Uanset om du ønsker at optage et større forbrugslån eller et mindre og kortsigtet mikrolån, så er det Ekspertlån, du skal gå til. Denne låneformidler har slået igennem på deres hurtige svartider og professionelle rådgivning. Hos denne låneformidler behøver du ikke at spilde din tid på lange svartider og komplicerede betingelser. I stedet kan du forvente at få svar på din låneansøgning indenfor ganske kort tid, mens betingelserne for dit lån alle er ganske rimelige.

Hvis det foreløbige skriv har vækket din interesse, så kan vi med glæde fortælle dig, at følgende artikel er dedikeret til at informere dig om de fordele, som du kan få del i, såfremt du vælger at blive kunde hos Ekspertlån.

Hvem står bag Ekspertlån?

Ekspertlån er den populære låneformidler for den danske lånevirksomhed kaldet Basisbank. Basisbank er en af de førende lånevirksomheder i Danmark med mest erfaring på området. Basisbank er en danskejet lånevirksomhed, som sætter tryghed og professionalisme i højsædet. Når du optager et lån hos Ekspertlån, vil du på samme tid blive kunde hos en af de dygtigste lånevirksomheder i landet.

Når Ekspertlån er en såkaldt låneformidler, betyder det ganske enkelt, at Ekspertlån varetager den praktiske procedure, der ligger bag et lån på nettet. Når du sender din ansøgning afsted til Ekspertlån, foretager de herefter en kreditvurdering af dig på baggrund af de oplysninger, du sendte med i din ansøgning. Denne proces skal Ekspertlån stå for, mens det er Basisbank, der står for at sende det aftalte lånebeløb til dig som låntager. På denne måde er du både kunde af en låneformidler, der sætter den gode service i højsædet og på samme tid kunde hos en af Danmarks mest erfarne lånevirksomheder.

Sådan optager du et lån hos Ekspertlån

Låneprocessen kan kort opsummeres således:

 • Låntager sender en udfyldt ansøgning afsted til låneformidleren.
 • Låneformidleren står for at kreditvurdere låntageren på baggrund af låntagerens informationer samt låneformidlerens egne betingelser.
 • Såfremt ansøgning og den efterfølgende kreditvurdering kan godkendes, vil der blive sendt en låneaftale afsted til låntager.
 • Aftalen underskrives og lånebeløbet bliver sendt til låntagers NEM-konto.

Som det kort blev beskrevet ovenover, så kræver et kviklån på nettet en ansøgning. Denne ansøgning skal indeholde de væsentligste informationer omkring låntager. Dette kunne for eksempel være alder, bopæl og CPR-nummer. Dernæst er det uhyre vigtigt, at man, som låntager, giver låneformidleren adgang til sin e-skat profil. På en e-skat profil står der adgangsgivende informationer omkring indkomst og årsopgørelse. Når en låneformidler får adgang til disse informationer, kan der blive foretaget en såkaldt kreditvurdering af låntageren. Hvis denne kreditvurdering stemmer overens med låneformidlerens betingelser for deres låntagere, så vil der automatisk blive sendt en låneaftale afsted. Det er alfa og omega, at låntager er helt indforstået med låneaftalens betingelser og vilkår, hvis den fremtidige låneproces ikke skal ende med at give problemer. Når aftalen er underskrevet, kan låntageren få tilsendt sit lånebeløb.

Hos Ekspertlån kan du både låne små og store lån

Som det kort blev nævnt, så tilbyder Ekspertlån som noget ganske særligt, at deres kunder kan låne mindre forbrugslån såvel som større og langsigtede lån. Du har som kunde mulighed for at låne mellem 7000 kr. og 75.000 kr. Dette interval er ganske passende i forhold til de danske kunders låneadfærd. Det er nemlig blevet mere anvendt at låne mindre beløb ad gangen i stedet for at optage store og uoverskuelige lån. Dette har du altså mulighed for hos Ekspertlån, og det er en kæmpe fordel for dig som kunde. Herunder kommer der et kort oprids over de mange fordele, du også kan få del i, som kunde hos Ekspertlån.

 • Hurtige svartider og hurtig udbetaling.
 • Sikker behandling af din ansøgning.
 • God og professionel service.
 • Mange års erfaring på det danske lånemarked.

Ekspertlån stiller disse krav til deres kunder

Ligesom Basisbank har krav til deres kunder, har deres låneformidlere det også. Ekspertlåns krav for deres kunder kan opsummeres således:

 • Alle låntagere skal være fyldt 18 år.
 • Alle låntagere skal bo i Danmark og have en fast indtægt.
 • Ingen låntagere må være registreret på RKI eller Debitor Registret.

Opfylder du alle disse krav, har du altså god mulighed for at optage et lån hos Ekspertlån. Her kan du altid forvente hurtige svartider og en god service.