Basisbank åbnede, som en af de første i landet, en internetbank tilbage i 2000. Siden da har internettet budt velkommen til et væld af banker, men Basisbank formår dog stadig at beholde førertrøjen på. Denne bank besidder mange års erfaring og har udviklet et særligt lånesystem, som kunderne i dag er vilde med. Basisbank gør hver dag deres ypperste for, at alle deres kunder kan få sine drømme opfyldt – store som små. Er du interesseret i at lære mere om denne bank, så er du ikke gået forgæves.

Dine kundefordele hos Basisbank

Når du som forbruger opretter en konto hos Basisbank, er du sikret et væld af fordele. Udover at være kunde hos en seriøs bank, der sætter dine drømme og visioner i højsædet, så kan du altså også forvente en hurtig, nem og sikker betjening. Du vil desuden altid have adgang til en direkte telefonlinje, således at du hurtigt kan få afviklet selv de mindste spørgsmål og problematikker.

Når du låner et beløb hos andre banker, vil du som oftest blive bedt om at stille nogle af dine værdigenstande til rådighed som en ekstra sikkerhed, før at dit forbrugslån kan blive en realitet. Når dine værdigenstande skal sættes som en sikkerhed, så menes der, at hvis du ikke er i stand til at betale af på lånet, så kan banken opkræve værdien af for eksempel din bil eller bolig. Dette skal til for, at bankerne kan vide sig sikre på, at du i sidste ende tilbagebetaler dit lån.

Når du skal sætte en værdigenstand som sikkerhed, er det i første omgang nødvendigt, at du opretter et såkaldt ejerpantebrev. Denne proces har naturligvis nogle omkostninger, og det vil i sidste ende tage længere tid for dig at få det endelige lånebeløb overført til din private konto.

Ovenstående scenarie er en realitet hos rigtig mange banker landet over. Alt dette skal du som kunde hos Basisbank ikke bekymre dig om. Hos Basisbank er der nemlig ikke noget krav om, at du skal stille din bil eller bolig som sikkerhed. Her er låneprocessen derimod hurtig og bekvem.

Hurtig og nem betjening

Som nævnt før så er Basisbank en af de banker med allermest erfaring indenfor deres felt. De har været en del af den elektroniske bankverden siden internettet begyndte at tage fart hos de danske forbrugere, og kan derfor prale af en masse erfaring. Disse erfaringer tager banken med sig, når det gælder betjeningen af kundernes låneansøgninger. Processen er forenklet markant siden internetbankerne så dagens lys, og i dag kan alle få lov at låne et beløb på nettet.

Når du som kunde ansøger om et kviklån hos Basisbank, er du altid sikret hurtig og professionel betjening. Her får du hurtigt svar på din ansøgning og kan forvente det ansøgte beløb blive overført til din konto allerede dagen efter. Dette er din garanti for en hurtig proces uden større komplikationer og overflødige kontrakter.

Hvordan foregår låneprocessen hos Basisbank?

Som nævnt i ovenstående afsnit, er processen, der ligger til grund for et lån hos Basisbank, ganske simpel og enkel at finde ud af.

  • Når du har klikket dig ind på deres respektive hjemmeside, kan du i første omgang afgøre, hvor stort et beløb du gerne vil låne og dermed se størrelsen på ydelsen.
  • Dernæst kan du nemt klikke dig ind på ansøgningsskemaet og skrive dine oplysninger ned. Her vil du blive bedt om at skrive det ønskede lånebeløb samt over hvor lang en periode, du vil betale af for dette lån.
  • Dernæst udfylder du nogle nødvendige personlige oplysninger, og du kan herefter roligt sende ansøgningen afsted. Du vil typisk få svar på din ansøgning efter ganske kort tid, men hav in mente, at Basisbank i første omgang skal have dig kreditvurderet.
  • Ud fra dine personlige oplysninger, som du sendte med i din ansøgning, kan banken vurdere, hvorvidt du kan betale tilbage på lånet eller ej. Dette er vigtigt, når en hvilken som helst bank låner dig penge, idet de skal være sikre på, at du kan betale lånet tilbage i rette tid.

