Hvis du søger en online låneudbyder, der tilbyder mindre forbrugslån uden skjulte gebyrer, så er det Bonuslån, du skal gå til. Hvis du endnu ikke har hørt om denne populære låneudbyder, så tøv endelig ikke med at læse med videre i denne artikel. Her vil vi nemlig gøre vores bedste for at informere dig om de mange fordele, du kan få del i som kunde hos Bonuslån.

Dertil vil vi også rette fokus på de fordele, der generelt er ved at optage mindre forbrugslån. På Bonuslån kan du ikke optage langsigtede lån på høje beløb, idet de kortsigtede og små forbrugslån er nemmere at overskue for den enkelte kunde såvel som for lånevirksomheden. Slutteligt vil vi også informere dig om de krav, som man, som kunde hos Bonuslån, skal overholde til enhver tid. Når man optager et lån på nettet, må man forvente, at der også er nogle specifikke betingelser, som man, som låntager, altid skal overholde. Hvis du er interesseret i at lære mere om Bonuslåns særlige låneprocedure, så tøv endelig ikke med at læse med videre i artiklen her.

Det online lånemarked er i rivende udvikling

Det online lånemarked er i øjeblikket i hastig udvikling, og der er derfor mange lånevirksomheder at vælge imellem. Af denne grund er konkurrencen mellem virksomhederne øget, og i dag gælder det om at være først med de gode lånetilbud. Dertil er det også en kæmpe fordel, hvis den enkelte låneudbyder formår at skille sig ud fra de mange andre lånevirksomheder på markedet. Dette giver nemlig en særlig status til den enkelte låneudbyder, som er det, kunderne efterspørger. Hvis en låneudbyder dermed formår at skille sig ud fra mængden med bemærkelsesværdige tilbud, god service og rimelige betingelser, så er dette i særlig grad med til at øge opmærksomheden på den enkelte låneudbyder.

Tager vi Bonuslån som eksempel, så har vi her en låneudbyder, der i den grad har forstået at være først med de gode tilbud. Bonuslån har altid formået at være klar og præcis i deres kommunikation, hvorfor kunderne nemt og hurtigt kan skabe sig et overblik over de forskellige lånetilbud, som Bonuslån tilbyder. I nedenstående afsnit har vi samlet alt det, der gør Bonuslån til en særlig låneudbyder på det danske marked.

Hvad kan Bonuslån tilbyde dig?

Bonuslån har i særlig høj grad formået at slå igennem på deres enkle og overskuelige måde at håndtere lån på. Dette vil vi herunder udpensle ved at præsentere de ydelser, der gør Bonuslån til en ganske særlig låneudbyder.

 • Bonuslån tilbyder lån i intervallet 100 kr. til 10.000 kr.
 • Hos Bonuslån kan du optage et lån via din smartphone når som helst.
 • Alle lån hos Bonuslån er kortsigtede, således at du hurtigt kan få betalt af på dit lån.

Ovenstående liste beskriver kort, hvorledes Bonuslån håndterer kviklån på nettet. Denne virksomhed har forstået sig på at gøre processen simpel, således at alle, der har brug for akut kredit, kan gøre brug heraf. Dette gør sig blandt andet gældende ved det ovenstående låneinterval mellem 100 kr. og 10.000 kr. Bonuslån har her gjort brug af deres erfaringer fra lånemarkedet, idet det er de færreste kunder der efterspørger eller ansøger om lånebeløb på mere end 10.000 kr. Af denne grund har Bonuslån valgt lige netop dette låneinterval, for at imødekomme kundernes ønsker og låneadfærd på nettet. Derudover har denne låneudbyder også slået igennem på deres teknologiske muligheder. Du kan, som før beskrevet, nemlig optage et lån præcis, når du har brug for det. Dette kan du gøre ved hjælp af din smartphone, hvor du også til enhver tid kan tilgå din særlige låneprofil og eventuelt foretage ændringer, hvis det bliver nødvendigt. Slutteligt kan du også altid forvente, at du kan betale dit lån af på relativt kort tid. På Bonuslån arbejder de nemlig kun med kortsigtede lån, idet det øger den generelle overskuelighed for kunden.

