kig på vores låne blog.