Bliver du vurderet som uegnet til at optage et mikrolån, enten fordi du står registreret hos RKI eller Debitor Registret, kan du ikke fortsætte låneprocessen. Står du registreret i en af de ovenstående registre, betyder det, at du førhen ikke har været i stand til at betale af på et tidligere lån. Du kan sidenhen ansøge om at blive fjerne fra de enkelte registre ved at kontakte de enkelte afdelinger.

Hvilke oplysninger skal jeg give for at låne?

Når du skal ansøge om et lån hos Basisbank, er det meget få men essentielle oplysninger, du skal have liggende klar. De essentielle oplysninger gælder blandt andet dit CPR-nummer, NemID og naturligvis dit kontonummer. Når du har valgt hvor stort et beløb og dertilhørende ydelse, du gerne vil låne, så er det bare at sende disse oplysninger med i ansøgningen. Når du har sendt denne afsted, kan du som altid forvente et hurtigt svar.

Når du har fået et svar tilbage på din ansøgning og har fået grønt lys for at låne penge, kan du nemt og hurtigt underskrive låneaftalen med dit Nem ID. Når du har læst aftalen grundigt igennem og erklæret dig enig i betingelserne, så fungerer dit Nem ID som din digitale signatur.

På denne måde har Basisbank altså sørget for, at du aldrig mere skal rode frem i gamle papirer og aftaler, når du vil låne et beløb hos dem. Nu kan aftalerne underskrives ved brug af NemID, og du får dermed lånebeløbet overført indenfor en enkelt dag.

Hvornår kan jeg ansøge om et lån?

Før at du kan ansøge om et lån hos Basisbank, er der naturligvis nogle specifikke krav og regelsæt, som man som kunde altid skal overholde. Før at du kan blive kunde hos denne bank, skal følgende krav være overholdt:

  • Du er som minimum fyldt 18 år
  • Du bor i Danmark/har bopælsadresse i Danmark.
  • Du kan dokumentere en fast indtægt

Du kan naturligvis heller ikke være registreret i RKI eller andre registre over personer med gæld. Er dit navn i et af disse registre, kan du ikke blive erklæret klar til at låne et nyt beløb i en ny bank. Bankerne skal nemlig altid være sikre på, at du kan betale renter og andre gebyrer af, når tiden nærmer sig til det.

Derudover er en fast indtægt også et enormt vigtigt krav. Har du ikke en fast indtægt, vil det være uklogt at ansøge om et lån. Uden en fast indtægt har du ikke mulighed for at betale af på det lånte beløb, og det kan i værste fald ende ud i en masse gæld.

Lån på en ansvarlig måde

Før du låner et beløb i en hvilken som helst bank, er det vigtigt, at du forinden har nedfældet en skudsikker tilbagebetalingsplan. De lånte penge skal tilbagebetales i rette tid, og du kan med fordel føre disse månedlige betalinger ind i dit budget, således at du aldrig glemmer en vigtig deadline. Hvis du i forvejen har en masse gæld, så undgå at låne flere penge i banken. Dette vil blot starte en ond cirkel, som det vil tage dig lang tid at komme ud af.

Hvis ikke dit nuværende budget kan holde til at tilbagebetale et lån, så anbefaler vi dig på det kraftigste at lade være med at låne penge på nettet. På denne måde undgår du nemlig en masse fremtidige komplikationer, og du kan i stedet fokusere på at få dit nuværende budget til at hænge sammen. Vi foreslår i stedet, at du hver måned lægger et mindre beløb til side, således at du kan spare sammen til lige præcis det, du står og mangler.

Er du i tvivl om dine muligheder, så tøv endelig ikke med at tage en snak med de mange professionelle rådgivere hos Basisbank.