Fordele ved at optage mindre forbrugslån

Bonuslån har med deres udbud af mindre forbrugslån formået at imødekomme kundernes efterspørgsler. Det er nemlig langt de fleste kunder, der ønsker at optage et mindre lån med en kort løbetid fremfor et stort og langsigtet forbrugslån. Dette var da også den egentlige idé bag de online lånevirksomheder. Herunder kan du se et kort oprids af de visioner, der fik lånevirksomhederne til at oprette et online marked:

 • Låntagerne skulle have lov at låne penge på en hurtigere og smartere måde.
 • Det skulle være muligt at låne penge uden at stille sikkerhed for lånet.
 • Bankerne skulle ikke have lov at blande sig i, hvad låntager brugte sine lånte penge på.
 • Låntager skulle have mulighed for at optage små og kortsigtede lån.

Hele grundtanken var at gøre forbrugslån billigere, hurtigere og smartere for kunderne. Denne vision har sidenhen fået lov at blive overtrumfet af store og uoverskuelige lån på nettet. Det er lige netop her, at Bonuslån har valgt at skille sig ud fra mængden og tilbyde kunderne lige præcis det, de efterspørger. Derudover er det også en stor fordel for både låntager og virksomhed, at løbetiden for de mindre forbrugslån forbliver korte. Dette gør lånet markant nemmere for alle parter at overskue.

Hvornår kan jeg optage et lån hos Bonuslån?

Som så mange andre låneudbydere så har Bonuslån også nogle betingelser for deres online låneydelser. Det er helt naturligt, at det ikke er alle, der kan låne penge i en fysisk bank såvel som hos en online lånevirksomhed. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan optage et minilån med din nuværende økonomiske status, så anbefaler vi dig at læse med videre i nedenstående afsnit, hvor vi guider dig igennem forskellige alternativer til et lån på nettet.

Bonuslån gør det klart fra start af, at de har nogle særlige betingelser, som deres kunder skal overholde, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om en godkendt låneansøgning. Disse betingelser gælder som følgende:

 • Låntager skal være fyldt 20 år.
 • Låntager skal have en dansk adresse, CPR-nummer, NEM-konto og telefon nummer.
 • Låntager skal holde sin e-mail aktiv og skal give adgang til sin e-skat profil.

Hvis du, som låntager, opfylder alle disse betingelser, kan der foregå en kreditvurdering af dine oplysninger om indkomst og årsopgørelse. Disse informationer giver du automatisk adgang til, via din e-skat profil. Hvis kreditvurderingen stemmer overens med Bonuslåns forventninger til deres kunder, så kan din låneansøgning blive godkendt, og en lånaftale kan underskrives. Efter at låneaftalen er gået igennem, vil det lånte beløb blive sendt til din NEM-konto.

Er et online lån det bedste alternativ til mig?

Dette spørgsmål bliver vi ofte stillet, og svaret afhænger ganske enkelt af, hvad din økonomiske status er. Det er ikke altid, at et lån på nettet er en god idé. Hvis ikke du har en stabil økonomi, kan et lån hurtigt ende ud i en masse komplikationer. Herunder har vi oplistet de scenarier, hvor vi fraråder dig at optage et lån på nettet:

 • Hvis du allerede har optaget et lån og ikke kan betale det af.
 • Hvis du har en ustabil økonomi med svingende indkomst.
 • Hvis du tidligere har haft gæld og står registreret på RKI eller Debitor Registret.

Hvis du kan nikke genkendende til bare én af disse situationer, bør du kraftigt overveje at søge andre muligheder end et online lån. Dette sikrer dig på samme tid imod at komme ud i økonomiske vanskeligheder og i værste fald ende med en større gæld.