Hos Bedre Kredit får du de optimale betingelser for at betale tilbage på det lån, som du har optaget. Bedre Kredit er et danskejet låneselskab, der sætter kundernes låneoplevelse i højsædet. Her kan du altid forvente at få en god og pålidelig service samt en smart og hurtig tilgang til dit online lån. Ansøger du om et lån hos Bedre Kredit, vil du hurtigt opleve de mange fordele, der er at tage del i. Særligt gælder det den faldende rente og hurtige udbetaling af dit lån. Herunder kan få meget mere af vide omkring dette populære låneselskab, der altid formår at tilbyde en god og pålidelig service til kunderne.

Faldende rente og hurtig udbetaling

Som nævnt før, så er nogle af de væsentligste fordele, som du kan få del i ved at være kunde hos Bedre Kredit, den faldende rente og den hurtige udbetaling af dit lån. Når du optager et lån hos Bedre Kredit, vil der ikke være andre omkostninger end den månedlige rente. Denne rente vil hver måned blive lavere, således at du hurtigere kan betale dit lån tilbage. Hos Bedre Kredit er det nemlig normen, at kunderne betaler tilbage for deres lån hurtigt, således at låneprocessen bliver nemmere at håndtere for den enkelte kunde. Sørger du tilmed for at tilbagebetale mere end bare den månedlige rentebetaling, vil din kredit automatisk falde, og på denne måde bliver det altså billigere for dig som låntager.

En anden fordel ved at være kunde hos Bedre Kredit er deres hurtige udbetaling af dit lån. Her skal du ikke vente i flere dage på at få udbetalt dit lånte beløb, nej her vil du få det sendt til din NEM konto med det samme, hvad enten det er weekend, hverdag eller helligdag. Den hurtige udbetaling er stor fordel for dig, som godt kunne tænke sig en effektiv låneproces uden for meget ventetid. Bedre Kredit har med disse ovenstående fordele i den grad formået at imødekomme kundernes efterspørgsler på et hurtigt og effektivt online lån.

Bedre Kredit tilbyder effektive lån

Som nævnt i tidligere afsnit, så har Bedre Kredit formået at skabe nogle af bedste betingelser for deres kunder. Der er dog også mange andre fordele, som vi her på siden gerne vil informere alle potentielle låntagere omkring. Herunder har vi oplistet et par af de fordele, som de online kunder mener, er med til at styrke den gode kundeoplevelse hos Bedre Kredit.

Hos Bedre Kredit kan du:

  • Betale dit lån tilbage før tid.
  • Hurtigt optage og afvikle mindre lån.
  • Til enhver tid tilgå din online profil og følge med i tilbagebetalingen.  

Opsummeringen på ovenstående liste er ganske enkel – kunder hos Bedre Kredit kan hurtigt  optage mindre lån ad gangen og på en nem og overskuelig måde følge med i lånets fremgang via deres online profil på Bedre Kredits hjemmeside. På denne måde imødekommer Bedre Kredit altså mange kunders ønsker om et moderne og effektivt lånesystem, der gør det muligt at låne mindre beløb ad gangen til hverdagens uforudseligheder. Ydermere er denne type af lån fleksibelt at betale tilbage på, idet du som kunde ikke bliver opkrævet diverse gebyrer ved en eventuel tidlig tilbagebetaling. På denne måde har Bedre Kredit altså formået at skabe en låneprocedure, der stemmer overens med den moderne låntagers forventninger til et online lån.

Så enkel er låneproceduren hos Bedre Kredit

Som nævnt i det ovenstående, så er der altså mange fordele, du som kunde kan tage del i, såfremt du vælger at blive kunde hos Bedre Kredit. I dette afsnit skal vi rette fokus på låneproceduren, der gør sig gældende hos dette populære låneselskab. For de online låntagere kan graden af låneprocedurens tilgængelighed være intet mindre end altafgørende for optagelsen af et lån. Derfor bestræber de fleste låneselskaber sig på at udvikle låneprocedurer, der gør det nemt og enkelt for låntageren at komme igennem processen og slutteligt få udbetalt sit lån. Herunder vil vi opliste de enkle trin, du som kunde hos Bedre Kredit skal igennem for at kunne optage dit endelige lån.

  • Klik dig ind på Bedre Kredits hjemmeside.
  • Tast dit ønskede lånebeløb ind i ansøgningsformularen.
  • Hav dine oplysninger klar til at taste ind i formularen.
  • Bliver du godkendt, får du svar med det samme, og pengene vil blive udbetalt.

Efter at du har klikket dig ind på Bedre Kredits hjemmeside, gælder det om at finde frem til ansøgningsformularen. Her kan du nemlig taste dit ønskede lånebeløb ind og hurtigt finde ud af, hvilke omkostninger der er for lånet; herunder den føromtalte faldende rente. Herefter skal du indtaste et par informationer omkring dig selv. Disse informationer inkluderer CPR-nummer, kontonummer og NEMid. Med dit NEMid underskriver du den endelige låneaftale, såfremt den stemmer overens med dine forventninger til et online lån. Efter at have sendt dine oplysninger afsted, vil du hurtigt få svar på, om du kan få lov til at optage et lån hos Bedre Kredit. Viser dette sig at være tilfældet, vil du få udbetalt dine penge med det samme.

Bedre Kredit stiller krav til deres kunder

Bedre Kredit stiller som så mange andre låneselskaber krav til deres kunder. Som kunde hos Bedre Kredit skal du for eksempel være over 19 år, have et dansk statsborgerskab og dermed et CPR-nummer, NEMid og kontonummer. Udover at være dansk statsborger skal du også have adresse i Danmark og have en aktiv e-mail adresse og telefonnummer. Slutteligt må du ikke være registreret som værende dårlig betaler i eksempelvis RKI, og du skal naturligvis også blive godkendt af Bedre Kredits særlige kreditvurdering af deres låntagere. Opfylder du ovenstående krav, kan du få lov til at låne et beløb hos Bedre Kredit.