Med Anna Finans har du mulighed for nemt og hurtigt at låne mellem 3.000 til 75.000 DKK. Det foregår alt sammen online, du er 100% anonym og du får svar indenfor ganske få minutter. Efter godkendt låneansøgning vil pengene straks udbetales til dig – med andre ord vil du kunne stå med beløbet til rådighed allerede samme dag.

Anna Finans er i sig selv finsk, men samarbejder med den danske Basis Bank, hvorfor vurdering af ansøgninger foregår via dem. Dette sker alt sammen automatisk, når du ansøger om lån hos Anna Finans.

Hvad kan Anna Finans tilbyde?

For at give dig det bedste overblik over lånemulighederne, har vi herunder listet nogle af de vigtigste forcer, som Anna Finans har i sit tilbud til dig som låntager.

 • Lånebeløbet er mellem 3.000 DKK og 75.000 DKK.
 • Svartid indenfor ganske få minutter – du finder derfor hurtigt ud af, om din låneansøgning er godkendt eller ej.
 • Udbetaling foregår samme dag, som din låneansøgning godkendes. Derfor kan du stå med pengene allerede samme dag!
 • Løbetiden ligger på mellem 12 og 72 måneder.
 • Underskriv nemt og hurtigt din låneaftale med NemID.

Står du derfor og akut har brug for et forbrugslån, kan Anna Finans med rette være det helt rigtige valg.

Krav for optagelse af lån hos Anna Finans

Ønsker du at optage et lån hos virksomheden, skal du være opmærksom på, at du opfylder følgende basale krav:

 • Du skal være dansk statsborger (have et CPR-nummer) og have bopæl på en dansk adresse.
 • Du skal være fyldt 18 år.
 • Du må ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitor Registret.

Ovenstående krav er ganske almene blandt de danske låneudbydere. Du skal endvidere ikke stille nogen former for sikkerhed, når du ønsker at optage et lån hos Anna Finans.

Sådan ansøger du om lån hos Anna Finans

At ansøge om lån hos Anna Finans er ganske nemt, hurtigt og simpelt. Det tager ikke længere tid end 5 minutter, og kan gøres fra hvorend du befinder dig i verden, så længe du har en internetforbindelse. De nødvendige steps er som følger:

 1. Udfyld låneformularen på hjemmesiden. Her vil du blandt andet skulle skrive navn, adresse, bankoplysninger (til udbetaling af lånebeløbet) m.v. Efter at have udfyldt formularen sender du ansøgningen afsted.
 2. Du vil få svar indenfor få minutter. Er din låneansøgning godkendt, skal du videre til næste step.
 3. Ved godkendt låneansøgning skal aftalen nu underskrives. Dette gøres nemt og hurtigt med dit NemID. Når aftalen er underskrevet, vil det givne beløb blive sat til udbetaling og stå på din konto kort tid efter.

Du har endvidere 14 dages fortrydelsesret, når du har optaget et lån online i Danmark.

Find det billigste forbrugslån hos os

Det kan være svært at finde rundt i, hvad de forskellige låneudbydere egentlig har at tilbyde dig. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt at sammenligne de forskellige forbrugslån, der på nuværende tidspunkt tilbydes på markedet.

Her hos Memunti.dk arbejder vi hver dag på at give den bedste rådgivning til danskere, der er ude at se sig om efter et lån. Derfor benytter vi os blandt andet af mulighederne for at informere vores besøgende på bedst mulig vis ved hjælp af vores blog omkring lån. Vi sørger endvidere for jævnligt at opdatere vores låne FAQ, da vi dagligt modtager masser af gode spørgsmål fra vores besøgende.

Sidder du inde med spørgsmål om Anna Finans eller andre låneudbydere, må du hjertens gerne kontakte vores specialister for svar og konkrete råd til din problemstilling.