Hvis man står og skal bruge et hurtigt lån, hvor der ikke skal stilles sikkerhed, og hvor der ej heller skal stille spørgsmål, så kan Extracash være det rigtige sted at gå til. Vi har herunder kigget nærmere på denne online låneudbyder, som blandt andet udemærker sig i sin hurtige udbetalings- og svartid.

Extracash har den populære danske Basisbank A/S i ryggen. Dermed kan du roligt vælge denne låneudbyder, da du med sikkerhed ved, at selskabet har en yderst erfaren samarbejdspartner bag sig. Selve udstedelsen af lånet samt behandlingen af din ansøgning vil blive gennemført af Basisbank A/S.

Fordele ved at låne penge hos Extracash

Vi har taget et nærmere kig på de fordele, du som forbruger vil kunne opleve, hvis valget på låneudbyder falder på Extracash. Vi ved dog, hvor vigtigt det er, at du kan få dine informationer hurtigst muligt. Derfor har vi lavet nedenstående liste i punktform, så du nemt og overskueligt kan se, om disse fordele er nogle, som der tiltaler dig.

 • Du kan låne alt mellem 3.000 DKK og 75.000 DKK
 • Du vælger selv din løbetid, så længe den holder sig indenfor 12 til 72 måneder.
 • Få minutter efter, at du har sendt din låneansøsning afsted, vil du få svar retur med enten en accept eller en afvisning. Den hurtige svartid på låneansøgning er en af de faktorer, som Extracash udemærker sig på.
 • Der vil ikke blive stillet spørgsmålstegn til, hvad du ønsker at bruge pengene på. Du skal ej heller godtgøre for, hvorfor du har brug for et lån.
 • Du kan nemt og hurtigt underskrive låneaftalen med dit NemID.
 • Udbetalingen sker til din bankkonto indenfor 2 dage.

Ud fra ovenstående fordele kan det hurtigt konkluderes, at det er en yderst stærk spiller indenfor kviklån i lånebranchen. Står du derfor med et behov om at låne mellem 3.000 og 75.000 kroner, og skal det gerne gå stærkt, så kan Extracash være behjælpelige, hvis du lever op til de krav, som de sætter til deres kunder.

Disse krav kan være lidt svære at navigere igennem, og derfor har vi samlet dem for dig herunder.

Krav for at låne penge hos Extracash

Ovenstående fordele er naturligvis rare at tage med i sine overvejelser. Men for at kunne drage nytte af fordelene, så kræver det selvfølgelig, at man selv lever op til de krav, som Extracash sætter op for sine kunder. Du kan læse kravene herunder.

 • Du skal som minimum være fyldt 18 år, når du sender låneansøgningen afsted.
 • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal godkendes af den kreditvurdering, som Extracash i samarbejde med Basisbank A/S vil foretage af dig.
 • Du skal kunne tilbagebetale indenfor 12 til 72 måneder.
 • Du skal have et fast arbejde for at kunne optage et lån hos denne udbyder.
 • Du skal kunne dokumentere en årlig indkomst på minimum 150.000 DKK.

Ovenstående krav er ganske almene indenfor denne branche. Kan du sætte flueben udfor dem alle, så vil du højst sandsynligt godt kunne optage et forbrugslån hos Extracash.

Sådan låner du penge på nettet

Her hos Memunti.dk rådgiver vi indenfor lån på nettet. Derfor samarbejder vi også med at hav af forskellige låneudbydere, som hver især har deres fordele og ulemper. Det er blandt andet disse, som vi ønsker at belyse, når vi går i dybden med de enkelte udbydere, som vi i dette tilfælde har gjort med Extracash. Vi har også kigget nærmere på Alfalån, Robotlån og Kronelån. Har du derfor overvejet, om en af disse udbydere var den rette for dig, så kan du med fordel læse vores udpenslende artikler omkring disse.

Husk også at lægge vejen forbi vores blog og FAQ, hvor vi jævnligt kommer med brugbare informationer indenfor området.