Siden at Bank Norwegian startede op i Norge i 2007, har udviklingen for denne internetbank i sandhed taget fart. Allerede i 2013 åbnede Bank Norwegian op for en afdeling i nabolandet Sverige, og blot to år bød banken velkommen til de danske kunder. Siden har banken fået stor anerkendelse og vundet massiv popularitet på deres høje professionelle niveau.

Bank Norwegian startede deres internetafdeling op som en følge af den rivende udvikling, internettet gennemgik. Præmissen for denne banks opstart var, at kunderne skulle have en pålidelig bank, hvor der var plads til at udvikle sig indenfor teknologien. Af denne grund er Bank Norwegian en af de førende banker indenfor applikationer til mobiler og computere. Nedenfor vil du kunne læse mere om, hvorfor denne bank har vundet særlig stor hæder i de skandinaviske lande.

Er du interesseret i at optage et forbrugslån på nettet, så kan du endvidere med fordel læse videre. Bank Norwegian er nemlig en af de største låneudbydere indenfor dette område.

En bank med nordiske forbindelser

Som nævnt ovenover, så har Bank Norwegian formået at bibeholde deres tætte nordiske samarbejde hele vejen igennem. De har altid holdt fast i, at et højt professionelt niveau skal være en afspejling af et tæt nordisk samarbejde. Et skandinavisk samarbejde skal altså gerne være lig med et tårnhøjt niveau af kvalitet og seriøsitet omkring de låneydelser, der bliver tilbudt. Derudover var Bank Norwegians store vision at kreere en platform, der tillod, at teknologien fik lov at vokse, i takt med at banken vandt anerkendelse. I dag finder vi altså en bank, der er en af de førende indenfor hurtige mobillån og mobile applikationer, hvor kunderne nemt kan følge med i deres kviklån.

Som kunde hos Bank Norwegian kan du roligt regne med at få del i disse teknologiske fordele. Du vil altid have fri adgang til din egen personlige app på din smartphone. Her vil du til enhver tid kunne følge med i de mikrolån, du har optaget og endda betale af på dem over mobilen. Du får naturligvis også adgang til dine forskellige konti og dertilhørende transaktioner. På det teknologiske plan har Bank Norwegian slået igennem på at være først med de enkle og nemme løsninger.

Bank Norwegian hjælper dig godt i gang

Når du klikker dig ind på Bank Norwegians respektive hjemmeside, vil du i første omgang finde en overskuelig hjemmeside, der giver dig de vigtigste informationer om et online lån med det samme. Dernæst kan du nemt og hurtigt finde hjælp til, hvor stort et lånebeløb du kan optage.

På deres respektive hjemmeside finder du nemlig en låneberegner, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type lån der vil passe bedst ind i din hverdag. Denne låneberegner er en stor fordel for dig som kunde, når du vil have et overblik over, hvilke typer af lån du kan optage. Når du har fundet frem til, hvilken type lån du vil optage, er det bare at sende din ansøgning afsted.

Simpel låneprocedure

Når du som ovenover beskrevet har fundet frem til den rette lånetype, så er det næste skridt at udfylde den elektroniske ansøgning og sende den afsted. Her vil du blive bedt om at vedhæfte nogle få nødvendige oplysninger om dig selv, så der efterfølgende kan blive foretaget en kreditvurdering af dig. Denne vurdering tager ikke mere end højest nødvendigt, og du får dermed hurtigt svar på din ansøgning.

Bank Norwegian gør en dyd ud af, at deres låneprocedure skal være så simpel som muligt. Hos denne bank finder du ikke lange ventetider, og der bliver aldrig sat spørgsmålstegn ved formålet for det ansøgte lånebeløb.

Disse lån kan du optage online hos Bank Norwegian

Når det kommer til at helgardere sig indenfor de ydelser, en internetbank kan tilbyde sine kunder, så har Bank Norwegian formået at gøre lige netop dette. Bank Norwegian tilbyder nemlig ikke kun de yderst populære forbrugslån, men kan også prale af deres mobil app-løsning, samlelån og meget andet. Med deres gode erfaring og imødekommende natur overfor kundernes efterspørgsler kan man i dag finde et væld af bemærkelsesværdige fordele hos Bank Norwegian. Herunder har vi opregnet nogle af de ydelser og fordele, du kan få som kunde hos denne bank:

  • Samlelån – få mulighed for at samle flere lån på ét sted
  • Kreditkort – saml point til rejser, når du gør brug af dit Bank Norwegian Kreditkort
  • Lån penge og få dem tilsendt samme dag

Alle disse ydelser og fordele kan man, som kunde hos Bank Norwegian, få del i. Ovenstående liste tegner er rigtig godt billede af det store ambitionsniveau, som denne bank besidder. Da de startede op tilbage i 2007, var visionerne klare – teknologi og enkle løsninger til kunderne. Siden deres spæde start i Norge er disse visioner i sandhed blevet gennemført af denne seriøse bank.

Vær opmærksom på disse ting, når du låner penge på nettet

Selvom det kan være ganske fordelagtigt at låne et mindre beløb online, så følger der naturligvis nogle krav og betingelser med. Disse vilkår er der mange potentielle låntagere, der overser. Af denne grund har vi herunder samlet de vigtigste ting, som du bør være opmærksom på, inden du optager et lån online. Vi anbefaler desuden, at du tager nedenstående punkter med i dine overvejelser, når du sammenligner de forskellige muligheder og ydelser, som låneudbyderne hver især kan tilbyde.

  • Selvom der ikke skal stilles en sikkerhed for et online lån, vil det alligevel blive medregnet i den samlede pris for lånet.
  • Der gælder særlige krav for kunderne, når der lånes penge online.
  • Hav styr på dit månedlige budget, og lav en tilbagebetalingsplan, inden du underskriver en låneaftale.

Når du har medregnet de ovenstående eksempler i dine overvejelser, inden du optager et lån på nettet, så er du godt rustet til at sende en ansøgning om et lånebeløb afsted.

Disse krav skal du overholde hos Bank Norwegian

Som vi beskrev i ovenstående afsnit, så skal man, som kunde hos en online låneudbyder, opfylde nogle særlige krav, før at lånet kan blive godkendt. Hvad angår Bank Norwegian, gælder der følgende krav:

  • Du skal være minimum 23 år gammel.
  • Du skal have en fast bopæl i Danmark.
  • Er du registreret som værende dårlig betaler, kan du ikke optage et lån.

Opfylder du de ovenstående krav, har du gode udsigter til at optage et lån hos Bank Norwegian.