En af de største låneudbydere på det danske marked er DER Privat Finans. Med en stor grad af fleksibilitet og utrolig nem låneprocess, tegner DER sig som en af de førende låneudbydere på nuværende tidspunkt. Har du derfor behov for et forbrugslån, er de det helt rigtige valg.

DER Privat Finans er unikke i deres måde at tilbyde lån på. De tilbyder på nuværende tidspunkt tre forskellige former for låneaftaler, du som kunde kan vælge imellem:

 • PrivatLån Plus – Denne låneaftale kan sidestilles med en almindelig kassekredit, hvor du årligt betaler en fast rente fra 9,9%. Tilbagebetalingsperioden bestemmer du selv, hvorfor lånet kan betales ud straks, hvis du pludselig står med flere penge til rådighed end forventet.
 • PauseLån – Ønsker du mulighed for at kunne pause lånet (forstået på den måde, at du har perioder, hvor du ikke skal afdrage på lånet – det kunne eksempelvis være i december måned, hvor julegaverne skal købes ind), så er denne mulighed den rette for dig.
 • TrygLån – Som navnet antyder, er dette et lån med sikkerhed. Lånebeløbet er op til 50.000 DKK, hvor du er forsikret hvis du eksempelvis skulle gå hen og blive arbejdsløs. Afdragene betales i dette tilfælde stadig, hvilket giver dig tryghed i maven og ekstra sikkerhed.

Som det ses af ovenstående, så er tilpasningsmulighederne store hos DER Privat Finans. På nuværende tidspunkt findes der ikke andre lignende løsninger i Danmark, hvorfor du her har en låneudbyder, der går de ekstra meter for kunderne.

Fordele ved et lån via DER Privat Finans

Vi har herunder listet nogle af de fordele, du som låntager har ved at vælge DER:

 • Lånebeløb kan være alt mellem 10.000 til 100.000 DKK (uden at skulle stille sikkerhed!)
 • Svar indenfor en time i åbningstiden – udbetalingen af pengene foregår herefter hurtigt, nemt og sikkert.
 • Du låner uden at skulle godtgøre for, hvad du påtænker pengene bruges til.
 • Nem online ansøgningsproces – den er endvidere anonym!
 • Låneaftalen godkendes nemt og hurtigt med NemID.
 • Høj grad af fleksibilitet i forbindelse med sammensætning af lånetyper.
 • Mulighed for låneforsikring.

DER Privat Finans er et af de eneste låneselskaber i Danmark, der tilbyder kunderne en låneforsikring. Med andre ord er det en sikkerhed for dig, hvis du skulle gå hen og blive arbejdsløs – i et sådant tilfælde vil DER gå ind og afdrage på din gæld med den valgte ydelse (i op til 12 måneder).

Krav for optagelse af lån hos DER Privat Finans

For at kunne optage et lån hos selskabet, skal følgende krav være opfyldt:

 • Du skal som minimum være fyldt 20 år.
 • Der ydes ikke lån til personer, der er registreret i hverken RKI eller andre debitor registre.
 • Du skal have et dansk CPR-nummer (med andre ord skal du være registreret dansk statsborger)
 • Du skal være indehaveren af et telefonnummer samt en e-mail adresse.

Ovenstående må siges at være relativt overkommelige krav, hvorfor du har gode muligheder for at få et forbrugslån hos DER Privat Finans.

Sammenlign lån på tværs af låneudbydere

Selvom vi i dette skriv taler varmt omkring D:E:R Privat Finans, så er det altid en god idé at sammenligne alle låneudbydere, for at danne sig et overblik over, hvad der er bedst for lige præcis dig.

En ting der er vigtig at holde øje med, er hvad ÅOP’en (Årlige Omkostninger i Procent) på lånet er. Det er nemlig de penge, du løbende skal betale for at få lov til at låne pengene. Derudover bør du holde øje med, om der er specifikke regler for indfrielse af lånet – det er altid godt at kunne betale lånet ud, så snart du har pengene til det, så der ikke løber “unødvendige” renteomkostninger derpå.

Vi har lavet en stor sammenligning af de muligheder, du har for at låne penge online. Her får du nemt og hurtigt et godt overblik over, hvad du kan forvente at skulle tilbagebetale hos de enkelte udbydere.